ireen

Ireen Thunnissen

Hekubastraat 16, Eindhoven

+31 (0)40 245 55 46

www.ireenthunnissen.nl

info@ireenthunissen.nl

Praktijk voor Spirituele Pedagogiek

Als orthopedagoge heb ik ruim 25 jaar ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen met leer- en andere problemen. Langzamerhand is mijn focus zich gaan verbreden naar een holistische benadering van kinderen en volwassenen. Ik vind het heel belangrijk dat degenen met wie ik werk weer in verbinding komen met hun eigen bron, met hun essentie.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in het werken met helende middelen, zoals de Cosmic & Flower Energies en de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Ik mocht ervaren hoe je een ander in contact kan brengen met hun eigen lichtwezen, en verstoringen op kunt lossen op een lichte en liefdevolle manier.

Ook heb ik de Landelijke Opleiding Spirituele Kinderhulp gevolgd. Hier leerde ik o.a. de integratiebehandeling, waarin een kind op een diep niveau in balans gebracht mag worden.

In 2007 heb ik de opleiding Sensitherapie afgerond, een veelomvattende benadering, waarin alles wat ik tot dan toe geleerd had, een plaats heeft gekregen. Ik heb ervaren dat de healingen een diepere doorwerking en verankering geven van de behandelingen van de sensitherapie.

Dit alles vormt een prachtige combinatie om met (hoog-) gevoelige mensen en kinderen te werken. Ik voel veel affiniteit met nieuwetijdskinderen, en vind het een uitdaging om hen te helpen om weer meer in balans te komen!

Close Menu