Afbeelding 004 (Small)

Drs. Sabine Jürgens

Harm Tiesingstr. 4

Coevorden

+31 (0)524 52 48 48

www.praktijkonline.nl

sjurgens@praktijkonline.nl

Hallo ik ben Sabine Jürgens,

mijn breed opleidings sprectrum waaronder natuurgeneeskundige behandelwijzen (o.a. Bicom Bioresonantietherapie), coaching en mijn zich steeds verder ontplooiende intuïtie en innerlijk weten geven mij de mogelijkheid de cliënt optimaal te helpen.

2003 kwam ik voor het eerst in aanraking met de Cosmic&Flower Energies. Ik volgde alle opleidingsdagen bij Donny Heuvelmans en een wereld ging voor mij open. Ik werd me bewust van mijn eigen sterrenbewustzijn.

De Cosmic&Flower producten vormen een onmisbaar deel in mijn praktijkwerkzamheden:

Bij de meeste sessies gebruik ik een of meerdere producten van de Cosmic&Flowers en dat is heel breed bedoeld want hierbij tel ik de egyptische chakraolieën mee. Het is een feest om met deze chakraolieën te werken, ze worden door iedereen als warm en verwelkomend ervaren.

Maar ook Release+Protection, Rainbow Light Vortex, Egypt Healing en S.O.S.-Energy worden door mij regelmatig toegepast.

De Cosmic&Flower energies uit de 6 dozen worden zowel tijdens een sessie afhankelijk van het behandelthema door mij of de cliënt uit gezocht en gebruikt maar ook voor thuisgebruik als mix in een flesje meegegeven.

Wat voor mij iedere keer bijzonder is, is te zien hoe snel je met behulp van de Cosmic&Flower Energies en de daarbij behorende tekstuitleg bij de oorsprong van een psychische-, emotionele- en/of fysieke klacht komt en er zo doelgericht transformerend mee kunt werken.

Bij interesse geef ik aan therapeuten of beginnende therapeuten in mijn praktijkruimtes de C&F- introductiedagen I en II en een C&F – Supervisiedag voor gevorderden over de Cosmic&Flower producten en hun werking.  Alle dagen dienen ervoor om verantwoord met de C&F te kunnen werken. Zie voor actuele data op de docenten-pagina.

Drs. Sabine Jürgens

Praktijk voor Natuurgeneeskunde en Coaching,

Heilpraktikerin, NLP Master, Kintertolk

Lid LVNG, SRBAG, RBNG 

Close Menu