christine en maurizio

DE-ZON

gezondheidscentrum voor lijf geest en omgeving voor mens en dier

Christine Baeyens & Maurizio Tellan

Maurizio:

C&F therapeut,  massage van dieren, Buqiheler.

Maurizio gebruikt de C&F Energies tijdens zijn behandeling bij dieren.  Indien de baasjes het goed vinden ook bij de massages. 

Na opleidingen die gericht zijn om het dier beter te leren kennen en te begeleiden als fysiek,  emotioneel en spiritueel wezen, heeft hij ondertussen ervaringen opgedaan met vogels, poezen, honden en paarden.  Het was onmiddellijk duidelijk dat dieren behandelen zijn tweede natuur is, de dieren geven zich helemaal aan hem over. 

Bij het gebruik van de Cosmic&Flower Energies gebeurt de heling vaak onmiddellijk.  Prachtig om te zien en de reacties van de baasjes te horen.

Opleidingen, ervaringen en trainingen: Buqiheler (behandelmethode vanuit de taiji-krachten), Taiji, Shaolin, Taijiwuxigong, Cosmic&Flower Energies, Intuïtieve Feng Shui, Radiësthesie, Ttouch, Kristal Energie, Naturopathie, Dierenopleidingen: Ethologie, voeding en gedrag, EHBO, kynologie, Bachbloesems en alternatieve geneeswijzen. 

Christine:

Begeleiding met Cosmic&Flower Energies,

Cranio Sacraal therapie, Buqiheler, Gezondheidsbegeleiding, voedingsadvies.

Opleidingen: Cosmic & Flower Energies

De Cosmic & Flower Energies zijn de mooiste hulpmiddelen die ik in mijn leven heb mogen ontvangen op mijn weg naar inzicht en loslaten, op mijn weg naar het inzicht dat we reeds NU vrije lichtwezens kunnen zijn.

Daarom gebruik ik ze, naast de Cosmic&Flower consulten, ook bij de andere therapieën als ondersteuning.

Veldstraat 30, Turnhout

www.de-zon.org

de-zon@skynet.be

+32 (0) 476 633 580

Close Menu