Rainbow Lightvortex

Op 24 januari 2004 mocht ik Rainbow Lightvortex per post ontvangen. Na het uitpakken hield ik hem direct tegen m’n hart. Zag een witte straal bij me en voelde veel tevredenheid. Daarna hield ik hem tegen m’n zonnevlechtchakra, waar ik al vele maanden dagelijks pijn ervoer – chakra-oefeningen of een ‘loden deur’ visualiseren hadden geen effect. Binnen 2 minuten ging de pijn weg en tot op vandaag (8 febr.) is de pijn niet meer terug gekomen.

Jeroen sproeit het in mijn aura, waarna ik een grotere rust ervaar. Sproei het in Jeroen’s aura en hij ervaart dat de negativiteit die anderen ‘over hem heen gooiden’, vermindert en er meer kalmte komt.

Een helderziende Nieuwetijds-jong volwassene, ‘Mieke’, heeft het enorm moeilijk met het verlies van haar moeder (door hartstilstand) en ex-partner (door zelfdoding); vooral de ex-partner is astraal geregeld bij haar en ook nu, terwijl we samen bezig zijn met Rainbow Lightvortex. Hoewel er ook veel liefde tussen hen is, hebben ze ook veel ervaringen met geweld samen.

De Energy sprayen we in haar aura en deze geeft haar weer wat meer lucht. Als ze naar huis is, spray ik nogmaals het huis, omdat de agressie van de jongeman nog duidelijk in het huis hangt.

Heb het idee dat deze spray een wit licht in het huis legt, waarbij het ook voor de jongeman zorgt.

Ellen Ouwerkerk, Praktijk de Binnenstebuiten Wegwijzer.

Gespecialiseerd in Nieuwetijdskinderen, Dagdromen, Regressie en Reiki-therapie. Ellen organiseert cursussen in Reiki en Persoonlijke en Spirituele bewustwording

Coba Kellingstraat 44, 7558 ZA Hengelo

Email: wegwijzer.ouwerkerk@quicknet.nl

Close Menu