Een mooie ervaring met poes Soesy

Daar Leon, mijn man, en ik heel veel in aanraking komen met verschillende vormen van energieën tijdens het balanceren en schoonmaken van huizen en projecten, heb ik Rainbow Lightvortex ook bij mijn dieren gebruikt.

Een heel bijzondere ervaring betreffende onze poes Soesy wil ik graag met de lezers delen. Haar levensverhaal begint op 5 juni 1988, bijna 16 jaar geleden. Ze is een Siamese poes. Zij en haar ‘broertjes en zusje’ waren nog geen 2 dagen oud toen moeder poes haar nest verliet. Toen het bleek dat moeder poes niet meer terug keerde heb ik mij ontfermd over deze twee poezen en twee katers.

Daar Soesy en de andere drie poezen geen moedermelk hadden gekregen, waren zij al heel jong de tandjes kwijt, maar al met al is Soesy de enige van de vier dieren die nu in leven is.

In het jaar 2002 ontdekten wij bij Soesy een gezwel in haar buik. Wij zijn toen naar de dierenarts gegaan voor een diagnose. Er was maar een oplossing: opereren.

Op 11 september is Soesy geopereerd. De afspraak was dat de dierenarts ons zou bellen als het niet goed zou zijn met haar. Dit gebeurde dan ook, hij vertelde ons dat ze een groot kankergezwel in haar buik had dat al uitgezaaid was naar al haar organen en haar darmen en dat deze al bijna helemaal dicht zaten.

Aangezien Soesy geen kans meer had om dit overleven, vroeg de dierenarts ons om toestemming om haar van een verdere lijdensweg te mogen verlossen door haar in te laten slapen.

Ik heb mij toen op Soesy afgestemd om bij haar te rade gegaan wat zij zelf wilde en ze vertelde mij dat ze er nog niet klaar voor was om te gaan. Ik heb de dierenarts toen laten weten dat ik Soesy zou komen halen en dat ik het op mijn manier zou gaan doen.

Dit ‘op mijn manier doen’ betekende dat ik zelf met haar aan de slag ben gegaan door te Balanceren. Steeds heb ik aan Soesy gevraagd wat ze nodig had, de ene keer waren het Bachbloesems, een andere keer Healing Arts of  magnetisme. Ze knapte in een korte tijd redelijk snel op, haar kankergezwel zit nu los in haar buik keurig ingekapseld en ze is rustig, haar darmen werken beter dan ooit, ze eet en drinkt goed en heeft geen pijn.

Maar er gebeurde nog meer in die tijd! Na haar operatie kreeg ze er opeens een allergie bij, ze was altijd verkouden en moest altijd hoesten en tijdens haar aanvallen kreeg was ze zeer benauwd. Van de dierenarts kreeg ze antibiotica welke maar even hielp en haar allergie kwam daarna vaak ook nog steeds heviger terug. Ook hier heb ik toen besloten om geen antibiotica meer in te zetten en om zelf mee aan de slag te gaan. Ook weer met behulp van de Healing Arts, magnetisme en Bachbloesems. Dit werkte redelijk goed, tot dat ik bij Mark en Donny Rainbow Lightvortex mocht proberen. Soesy reageerde hier meteen op en ze is niet meer verkouden, kan weer goed ademhalen en heeft duidelijk weer meer energie. Geweldig toch.

Soesy overleeft haar ziekte al meer dan anderhalf jaar, de dierenarts kan het maar niet geloven dat dit kan en vraagt vol ongeloof steeds hoe het met haar gaat. Je ziet dat met geloof, kracht en goede remedies veel bereikt kan worden.

Ik werk nu ongeveer een week of zes met Rainbow Lightvortex en heb prachtige ervaringen, o a. met dieren opgedaan.

Graag wil ik in een volgende Nieuwsmailing weer mijn ervaringen met u delen.

Mocht u mij willen bereiken voor vragen of advies, dan kan dit via Mark en Donny

Francoise van Hulten

Close Menu