Hilde van daele2

Hilde Van Daele

Verstocktstraat 15

Zwijndrecht

+32-37727403

www.de-stille-kracht.be

info@de-stille-kracht.be

Reeds van kindsbeen af ben ik gepassioneerd, geobsedeerd door Egypte. Na mijn eerste bezoek aan Egypte in 1997 kon ik hier, in België niet meer aarden.

Ik heb gepakt en gezakt klaargestaan om naar Egypte te vertrekken maar kwam dan tot het besef dat ik niet naar Egypte moest gaan maar dat ik Egypte naar hier moest brengen. Maar hoe?

In 1999 kwam de grote ommekeer, ik ben dan te voet vertrokken van België naar Assisi in Italië. Ik wist eigenlijk niets over Franciscus, behalve dat hij met de vogeltjes kon praten. Gaandeweg kwam ik in contact met de energie, met de ware spiritualiteit van Clara en Franciscus. Sindsdien zijn zij dagelijks bij mij.

Door mijn weg naar bewustwording kwam ik ook te weten wat mijn taak is op aarde.

Ik mag o.a. mensen die overgaan begeleiden, dit is een mooie en dankbare taak die ik samen met de lichtwereld mag vervullen.

15 jaar geleden kreeg ik de volgende boodschap: you are like a rolling Stone, touching so many, many lifes. En zo is het ook. Dit is vaak een eenzame weg, maar zeer intens.

7 jaar geleden ben ik begonnen met Egyptian Healing, later kwam ik in contact met de Cosmic&Flower Energies. Reeds vanaf de eerste kennismaking voelde ik intuïtief en tot diep in mijzelf dat het de Cosmic&Flower Energies waren waar ik mee wilde Healen.

Later kwam  Ilahinoor Healing op mijn pad. Ilahinoor betekent Goddelijk licht, het heeft z’n oorsprong in het oude Egypte en de Sufi traditie. Er zijn afbeeldingen van terug te vinden op de muren van de tempel in Abydos. Ilahinoor heeft het vermogen om de wijsheid van het hoger bewustzijn te integreren in het onderbewustzijn en staat je geest toe de diepere kwaliteit van je mogelijkheden te ervaren in je dagelijks leven.

De Healing en de Cosmic&Flower Energies gaan hand in hand. Ze zijn elkaars verlengde en vullen elkaar aan.

Ik heb ondervonden dat door Cosmic&Flower Energies te gebruiken bij elke behandeling, de energie van die behandeling veel langer doorwerkt. Mensen krijgen bij elk consult een speciaal voor hen geprepareerd flesje mee naar huis. Door deze druppeltjes gedurende enkele weken verder in te nemen kunnen bewustzijnsveranderingen diep doorgevoerd worden.

Cosmic&Flower Energies bieden de ondersteuning die nodig is wanneer je door een bepaald proces gaat.

Je kan bij mij ook terecht voor Stress Release, dé eerste hulp bij uitstek.

Als er een moment van stress of crisis is, geeft Stress Release reeds na een kwartier rust. Vanuit die rust is het mogelijk om een oplossing te vinden of om een keuze te maken.

Met hart en Ziel geef ik ook de Cosmic&Flower Zelf-Healing en Hoger Bewustwording naar Meesterschap cursus. Zie hiervoor de Zelfhealing cursus link aub.

In liefde Hilde Van Daele

Close Menu