Marco durft alleen te slapen

Marco is 10 jaar, zag vaak entiteiten in zijn huis. Hij durfde ‘s nachts niet zonder licht aan te gaan slapen. Douchen, badkamer is boven, durfde hij niet omdat hij daar aanwezigheid voelde van entiteiten. Op verzoek zijn de entiteiten liefdevol door Donny weggestuurd naar het licht. Na deze lichtsturing, is de Energy in de vertrekken gespoten, slaapkamer van Marco badkamer en de trappen ruimte.

Marco was tijdens de uitzuivering en gebruik van Rainbow Lightvortex niet aanwezig. Toen hij ‘s avond thuis kwam is hij nog met begeleiding gaan douchen.

Na deze avond heeft hij nooit meer specifiek gevraagd of iemand mee naar boven wil gaan, zoals voorheen omdat hij niet alleen durft te douchen. Soms vraagt hij nog wel eens of iemand mee naar boven gaat, maar dit is dan meer voor de gezelligheid.

Hij vertelde mij dat hij blij is dat de entiteiten( heeft hier geen echt woord voor) weg zijn. Hij heel blij is dat hij Rainbow Lightvortex kan gebruiken als hij dit nodig vindt, voelt dat deze hem bescherming geeft.

De eerste avond vertelde hij mij, dat hij ALLEEN boven durfde te liggen om te lezen op zijn kamer, wel met de lamp in de gang aan. Eén keer had hij nog met de Energy gespoten op z’n kamer, net voor hij ging slapen. Gewoon voor zijn eigen zekerheid.

Na deze dag heeft hij de Sprayfles op zijn slaapkamer staan, heeft deze niet meer hoeven te gebruiken.

Voelt geen entiteiten meer tijdens het douchen en het slapen. Weet dat hij de spray mag gebruiken als het nodig is maar heeft dit nog niet nodig gevonden. Deze jongen is erg blij dat er hulp kwam en dat deze hem de welverdiende vrijheid heeft gegeven die hij nodig heeft. Door het alleen kunnen douchen en het kunnen slapen met alleen een lampje aan op de gang, is er bij Marco rust gekomen.

Petra Poels, Cosmic&Flower Therapeut voor Nieuwetijdskinderen.

Tel. 0478-531815 Email: youp17@planet.nl

Close Menu