Welkom op de website van Cosmic&Flower Remedies

Onze doelstelling is de mensheid begeleiden en ondersteunen in hun Zelfheling, Zelfrealisatie en Multivers Bewustzijn ontwikkelingsprocessen.

Om dit te verwezenlijken hebben wij met behulp van Geascendeerde Lichtmeesters en Meestervrouwen, Shamballa-, Planetaire- Sterren en Galactische Lichtwezens en Moeder Natuur onze Cosmic&Flower productlijn mogen maken.

Met liefde voor ieders ZIJN en de wetenschap dat iedereen over bijzondere kwaliteiten kan beschikken en in het dagelijks leven kan toepassen, bieden wij inzicht gevende, helende, bewustzijnverhogende en zelf-ontwikkelende en zelf-bekrachtigende cursus- en workshop dagen aan. 

Ook bieden wij graag iedereen die praktijk wil gaan voeren, artsen en therapeuten en workshop- cursus organisators, die zich geroepen voelen om onze Cosmic&Flower productlijn in te zetten, de mogelijkheid hiervoor.

Dit doen wij door onze gecertificeerde Holistische Energetische Therapeuten opleidingen en twee daagse intensieve trainingsdagen aan te bieden.

Een andere bijzondere mogelijkheid voor bewustzijnverhogende en zelf-bekrachtigende processen te versnellen, is om met mij, Donny, Samen te Zijn tijdens de Egypte- en Avalon reizen die ik organiseer.

Tijdens alles dat wij organiseren in groepsverband, zal de aandacht zeker ook op iedereen persoonlijk afgestemd zijn.

Ook voor persoonlijke coaching wandelen wij graag een stukje mee op jouw persoonlijk- en Ziel ontwikkelend levenspad. 

Voel je thuis op onze website, om datgene te vinden wat voedend voor jou is kun je nu op de linkjes in het keuzemenu (of op logo foto) klikken.

Close Menu