Informatie Cosmic&Flower Productlijn

Door bepaalde machthebbers mogen wij helaas de ware werking van onze Cosmic&Flower productlijn niet met je delen.

De Cosmic&Flower productlijn valt niet onder de geneesmiddelen- of voedingssupplementen wetten, maar onder de Warenwet. Dit betekent dat aandoeningen en ziekten en zelfs suggesties dat een energetisch middel een genezend middel is, niet vermeld mag worden. Wij respecteren dit en deze informatie wordt door ons ook niet meer beschreven.

Aangezien wereldwijd in veel verschillende Heling methodes erkend wordt dat alle psychische en fysieke aandoeningen terug te voeren zijn naar ons energetisch wezen, bespreek en omschrijf ik. tijdens onze opleidingen, cursussen ѐn in de productwerking omschrijvingen op onze website, mogelijke energetische verstoringen van de Aura Lichtlichamen en het chakra- , nadis- en meridiaan systeem.

Met Hart en Ziel doe ik mijn best om je een juist inzicht in de werking aan te reiken. Je mag er vanuit gaan dat het hoofdbestanddeel in de gehele Cosmic&Flower productlijn Universele Onvoorwaardelijke Liefde is!

Verder hebben wij in onze Cosmic&Flower productlijn de energetische overdracht van Vader-Moeder Natuur, Edelstenen, bijzondere gecodeerde Glyphs en Lichtfrequenties, uitzonderlijke Planeet- en Sterren standen en Shamballa- en Galactische Lichtwezens mogen opnemen.

Onze Cosmic&Flower productlijn ondersteunt hulpverleners in hun therapieën om de mensheid in hun persoonlijke en Zielenstrijd binnen transformatieprocessen te helpen.

Cosmic&Flower Remedies is een geregistreerd merk met de productnaam Cosmic&Flower Energies.

Vanuit de doelstelling van VSM, om zoveel mogelijk mensen bewust te maken van hun Zelfgenezend en Zelfscheppend manifesterend vermogen, heeft VSM bv de Cosmic&Flower producten in 1999 op de markt gebracht.

Cosmic&Flower Energies zijn te bestellen via de Hahnemann webshop op onze website

Rechtstreeks
 bij de Apotheek Hahnemann:

Adres: De Krommert 12a, 1851 ZE Heilo
Email: recept@hahnemann.nl
Tel. +31 (0)72 5325373
Website: Hahnemann 

 Rechtstreeks bij Cosmic & Flower Remedies
Adres: Fagotstraat 31
5802 KE Venray
Mail: cosmicflowerremedies@gmail.com

Vooraf, of tijdens het deelnemen aan
opleiding-cursus en workshop dagen. Bij deelname aan een opleiding-cursus of workshop geven wij je korting.

Algemene verzend informatie

Tarieven in Nederland zijn m.i.v. 2020: brievenbuspost: € 4,40 -pakketpost: € 7,25 tot 8,95

Verzendingen naar het buitenland worden altijd verstuurd met Track & Trace.  Door vernieuwde internationale regelgeving, worden alle goederen in een pakket verstuurd. Kosten €13,-

Close Menu