Mijn ervaring met Stress Release

Maak Stress Release voor ‘Percy’, die moeilijk met zijn vuurenergie om kan gaan, m.n. als er teveel stressprikkels zijn. Dit komt er soms agressief uit. Ook is er een basale angstbeleving. Hij ervaart zich, door de weken heen dat hij het gebruikt, rustiger van binnen. Ook was de angst een stuk minder.

Momenteel is er echter een nieuwe reden voor angst bij hem ontstaan, zijn werkcontract wordt niet verlengd. ‘Stress Release’ heeft even niet meer genoeg effect, en ik overweeg een combinatie te maken met een andere Energy, omdat de reden van de angst (Wat wil ik? Wie ben ik zonder baan?) Een andere oorsprong heeft dan een overgoten worden van impressies. Uiteindelijk besloot ik om toch alleen Stress Release te geven.

Vind persoonlijk dat deze Energy Percy’s Zielekracht veel sterker heeft gemaakt en dat hij nu wezenlijk bereid is en bij machte is vanuit zijn ziel ‘moeilijke’ dingen te doen, zoals het begeleiden van een vriendin in een rechtszaak rond haar seksueel mishandelde zoontje.

Het is of Stress Release de druk van de innerlijke ketel haalt en de verbinding kruin- naar stuitchakra versneld kan maken.

De te verwachten ontlading van de spanning (bv extreem moe, woedend) blijft uit, er is rust en berusting en een groeiende behoefte vanuit de lering uit eigen ervaringen anderen te helpen.

‘Stress Release’ wordt op mijn aanraden vaker ingenomen en hij hervindt weer zijn vertrouwen. Heel mooi was zijn nieuw ontstane wens een film te maken over “de 7 wijze mannen van de aarde, die de 7 wijze culturen van de wereld vertegenwoordigen.

De mannen worden bezocht en men stelt hen vragen en verzamelt hun wijsheden, een soort zoektocht. De rode draad is dat we bij iedere persoon een nieuwe wijsheid krijgen, die iets toevoegt aan het totaalbeeld en een bepaalde bekrompenheid/gedachtenpatroon weerlegt en verdrijft. Het resultaat is het inzicht dat alle mensen bij elkaar horen en dat er geen verschillen zijn en we allen uit dezelfde bron komen.” Terwijl hij het me vertelde ontkwam ik niet aan de gelijkenis met de boodschap van de Kristallen Schedels; die via Mozes of Peace in Stress Release bij deze man een warm welkom heeft gevonden.

Arthur zijn moeder belt voor een eerste afspraak omdat Arthur niet meer alleen door het huis durft te lopen, o.a. omdat hij een entiteit heeft zien staan. Na het telefoongesprek behandel ik hem direct op afstand met de ‘Rainbow Lightvortex’.

Zijn ouders vertellen bij onze eerste ontmoeting, dat ze hem nu al ongekend rustig vinden en dat hij de entiteit niet meer ontmoet heeft.

Gebruik Stress Release voor ‘Arthur’ als hij in mijn Praktijk komt. (nb dit is een korte casusbespreking, dus niet volledig qua klachtenpatroon en behandeling) Hij is in het algemeen erg onrustig, komt moeilijk uit zijn woorden, is extreem angstig (o.a. om alleen te zijn, om zonder zijn ouders te zijn, om dood te gaan) en zit qua intelligentie onder zijn leeftijdsniveau, aldus de school, niet volgens zijn ouders.

Arthur maakt een licht autistische indruk, wat naar mijn idee komt door het verkeerd gebruiken van zijn energieën en het niet kunnen laten afvloeien van andermans energieën die op hem inwerken. Hij manipuleert enorm met zijn energie (ook naar anderen toe), zonder te weten dat hij dat doet, maar voelt het wel en ervaart het als vervelend als ik die energie terugduw. Bij de 1e sessie werk ik m.n. in zijn aura, om deze af te schermen tegen energieën die hem beïnvloeden, dit geeft rust. Hierbij doe ik een spray in mijn hand. Hij voelt dit als prettig en zegt tot rust te komen. Na de behandeling durft hij alleen met mij in de Praktijkruimte te blijven en noemt zijn Energy ‘Help Energy’.

Om zijn gevoel voor energie wat te ontwikkelen, vraag ik hem zijn eigen druppeltjes en een doseerflesje met Deva Rescue Energy in beide handen te houden. De Deva noemt hij ‘zwaarder’. Zijn ouders zijn erg verbaasd hem zo ‘ontspannen’ door het huis te zien lopen en zoveel contact met me te zien maken/feedback te geven. We doen met het hele gezin een Chi gong-aardingsoefening, als ondersteuning om de opgehoopte energieën te laten afvloeien. Na 2 weken komt Arthur weer en ik vroeg of hij een naam wist voor de ADHD-Energy; (de sprays hadden toen nog geen naam!) hij stelde ‘Wonderdrank’ voor.

Inmiddels durft hij alleen thuis rond te lopen en heeft zijn onderwijzer spontaan opgemerkt dat de jongen zich beter kan concentreren tegenwoordig.

Tijdens de Reiki-behandeling ging hij spontaan meedoen en voerde het te veel aan energie van zijn borst af naar de benen. We zochten nog even een tweede Energy om hem beter te laten aarden. Hij kon me vertellen welke van de 3 Oak Energies uit Cosmic&Flower Energies BOX I ‘te zwaar’ was voor hem en toen we hetzelfde ‘testje’ als vorige week deden, waarin ik zijn energie terugduwde, schoot hij in de rol van tijger en weerde zich met zijn handen en energie af. Arthur himself is in wording!

Ellen Ouwerkerk, Praktijk de Binnenstebuiten Wegwijzer.

Gespecialiseerd in Nieuwetijdskinderen, Dagdromen, Regressie en Reiki-therapie. Ellen organiseert cursussen in Reiki en Persoonlijke en Spirituele Bewustwording.

Coba Kellingstraat 44, 7558 ZA Hengelo.

Email: wegwijzer.ouwerkerk@quicknet.nl

Close Menu