Annette Peeters

Meuleberg 4

Beesel

+31 (0)77 474 13 79

www.annettepeeters.nl

annettepeeters@gmail.com

Graag wil ik mij even voorstellen.

Mijn naam is Annette Peeters en ik ben opgeleid tot energetisch therapeute in de natuurgeneeswijze en heb een praktijk in Beesel. Deze therapie kan toegepast worden bij zowel fysieke als bij emotionele problemen. Zo kun je lichaam en geest weer in balans brengen.

Ik werk veel met de Egyptische Ankh. Deze heeft een enorme kracht, afhankelijk van de ontwikkeling van de therapeut. Je kunt er verstoringen mee opheffen, spanningen en pijn mee weghalen maar ook energie mee geven. Er zijn veel specifieke behandelingen, o.a. rugbehandelingen, nierbehandelingen etc. Deze behandelingen hebben een hele diepe werking. Verder werk ik veel met kinderen. Ik heb grote affiniteit met Nieuwe Tijdskinderen en met hoog gevoelige kinderen en hun ouders. Als moeder van 3 Nieuwe Tijdskinderen en als therapeute, heb ik veel begrip en inzicht voor deze bijzondere kinderen.

Geregeld geef ik over dit onderwerp lezingen, via deze weg wil ik ouders en leerkrachten informatie geven hoe je het beste met deze bijzondere kinderen kunt omgaan en hoe ze beter te leren begrijpen en te begeleiden.

Ik werk o.a. met de Cosmic Flower Energies en sinds kort met de Stress Release. In die korte tijd heb ik al veel positieve ervaringen en reacties gehad. Voor meer informatie en of voor een afspraak kunt u met mij contact opnemen.

Voor meer informatie zie mijn website.

Close Menu