Mayoke Baars

Dahliastraat 69-2

Veenendaal

+31 (0)318 52 64 69 • +31 (0)6 40 90 77 44

www.mayoke-baars.nl

mayoke@mayoke-baars.nl

Mijn naam is Mayoke Baars, ik ben Aurahealer en Tarottist en heb sinds 2004 een praktijk.

Mijn naam is Mayoke Baars, ik ben Hooggevoelig, wat ik pas op latere leeftijd ontdekte. Ik heb lang naar een beter leuker leven gezocht, eerst via zelfhulpboeken e.d. en na mijn burnout in ’98 heb ik meditatie en visualisatie ontdekt. Verder kwam alles vanzelf: diverse opleidingen op het gebied van Lichtwerk, Healing en Symbolen en als laatste de therapeutenopleiding bij heb ik Cosmic&Flower Remedies gevolgd. En……..ik heb gevonden wat ik zocht, beter, veel beter, en leuker. Sinds 2004 werk ik als Aurahealer Nieuwetijdscoach en Tarottist.

Mijn missie is: mensen hoop geven zodat ze in beweging komen en zo hun leven veranderen in positieve zin, zelf, maar met ondersteuning vanuit mijn hart.

Mijn motto is: Liefde voor jezelf geeft je hart vleugels…je wordt de Ster die je bent!

In ieder mens zit een Ster en ik wil graag helpen die te voorschijn te laten komen.

Het is nu de tijd om je vrouwelijke en mannelijke kracht in evenwicht te brengen en in de Zachte Kracht van Sofia te komen.

Aurahealing en de Cosmic&Flower Energie-druppels

Aurahealing: Zo nu en dan, net zoals je je auto laat nakijken en afstellen. Ook in periodes van stress en/of verandering, als het moeilijk is in balans te blijven, zoals bij: verhuizing, van baan veranderen, nieuwe baan, geen baan meer, scheiding, overlijden van een  belangrijk iemand, is het goed een Aurahealing. Dat ruimt op en ontspant, geestelijk en lichamelijk. Naast “het schoonmaken en Healen van de aura, gebruik ik Cosmic&Flower Energies. Dat zijn druppels (gebaseerd op de Bach methode, alleen meer afgestemd op deze tijd) die voor iedereen, maar vooral voor gevoelige mensen en Nieuwetijdskinderen een geweldige , tijdelijke steun zijn.

Er zijn ook speciale 100ml sprays van Cosmic&Flower Remedies, zoals Rainbow Light Vortex, die schaduwplekken in de auralagen,zuivert en heelt (bijv. ontstaan door medicijnen, geestverruimende middelen en/of overvloedig alcoholgebruik.

Stress Release helpt om dagelijks in je eigen energie te zijn en hyperactiviteit, overactiviteit en agressie te verzachten, bij ADD, ADHD enz. Ook te gebruiken in  werk- en schoolruimtes , bij langdurig autovervoer, enz.  Heel fijn bij Hooggevoeligheid, gewoon dagelijks innemen en/of in je aura sprayen en je merkt het verschil.

Ook als je zwanger bent is het heel lekker om regelmatig een Aurahealing te doen. In die tijd kun je ook C&F druppels gebruiken, die zijn 100% natuurlijk en kunnen gewoon ingenomen worden. Ze helpen je o.a. vertrouwen te hebben.

Nieuwetijdskinderen dragen een hogere Lichtfrequentie in  en rondom zich, die verstoord kan worden door de indrukken die ze opdoen uit hun omgeving en door de aangeboden voeding, waardoor reacties ontstaan zoals: overgevoeligheid voor indrukken, hoofd- en buikpijn,  gedragsstoornissen en autisme. Ook kunnen allergieen zich op de meest verschillende niveaus uiten. Zij ervaren deze Energies als thuiskomend bij zichzelf, waarbij tegelijkertijd hun zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt, waardoor ze zich steeds meer in hun kracht gaan voelen.

De NTK  ervaren de Cosmic&Flower Energies als thuiskomend bij zichzelf, waarbij tegelijkertijd hun zelfgenezend vermogen geactiveerd wordt, waardoor ze zich steeds meer in hun kracht gaan voelen.

Voor kinderen zijn er naast de gewone C&F Energies ook 10 hele speciale, nl.

No. 69 Sweet dreams, 70 Separation, 71 Try it, 72 Protection, 73 Changing, 74 Relax, 75 Expression, 76 I can do it, 77 Exciting Days, 78 I am who I am, en 79 Friendschip. Aan de namen van de Energies kun je al wel afleiden hoe ze bedoeld zijn. De beschrijving staat op de site van Cosmicflower.nl onder ‘producten’, box VII.  Ze kunnen natuurlijk ook door volwassenen gebruikt worden.

Alle Cosmic&Flower Energies zijn ook toepasbaar bij honden, katten en planten.

De Egyptische Cosmic&Flower Chakraoliën

Als extra zijn er ook de Egyptische Cosmic&Flower Chakraoliën; voor elk chakra een; allemaal met de drager ‘loslaten en vergeven‘, zodat ze helpen de pijn op een bepaalde plek te verlichten.

Als Aura Healer maak ik eerst de Aura schoon en zoek de Cosmic&Flower Energies uit die het genezend vermogen stimuleren.

De beschrijving van de C&F Energies lees ik je voor en daar herken je jezelf in; je voelt dat t klopt. Je gaat die Energies verdund innemen en al snel voel je jezelf beter, doet ook wat beter voor je is.  Meestal heb je een paar Healingen nodig, wel met steeds andere C&F Energies, voordat alles tot in je cellen verankerd is.  Kinderen laat ik vaak zelf de druppels uitzoeken; je kunt erop vertrouwen dat de juiste Energies zich melden.

Een sessie duurt zo’n 45 minpunten. Je krijgt een flesje met een verdunde oplossing van de Cosmic&Flower Energies mee naar huis om in te nemen.

Close Menu