margriet van schayk

Margriet van Schaik

Muur 90

Uithoorn

+31 (0)297 56 33 73

www.praktijktotaalbalans.nl

margriet@praktijktotaalbalans.nl

Gezond zijn en voluit te kunnen leven – dat wil ieder mens. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat we lichamelijk en emotioneel in balans zijn. Maar door allerlei oorzaken is die balans vaak ver te zoeken.

In mijn praktijk ‘totaal balans’ gebruik ik methoden om mensen weer helemaal ‘in balans’ te brengen en zo te helpen hun levenskracht terug te winnen. Met behulp van natuurlijke middelen werk ik eraan om de balans- en daarmee de ‘gezondheid’ – te herstellen. Vaak blijkt dat de balans op verschillende niveaus verstoord is.

Daaraan wordt dan stap voor stap gewerkt, van de oppervlakte naar diepere niveaus van verstoring, in de volgorde die het lichaam zelf aangeeft. Naarmate de therapie vordert, worden verstoringen opgeruimd en nemen lichamelijke en emotionele klachten af. De energie en levenskracht keren terug. De mens is weer ‘in balans ‘.

Intuïtie speelt in mijn therapie een belangrijke rol. Al jaren werk ik met veel plezier en enthousiasme met de mooie trillingen van de Cosmic&Flower lijn. Iedere keer verbaasd het me weer hoe mooi en zuiver deze trillingen zijn en hoe effectief hun werkzaamheid is.

Voor volwassenen kies ik intuïtief het juiste middel en kinderen laat ik zelf kiezen.

Dankbaarheid vervult mijn hart dat ik met de Cosmic&Flower lijn mag werken, de puurheid van de Cosmic&Flower Energies maakt dat je vrijwel direct resultaat hebt.

Close Menu