Natasja van den Elsen

Brielsemeer 42

Barendrecht

+31 (0)85 773 37 41 • +31 (0)6 10 95 24 87

www.crystalangels.nl

info@crystalangels.nl

Dag lieve lezer,

Graag stel ik mij aan je voor.

Mijn naam is Natasja van den Elsen.

Ik heb onder andere de volgende opleidingen gevolgd: jaaropleiding in de Keltische Tradities, de opleiding tot Cosmic&Flower Therapeut, opleiding Hypnose practitioner, opleiding NLP practitioner, Hypnotherapeut, HBO medische basiskennis en diverse opleidingen en cursussen gericht op het werken met kristallen, klankschalen, etc. In 2003 kwamen de Cosmic&Flower Energies op mijn pad. Op dat moment had ik allerlei klachten waarvan enkele al jaren. Met behulp van de Cosmic&Flower Energies heb ik heel veel kunnen oplossen. Ze steunden mij in mijn proces naar “heelheid” en zorgden voor meer balans in mijn leven. In 2004 heb ik daarom bij Donny de Cosmic&Flower opleiding gevolgd en sinds 2005 ben ik Cosmic&Flower Docent. Voor meer informatie de link opleidingen. In 2004 is de praktijk Crystal Angels ontstaan door een krachten-bundeling tussen mij en Charles van Hesteren.

In de praktijk werk ik als coach, geef ik Cosmic&Flower consulten, werk ik met kristallen & kristallen schedels en zet ik de helende kracht van klanken in. De krachtige, Transmuterende  werking van de Cosmic&Flower Energies biedt cliënten diepgaande ondersteuning tijdens hun proces naar “heelheid”.

Het inzetten van de Cosmic&Flower producten in de praktijk, zorgt voor bijzondere ervaringen. Een van de mooiste vind ik de hulp die onze hond Boomer mocht ontvangen van de Energies. Hierdoor heeft ze bijna 3 jaar “extra” tijd met ons mogen doorbrengen.

Wil je nog meer van mij weten, dan ben je hartelijk welkom om een kijkje te nemen op onze website.

Natasja van den Elsen

Close Menu