SonjaHomev2

Sonja Walrecht

Ravenstraat 11, Hoorn

+31 (0)229 27 27 15

www.sonjawalrecht.nl

info@sonjawalrecht.nl

Tijdens een consult volg ik mijn intuïtie en werk ik voornamelijk met “de rode draad” in jouw leven. Datgene dat al heel lang een knelpunt vormt en wat maar niet lijkt op te lossen, ook al heb je er al van alles aan gedaan en menig therapeut voor bezocht.

Tijdens een consult maak ik gebruik van middelen die zeer krachtig en transformerend werken o.a. de Cosmic&Flower Energies, de Healing Arts, de Lichtwezen Meesteressences en de Engelenessences.

Deze middelen werken als “zaklantaarntjes voor je ziel” en helpen je om weer in contact te komen met dat deel van jouw ziel dat door beperkende overtuigingen of traumatische gebeurtenissen versluierd is geraakt, in-gewikkeld is. De middelen helpen je ont-wikkelen.

Deze middelen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Vooral voor de zogenaamde “nieuwe tijdskinderen” werken deze middelen prachtig. Ze gaan zich meer thuis voelen op de aarde.

Soms is het tijdens een consult nodig om de verstoringen te benoemen. Met behulp van de NEI-methode kan ik dan samen met jou opsporen wanneer en hoe de verstoringen ontstaan zijn! Ter ondersteuning krijg je een flesje essences mee om thuis in te nemen zodat de helende energie kan doorwerken.

Close Menu