gerdien

Gaia Centrum

Molenweg 14. Maasbracht

+31 (0)475 46 44 44

www.gaia-centrum.nl • g.vanhorsen@home.nl

Mijn naam is Gerdien van Horssen, geboren en getogen in Limburg.

Als kind voelde ik meer dan een gemiddeld kind. Mijn voelsprieten stonden als het ware wat hoger afgestemd dan die van anderen.

Als puber kwam er steeds meer informatie naar binnen. Had ik iemands hand vast dan kreeg ik informatie over die persoon. Ik wist niet goed wat ik er mee aan moest en raakte soms ook erg van streek. Op 22 jarige leeftijd heb ik het een beetje in de doofpot gestopt, maar het gevoel kwam iedere keer terug.

In 2002 kwam ik erachter dat ik heldervoelend, helderhorend en helderziend was. Ik ben toen begonnen met opleidingen in het Elohimcentre tot Kosmisch Healer Reader , Master Healer en Merlin Healer.

Na afronding hiervan heb ik in januari 2006 met al mijn liefde in mijn hart mijn eigen praktijk geopend. Sinds 7 maart 2006 ben ik de BHET en sinds 1 juli 2006 bij de Ring geregistreerd.

In januari 2007 volgde ik de Cosmic&Flower therapeuten opleiding bij Donny Sternfeld, waardoor mijn leven compleet in de transmutatie belande. Met enthousiasme en blijdschap ben ik meteen de Cosmic&Flower Energies gaan inzetten in mijn praktijk behandelingen.

Zie voor meer informatie betreffende mijn praktijk kwaliteiten mijn website.

In november 2007 heb ik met Mark en Donny mijn eerste studie reis in Egypte be-reist, waardoor mijn leven ook weer ingrijpend veranderende. Daarna heb ik nog verschillende Holistische Egyptereizen met Donny, waardoor mijn Goddess en Ik Ben kracht alleen maar meer en meer integreerde. Ik kijk uit naar de volgende Egypte reis!!

In december 2007 heb ik mijn Gaia New Age winkel geopend en groeide mijn praktijk, in dankbaarheid, uit tot het huidige Gaia Centrum.

Vervolgens ben ik stage gaan lopen bij Donny en heb mijn stage periode in juli 2009 beëindigt. Ook tijdens de stage periode mochten allerlei stukjes en processen meer en meer verfijnen.

De Cosmic&Flower therapeuten opleiding en de verschillende Holistische reizen in Egypte met Donny hebben steeds meer verdieping en verfijning gebracht en brengen dit nog steeds!

Hierdoor magen kan ik mensen meer op het ‘pad’ te brengen van hun Ware Ik, in licht, liefde en Eenheid, en steeds meer in hun Ik Ben kracht en Goddelijk Wezen begeleiden.

Kun je de uitdaging aan om aan jezelf te werken en je meer spiritueel te ontwikkelen, op hoog niveau, aarzel dan niet, ik nodig je van harte uit om contact met me op te nemen…

Voor informatie en verdere vragen verwijs ik je graag naar mijn website.

I AM THAT I AM, in licht liefde en Eenheid Gerdien van Horssen

Close Menu