Ayubowan Additief Gezondheidscentrum        Lid BATC

Maansteen 11, 2719 SP Zoetermeer

Tel: 079-361 51 64

Hallo, ik ben Susanne Ramselaar (1968).

Natuurgeneeskundig Therapeut.

Ik werk sinds januari 2008 met de Cosmic & Flowers. In eerste instantie voor mezelf en daar hebben grote verschuivingen plaatsgevonden. In december van 2008 heb ik de 13 daagse opleiding bij Donny Heuvelmans in Swolgen afgerond.

Tijdens de opleiding en bij verscheidene “oefen”personen in mijn praktijk heb ik mooie dingen mogen meemaken. Enige daarvan wil ik hierbij met u delen en krijgt u misschien een idee van mijn werkwijze.

Ik krijg daarbij meestal de hulp van het innerlijke kind van de persoon en deze begeleid mij om de energetische plekken te vinden die hoognodig “afgestoft” moeten worden.

Voorbeeld 1: bij deze persoon wees het innerlijke kind bij het achterhoofd een luik aan wat ik opendeed. Wat een rotzooi kwam daar uit oud speelgoed, TV’s en nog veel meer. Er zat duidelijk teveel emotionele oude rommel in. Dit mocht nu opgeruimd worden.

Voorbeeld 2: deze vrouw had last van haar nek. Ik moest daar een hele lange streng gekleurde vlaggetjes weghalen. Het bleek een hele berg te zijn toen deze streng naast haar op de grond lag. Daarna had ze geen last meer van haar nek en zijn de klachten nog steeds niet terug gekomen.

Voorbeeld 3: deze jongeman vond dat hem wat dwars zat maar niet precies wist wat. Bij hem mocht ik een houten balk weer rechtop zetten en met de daarop volgende energie zag ik hem deze balk helemaal aan gort hakken. We hebben samen gezorgd dat er geen enkele splinter achterbleef. Dat noem ik nog eens opruimen.

Als ik iemand behandel vraag ik altijd of het goed is wat ik doe voor de persoon zijn/haar zielenpad en de mijne. Zodat er alleen mag gebeuren waar wij beide op dat moment aan toe zijn in dit leven. Aan de hand van een probleem of een vraag krijg ik dan intuïtief de eerste Cosmic & Flower Energie door. We lezen gezamenlijk de tekst door die bij deze Energie hoort en kijken naar bepaalde aspecten welke naar voren en op dit moment jou aanspreken. Dan neem ik wat druppeltjes van de Cosmic & Flower Energie op mijn handen en vraag ik wat er samen met jouw Hogere Zelf gedaan mag worden aan de vraag of het probleem. Je krijgt dus per geselecteerde Cosmic & Flower Energie een behandeling. Het kunnen dus meerdere behandelingen c.q. energieën per consult zijn.

De behandeling wordt geleid via bewegingen van mijn handen, stem, mijn innerlijke kracht en Hogere Zelf. Per Energie vertel ik achteraf wat ik gezien en/of gevoeld heb en vraag ook aan jou wat je hebt gemerkt of gevoeld. Vervolgens voel ik of er nog een Energie nodig is.

Aan het eind van het consult krijgt je een 30ml pipetflesje mee naar huis met die Energies erin van deze sessie. Het is de bedoeling dat je dagelijks, meerdere keren deze druppels tot je neemt zodat de Energies je helpen om nog beter en sneller jezelf te worden.

Als het flesje bijna leeg is, maak je de vervolg afspraak Dit is ook van toepassing als het flesje al een tijdje “vergeten” is. In het volgende flesje kunnen dan dezelfde energieën zitten of totaal andere. Dit ligt eraan in hoeverre je de Energieën al eigen hebt gemaakt of te wel geïntegreerd hebt.

Deze manier van werken en de ervaringen met de Cosmic en Flowers hebben mij aangezet de remedies meer en meer te integreren in het natuurgeneeskundige werk wat ik al sinds 1996 doe.

Ik ben namelijk o.a. Bicom® Bioresonantie A-Therapeut en zet daarbij ook de Cosmic & Flower Energies in, maar minder direct dan op de manier zoals ik dat eigenlijk zou willen. Dus met mijn eigen handen, intuïtie, kracht en de Cosmic & Flowers.

Als ik de patiënten hierover vertel schrikken veel mensen en denken ineens dat ik alles van ze weet of ze geloven er helemaal niet in. Dat mag allemaal, maar ik vind het juist fantastisch dat het wel bestaat en dat je er juist heel veel mee kan. Tenslotte zitten achter allergieën, ontstekingen of welke lichamelijke aandoening ook emoties gevoelens en energieën. Met andere woorden daarachter zit je eigen ik.

Vragen over de consultkosten of het vergoed wordt door je aanvullend verzekeringspakket en wat ik nog meer voor u en uw gezondheid kan betekenen kun je terugvinden op mijn website.

Geef jezelf het beste cadeau wat er bestaat: Wordt weer ECHT jezelf!

Susanne Ramselaar

susanne@hetgezondheidscentrum.nl • www.hetgezondheidscentrum.nl

Close Menu