wim

Arann Ankhtherapie

Catualiumplein 1

Heel

+31 (0)6 46 16 22 37

Mijn naam is Wim Derksen

In 2011 heb ik mij in een impuls opgegeven om, samen met mijn vrouw, mee te gaan op de 11-11-11 reis van Donny naar Egypte. Deze reis heeft mijn wereld op de kop gezet en was mijn spirituele wake-up call.

Vervolgens heb ik in 2012 de Cosmic & Flower therapeutenopleiding gevolgd bij gerdien van Horsen van het Gaia Centrum in Maasbracht. De Cosmic & Flower therapeuten opleiding was een hele verrijking van mijn leven. Niet alleen de opleiding, maar alles wat hierdoor in werking werd gesteld.

Begin 2013 ben ik gestart met de opleiding tot Energetisch Ankhtherapeut. Deze heb ik dit jaar  afgerond.

De Ankh is een kosmisch healing instrument om o.a. emoties, trauma’s en blokkades, opgelopen in dit en vorige levens op te lossen.

Met de Kosmische Schijf,  het zusje van de Ankh , wordt de Ziel vrijgemaakt van beladenheid opgeslagen door ego en dualiteit met andere Zielen.

Door behandeling met Ankh en Kosmische Schijf kies je ervoor om in je ware “IK BEN” kracht te komen. Zodat je je eigen levenspad kunt volgen én je door niemand hiervan laat weerhouden.

Bij de behandelingen maak ik ter ondersteuning en voor de integratie gebruik van de Cosmic&Flower productlijn.

Het is steeds opnieuw weer mooi om te ervaren hoe de Cosmic&Flower Energies of sprays aansluiten op de behandeling en het proces waarin de cliënt op dat moment in zit.

Hartgroet, In Lak’Ech Wim Derksen

Close Menu