Centrum Le Soleil

Berkenhove 1, Kwintsheul

+31 (0)6  20 86 22 44 • +31 (0)174 29 09 25 

www.centrumlesoleil.nl

info@centrumlesoleil.nl

Graag wil ik mezelf even voorstellen:

Mijn naam is Sonja Boudri.

Met liefdevolle aandacht en veel plezier, vanuit het grote geheel, begeleid ik mensen; individueel of in groepsverband.

Samen met mijn partner André van Beek runnen we Centrum Le Soleil waar we elk in liefde onze eigen praktijk kwaliteiten uitdragen en samen Reiki inwijdingen geven.

In mijn praktijk maak ik gebruik van kennis uit diverse opleidingen, cursussen én de ervaringen die ik zelf heb mogen opdoen.

Als natuurgeneeskundig therapeut, Cosmic&Flower therapeut en Reiki Master, behandel ik kinderen en volwassenen in mijn praktijk. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van magnetiseren, Reiki, Quantum Touch, helderziende waarnemingen en psychometrie.

Deze behandelingen worden ondersteund met de Cosmic&Flower Energies.

Hierdoor zijn er al heel wat kleine ‘wondertjes’ gebeurd!

Vooral met Nieuwetijdskinderen werk ik graag met deze Energies, maar ook bij volwassenen werken ze uitstekend. Emotionele-psychische en uiteindelijk fysieke verstoringen heffen op en men komt weer terug bij zijn innerlijk. Ik heb mensen uit een diep dal mogen zien klimmen.

Met helderziende waarnemingen en psychometrie probeer ik de cliënt te ondersteunen en door middel van mijn waarnemingen een duwtje in de goede richting te geven. Veel problemen kun je zelf oplossen, alleen ontbreekt vaak de moed en de kracht om de vinger op de juiste, soms zere, plek te leggen. Door eigen ervaringen en de juiste begeleiding die ik mag ontvangen, ben ik blij en dankbaar om iets voor anderen te kunnen betekenen.

Mijn kwaliteiten zet ik ook in tijdens het geven van de Cosmic&Flower Zelf-Healing en Hoger Bewustwording naar Meesterschap cursus. Zie voor meer informatie hierover de link Zelf Healing cursus.

U bent van harte welkom in Centrum Le Soleil

Close Menu