Cynthia van Asten

Batavenstraat 23, ’s-Heerenberg

+31 (0)314 66 84 42

www.essentialtogether.nl  

cynthia@essentialtogether.nl

Veelal berusten problemen en verstoringen in het onderbewuste van de mens. Dáárom is het vaak zo moeilijk om blijvend te veranderen. Op wilskracht kun je een hoop bereiken, maar vaak nemen de oude gewoontes toch het roer weer over en val je terug in je oude ‘ongewenste’ gedrag. Dan kan je de ondersteuning van buitenaf goed gebruiken. Als duwtje in de rug in de door jou gewenste richting en als ondersteuning om het veranderde gedrag te verankeren.

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de biosensor, die resoneert op het onderbewuste en Hoger Zelf van de klant. Hierdoor worden verstoringen zichtbaar waar je persoonlijkheid niet bij kan. Deze verstoringen kunnen we desintegreren met een veelheid aan technieken, onder andere door de combinatie van acupressuur, affirmaties, ademhalingstechnieken, beweging én de inzet van energetische druppels, waarbij Cosmic&Flower de meest gebruikte en krachtigste hulpbron blijkt. Cosmic&Flower Energies worden daarnaast ook ingezet ter ondersteuning om de verandering blijvend in het systeem te integreren. Met veel bewezen succes kan ik zeggen.

Naast energetisch therapeut ben ik gediplomeerd Dru Yoga docent. Dru Yoga is een prachtige vorm van yoga, die therapeutisch van aard is. Veelvuldig toegepast in oorlogs- en traumagebeiden om mensen te helpen hun trauma’s te verwerken. Ook in onze huidige stress-maatschappij hebben veel mensen baat bij deze schitterende vorm van yoga. Met vloeiende, rustige bewegingen werken we in zogenaamde ‘Energy Block Release- sequenties’ toe naar het stiltepunt in je hart. Voor mij vullen de yoga en de energetische therapie elkaar geweldig aan.

De werkwijze maakt de therapie geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen en baby’s, ongeacht achtergrond of overtuigingen. Graag begroet ik je in mijn praktijk in de prachtige Achterhoek!

Warme groet,

Cynthia van Asten

Close Menu