Praktijk Blaauw

Ierlandlaan 3

Zoetermeer

+31 (0)79 323 77 10

www.praktijkblaauw.nl

info@praktijkblaauw.nl

Verstoringen, gedragingen en vervelende gebeurtenissen in ons leven (als kind of volwassene) zorgen er vaak voor dat we de keuze (moeten) maken een therapie te willen ondergaan.

Afhankelijk van bij wie je terecht komt, zal deze en jijzelf in staat zijn je verder te helpen. Soms gebeurt het dat je niet verder komt.

Door mijn instelling “twee weten meer dan één”, wil ik graag mijn therapeutische kennis/hulp aanbieden. Voornamelijk werk ik met orthomoleculaire therapie (vanaf 1983), maar maak ter ondersteuning graag gebruik van de Cosmic&Flower Energies.

Deze energetische therapie is een subtiele therapie die je helpt vooruit te komen, heel gericht en vaak herkenbaar. Niet zoals velen denken “verander je”, want je blijft dezelfde persoon die je bent. Maar mede met de ondersteuning van de Cosmic&Flower Energies kom je te weten wie je bent en wat je doet of aangedaan wordt.

Dit maakt dat je tot een optimalisering van jezelf kan komen in alle facetten en alle lagen.

Voor informatie over mijn anderen disciplines en werkwijzen kunt u mijn website bezoeken. Ik ben aangesloten bij de: VNT, Stichting RING, MBOG, HAN, NGS.

Close Menu