Soular Sistars

Warmoesstraat 41
1521 CJ  Wormerveer
Zaanstad, Noord Holland

Mobiel: 0638316020
Email: soularsistars.contact@gmail.com
Web: www.soularsistars.wordpress.com
FB: facebook.com/soularsistars

Wij voelden het, wij wisten het, wij zijn niet alleen zussen van vlees en bloed, dezelfde ouders delend. Nee, onze verbinding gaat veel verder terug, tot in de sterren… Ons innerlijk licht herinnerd, dat samen verder ont-dekken en uitdragen, wetende dat ieder mens zijn goddelijke oorsprong weer mag toelaten. Dat wij daar samen een taak in hebben, anderen te helpen herinneren aan hun Ware Zijn. Ons eigen pad van pijn, heling en transformatie daarbij inzettend als tool. Samen steeds meer van ons innerlijk licht op aarde belichamen en anderen daarmee aanraken en aanreiken, dat ook zij zich mogen her-inneren, openen en gaan stralen. 

De Soular Sistars staan voor leven vanuit het hart, doen waar je blij van wordt en het (her)ontdekken van jouw Unieke Zelf.

Wij bieden o.a. coaching, reading, healing, massage en verschillende workshops die gericht zijn op Persoonlijke Ontwikkeling, Ontspanning, Transformatie, Plezier en Self- Empowerment.

To find that inner shine!” staat daarbij centraal.

Daarnaast delen we graag onze unieke passies en talenten met als doel anderen ook te inspireren om vol uit hun zielemissie te leven.

Binnen Soular Sistars is Stefanie echt dé coach die jou snel kan helpen transformeren als het gaat om emotionele en/of fysieke blokkades, oude vastgeroeste patronen, (jeugd)trauma’s, problemen in de relationele sfeer en langdurig (vage) klachten. Daarnaast is zij gespecialiseerd in het werken met ‘het innerlijk kind’ en heeft ze veel ervaring in het werken met ouders en kinderen.

Ze heeft een multidimensionale aanpak waarbij lichaam, ziel en geest aan bod komen en werkt ze met de emotionele en mentale lagen in het hier en nu. Een van de belangrijkste tools die zij hiervoor inzet, is haar mediamimieke gave. Door middel van helderweten, voelen, zien en horen krijgt zij informatie van jouw lichaam en/of hoger zelf door via een gevoel, beeld of weten. Dit maakt dat ze direct met de kern aan de slag kan en zo dus heel gericht met jou kan werken.

Daar waar Stefanie echt een specialist is in het transformeren van blokkades naar meer licht en verruiming, is Natasja echt dé coach die jouw innerlijk licht kan ‘amplifien’. Empowerment is dan ook één van haar aangeboren talenten. Van nature richt zij zich in eerste instantie op jouw licht en potentie. Natasja ziet altijd alles in een groter perspectief en weet dat terug te brengen tot een kern hier en nu, waar jij mee aan de slag kan.

Natasja heeft het talent om magie, creativiteit, energiefrequenties en verschillende dimensielagen bij elkaar te brengen. Zie het als een soort van informatiepakketjes die kunnen worden overgedragen in de energie en in de materie. Natasja schakelt snel tussen de verschillende dimensieslagen in het kwantum veld, daardoor is alleen al aanwezig zijn in haar energieveld genoeg om nieuwe codes en frequenties te kunnen ontvangen.

Close Menu