Mijn ervaringen met Rainbow Lightvortex

Mijn naam is Antoinette van de Boogaart, Door eigen processen ben ik voorbereid om met entiteiten te mogen werken. Na jarenlange ervaring begreep ik dat mijn Zielskeuze o.a. er voor gekozen heeft om entiteiten hun weg naar het Licht te wijzen. In mijn leven ben ik lang werkzaam geweest in de gezondheidszorg. Dit werk spoorde mij aan om meerdere opleidingen te volgen, waaronder Psychotherapie, NLP, NEI, Bio-resonantie en meerdere lichaam- en energetisch gerichte opleidingen.

Vanuit mijn praktijk werk ik o.a. regelmatig met zwaar belaste en psychiatrische patiënten. Dit heeft mij de mogelijkheid gegeven om Rainbow Lightvortex op verschillende manieren uit te proberen en tijdens mijn consulten heb ik ervaren dat dit middel zacht en toch krachtig werkt. Graag wil ik mijn ervaringen met u delen.

Door het middel een aantal dagen bij me te dragen, merkte ik dat ik minder gevoelig was voor het opnemen van energieën van anderen. Het bracht mij vervolgens rust en meer licht in mijn lichaam. De spray is óók uitstekend te gebruiken in je praktijk of huis, alles wat negatief en onzuiver is zal hierdoor uitgezuiverd worden.

Tijdens een consult ontdekte ik dat Rainbow Lightvortex niet alleen van buiten uit zuivert maar ook van binnen uitzuivert op Zielsniveau. Bij een cliënt had ik mijn volgende ervaringen: terwijl ik het middel toepaste op de blokkade van de cliënt ervaarde zij hierdoor veel emoties, haar blokkades kwamen sneller los. Zij voelt dat zij zichzelf bevrijde van een zware last, welke zij voor een lange tijd met zich mee had gedragen.

Bij een andere cliënt was mijn ervaring heel opmerkelijk. Zij was getraumatiseerd op Zielsniveau en had voortdurend het idee dat zij werd tegengehouden. Ze had zelf het idee dat ze beheerst werd door boze geesten. Ik zag dat er allerlei entiteiten waren en bracht Rainbow Lightvortex aan op haar handen, keel en Zielsuitgang. Vrij meteen daarna zag ik zwarte schimmen vrijkomen en zij had het gevoel dat er veel zwarte wolken uit lichaam gingen. Ze werd heel boos en verdrietig tijdens het loslaten van deze entiteiten. Daarna werd het prachtig licht om haar heen, werkelijk prachtig om te zien, zelfs mijn hele praktijkruimte zag ik verlichten. Ze voelde zich sereen en tevreden en zag er rustig uit. Omdat het belangrijk is om te kijken waarom men dit soort problematiek aantrekt, heb ik de sessie verder ondersteund met de  Cosmic&Flower Energies en een healing.

Bovendien ga ik als Cosmic&Flower Docent workshops geven in Amerika, specifiek California en Los Angeles. Mocht u kennissen of familieleden hebben die daar wonen en u weet dat deze workshops hun kunnen inspireren dan neem gerust contact met mij op.

Antoinette van de Boogaart, Praktijk voor emotionele therapie, vitaliteit en manifesteren. Da Costaplein 3 11, Amsterdam. Tel. 020-6168037

Email: vizier@zonnet.nl

Geregistreerd therapeut, een aantal zorgverzekeraars vergoeden uw consulten.

Close Menu