Aangeboden Cursus- en workshop dagen

Docent: Donny Sternfeld

Voor intensieve begeleiding kunnen alle themadagen 1 op 1, privé met Donny, gevolgd worden.

Neem voor alle aangeboden themadagen data contact op met Donny Sternfeld via cosmicflowerremedies@gmail.com.

Deelname, afgestemd op de Corona handhaving regels  maximaal 2 zielsmaatjes.
Indien de handhaving regels niet meer toegepast worden, maximaal 6 Zielsmaatjes.


Gecertificeerde
 Drakenbewustzijn en Drakenkrachten  Inwijding en  activering dag

Omdat de mensheid in het verleden misbruik van het Drakenbewustzijn en de Drakenkracht gemaakt heeft, zijn deze natuurlijke kwaliteiten door de ‘Lichtwereld’ geruime tijd voor de mens afgesloten geweest.

De tijd om je eigen Drakenbewustzijn en Draken Krachten weer te herinneren,  te genezen vanuit je eigen levenskracht en je 5D of hoger bewustzijnsniveau in het dagelijks leven uit te dragen, is NU weer mogelijk.

De Draken Inwijdingsdag is afgestemd op fysieke genezing,  energetische heling en persoonlijke ontwikkeling.

Aandachtspunten zijn o.a. :

Is het Drakenbewustzijn en de Drakenkracht de veel beweerde aanwezigheid van duivelse krachten, begeleidende Licht-Draken, of kan het ook iets anders zijn.

Waarom worden o.a. Aarstengel Michael en Lichtmeesteres Quan Yin vaker met een Draak wordt afgebeeld.

Uitzuiveren en ontgiften van aanwezig zijnde energetisch moedwillige toegepaste en/of onbewuste onderdrukte versluieringen in de 500 miljoen jaar oud zijnde reptielhersenen. ( In de reptielhersenen resoneert ook het Akasha Harapunt van de Keelchakra ѐn de 10de hersenzenuw, de nervus vagus die als een schakelbrug tussen het fysieke centrale-,  het autonome zenuwstelsel, het mentale wezen en de bewustzijn en onderbewustzijn lagen fungeert.

Oefeningen om het Drakenbewustzijn en Drakenkrachten te herinneren en minimaal op 5D Bewustzijnsniveau activeren en om dagelijks te kunnen uitdragen en daar waar nodig in te zetten.

Gratis 10 ml. Cosmic&Flower Stockflesje Dragon Power Energy

De financiële energie uitwisseling is met Zielsmaatjes €133,- en privé €155,- excl. 21% BTW. Dit is inclusief de sylabus, het Cosmic&Flower Stockflesje Dragon Power Energy, het gebruik van de C&F productlijn, Koffie-thee met wat lekkers erbij naar behoefte en vegetarische soep.  Verdere lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. 

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag.

De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping

Hart-Ziel omarming, liefs Donny Sternfeld


Gecertificeerde 2-daagse Transcendente Chakra’s cursus

In SamenZijn met op “Corona” handhavende maatregelingen of maximaal 4 deelnemende Zielsverwanten.

De Transcendente Chakra’s zijn het fundament voor het Transcendente Bewustzijn, dat ik het God-Godin of Gouden Bewustzijn noem.

De cursusdagen vormen zich uit twee fasen: In de eerste fase wordt het DNA-RNA celgeheugen activerend geprikkeld om de Oeroude kwaliteiten van de Transcendente Chakra’s te herinneren.

Tijdens het activeren van de Transcendente Chakra’s activeren automatisch 22 Goddelijke Lichtkanalen, die zijn gevormd door de opstijging van de Kundalini, ‘de Slang van Wijsheid’, die het God-Godin Zijn wilt bereiken.

In de tweede fase vindt de integratie in het DNA-RNA celgeheugen plaats, zodat we ons weer kunnen verenigen met ons Oorspronkelijk Zielsniveau en gaan samenwerken om het Goddelijke ofwel Hoger Plan te creëren.

Vanuit het diepst van mijn hart vertrouw ik erop dat de Zielsmaatjes, die ingewijd worden, de basis principes van hun Transcedent Bewustzijn in hun dagelijks Zijn mogen/kunnen gaan uitdragen ♥

De financiële energie uitwisseling is in SamenZijn met Zielsmaatjes €222-  en privé 255,- incl. 21 % BTW. Certificaat. De syllabus. Het gebruik van de C&F productlijn. Een 30 ml. flesje met de benodigde ondersteunende Cosmic&Flower Energies en/of Zielsfrequenties. Koffie-thee en wat lekkers erbij naar behoefte en vegetarische soep, Verdere Lunch behoefte mag jezelf meenemen.

Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray.
Aanmelden via mijn Facebook- Messenger PB.
Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag.
De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping 


Gecertificeerde RNA en DNA zuivering, heling, meer strengen DNA activatie en integratie cursus, met behulp van Genome Soul Connection 

Is de huidige shift van twee naar 12 naar, of tot nu toe bekend naar 144 of 288 strengs DNA een Nieuw Verhaal???

Eigenlijk niet!! Ons verhaal begint al in de jaren vijftig, toen de heren Watson en Crick een bijzondere, vanuit de Heilige Geometrie activerende genetische ontdekking deden en tevens de Einstein-Rosen bruggen (wormgaten) theorie bevestigde.  

De Russische biofysicus en moleculair bioloog Garjajev heeft baanbrekende onderzoeken verricht naar de esoterische aard van RNA/ DNA. Ook hij ontdekte dat het RNA/DNA patronen activeert waardoor magnetische wormgaten ontstaan! Hij ontdekte dat dit een vorm van communicatie is, waardoor informatie interdimensionaal wordt doorgegeven. Het lijkt alsof het RNA en DNA opereert als een Sterrenpoort tussen onze Dimensie en andere Dimensies.  

Naar aanleiding dat onderzoekers voor het eerst een vierstrengs DNAversie in gezonde menselijke cellen gevonden hebben, zegt Organisch chemicus Marco Di Antonio, van het Imperial College Londen, het volgende: “De dubbele DNA-helix, verdubbelt zich soms. We hebben aangetoond dat quadrupelstrengs DNA ontstaat in levende cellen. Dit dwingt ons na te denken over de biologie van DNA.”  

Naar mijn gevoel leven we op het stukje Goudentijdperk tijdlijn, dat herinneringen aan trauma en leerprocessen, alle zowel planetaire als aardse opgenomen ballast en stoffen, alles wat NIET van ons maar van onze voorouders of ouders  is ѐn alles wat ons weerhoudt  om ons Ware Zijn in het dagelijks leven te kunnen uitdragen, ook niet in ons celgeheugen hoeven ‘mee te dragen! De tijd om ons volledig geboorterecht  ‘op te eisen’ en onze nieuwe werkelijkheid ѐn Goddelijk Zijn te scheppen is NU  

Vandaar dat we via visualiserende meditaties, die ondersteund worden met de Genome Soul Connection, intensief ons DNA celgeheugen gaan uitzuiveren, weer her-inneren en meer strengen DNA activeren en integreren.  

Mocht je de ‘feeling’ hebben dat deze dag jou verder kan begeleiden in jouw Ware Zijn, dan ben je meer dan welkom.  

De investering in JeZelf is incl. een 10 ml. C&F flesje Genome Soul Connection, om het uitzuiveren en integreren thuis verder te ondersteunen.  De cursus syllabus. Koffie-thee met lekkers erbij naar behoefte. Vegetarisch soep voor bij de lunch, je verdere lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. In SamenZijn met Zielsmaatjes €133,-  en privé €155,-. excl. 21% BTW. 

Tijd Ont-Moeten: 9.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Afscheid tot een juist moment van weerzien: rond 17.00 uur 

Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray 

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag. 

De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping 

Hart-Ziel omarming, Donny Sternfeld 


Cheops Horus Mysteryschool Piramide Inwijding
 

Veel aanwezige bewuste- en onbewuste Oer-verstoringen kunnen terug voeren naar het Chela Cheops Piramide Inwijdingsproces. (Een Chela is iemand die zichzelf aanbied als leerling, om inzicht te krijgen in ‘de verborgen’ mysteries van de nog bereikte psychische vermogens die in de mens sluimeren).  

Tijdens het Chelapad integreerde een Chela ZELF de krachten en vermogens van het Godsbewustzijn, ( Dit is het mentale-emotionele en spirituele niveau van de Egyptische Goden, die we nu kennen als o.a. Licht Meesters en Meestervrouwen). 

Volgens Meester Thoth en Meester Ankhmania is de Cheops Piramide o.a. ook 

gebouwd om iemand naar het Godsbewustzijn te brengen. Vandaar dat de Cheops Piramide een van de afsluitende Inwijdingsbeproevingen was van de Isis Horus Mysteryschool trainingen.  

De Chela Cheops inwijding duurde 3½ dag en was een training die zowel het vrouwelijke intuïtieve- Godin Wezen als het mannelijke mentale God Wezen, oftewel het Heilige Huwelijk activeerde, dat nodig is om het Complete Goddelijk Bewustzijn te kunnen bereiken. Ondanks de 12 jaar linker- en 12 jaar rechteroog Horus- Isis Mysterie scholing stierf 1 op de 200 Chela’s gedurende de Cheops Inwijding.  

Ook nu resoneren de Licht Taal coderingen, die de Eeuwige Waarheden van de Ziel onthullen, nog steeds in de Cheops Piramide. Deze Lichtkrachten heb ik tijdens veel privéreserveringen van de Cheops Piramide ontelbare keren in me op mogen nemen en laten integreren. Vanuit mijn huidig Zijn is het Cheops Piramide Chela Inwijdingsritueel dat ik nu weer aanbied ontstaan. 

Nu, tijdens de Goddelijke Bewustzijnsontwikkeling Tijdlijn waarop we leven, vindt een collectieve ‘calling’ plaatst om terug te keren naar krachtplaatsen, waar men ooit Goddelijke krachten heeft achtergelaten.  

Helaas is dit door de ‘Covid’ maatregelingen of financieel niet voor iedereen mogelijk, of was men tijdens het betreden van de Cheops Piramide nog niet op het bewustzijnsniveau dat men het Cheops Inwijdingsritueel kon herinneren of vrucht brengend kon ervaren. Vandaar dat ik doormiddel van het delen van mijn persoonlijk ervaringen, innerlijk en helder weten en mijn Zijn, je door middel van een visualiserende trance meditatie je nogmaals je Chela inwijdingsritueel laat beleven.  

Mijn doelstelling is je de mogelijkheid geven om je DNA- RNA geheugen, van alle Oer-verstoringen, die aanwezig zijn vanuit je Cheops Inwijdingsritueel,  te zuiveren én te transmuteren, zodat je de laatste worsteling van je Chelapad op Mama Aarde kunt overwinnen en JeZelf en de mensheid mee voor kunt bereiden op de wedergeboorte van de zogenaamde Goddelijke Mens en Nieuwe Aarde. 

De investering in JeZelf is Incl. een voorbereidende syllabus die je als PDF gestuurd voor aanvang van de Inwijdingdag ontvangt. De Inwijding syllabus. Het gebruik van de C&F productlijn. Een 30 ml. flesje met de benodigde ondersteunende Cosmic&Flower Zielsfrequenties. Koffie-thee en lekkers erbij naar behoefte en vegetarische soep bij de lunch. Je verdere lunch behoefte mag jezelf mee te nemen. In SamenZijn met Zielsmaatjes €133,- en privé €155,-. excl. 21% BTW. 

Tijd Ont-Moeten: 9.30 uur 
Afscheid tot een juist moment van weerzien:  rond 17.00 uur  

Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray  

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag. 

De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping 

Hart-Ziel omarming, Donny Sternfeld 


2-daagse gecertificeerde opnieuw verhoogde MerKaBa – Frequenties activatie 
 

Met behulp van de door Ashtar, de Hathors en Sanat Kumara opnieuw vrijgegeven Lichtfrequentie, je MerKaBa Frequenties leren activeren. 

Omdat de informatie die ik mocht ontvangen afgestemd is op de Eenheid van ons mannelijk-Goddelijk en vrouwelijk Godin Wezen, welk noodzakelijk is om uiteindelijk het God-Godin Wezen te manifesteren, wijk ik tijdens het ‘herinneren’ en activeren van de MerKaBa gedeeltelijk af van de traditionele Merkaba leer.  

Het blijkt al geruime tijd dat de MerKaBa van belang is om o.a. het meer strengen DNA voor het Nieuwe Mens ZIJN te kunnen verwezenlijken. Vandaar dat de Lichtwereld ‘informatie’ heeft aanreikt om dit Lichtlichaam, ter voorbereiding op het daadwerkelijk kunnen activeren van de MerKaBa tijdens de gemanifesteerde Nieuwe Aarde, in trillingsfrequentie te verhogen. 

De doelstelling voor nu is dat men de duizenden jaren oude inwijdende MerKaBa kennis, weer vanuit het fysieke 3D lichaam, op minimaal 5D en hoger Lichtfrequentie-niveau in het Hier en Nu kan ervaren en de bijbehorende kwaliteiten in het dagelijks leven kan uitdragen. 

Om alle opnieuw verworven kwaliteiten te ondersteunen in het verwezenlijkingsproces, doen we beide dagen doelgerichte sessies met de Cosmic&Flower Zielfrequenties en de Cosmic&Flower Egyptische Chakra oliën. 

De investering in JeZelf is Incl. de syllabus. Het gebruik van de C&F productlijn en Sterteraëder. Een 30 ml. flesje met de benodigde ondersteunende Cosmic&Flower Zielfrequenties. Koffie-thee en lekkers erbij naar behoefte. Vegetarische soep voor bij de lunch. Verdere lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. In SamenZijn met Zielsmaatjes €255,- en privé €277,-. excl. 21% BTW. 

Tijd Ont-Moeten: dagelijks 9.30 uur
Aanvang MerKaBa activatie’s: 10.00 uur
Afscheid tot een juist moment van weerzien: dagelijks rond 17.00 uur 

Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray 

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag. 

De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping 

Hart-Ziel omarming, Donny Sternfeld

 

 

Close Menu