Zich zelf kunnen zijn!

Tijdens het gesprek met een jongen van 12 jaar, die ik vroeg hoe hij de spray Stress Release had ervaren, vertelde hij mij dat deze hem heel goed heeft gedaan.

Hij voelde een beschermend schild om zich heen. Het is haast niet voor te stellen hoe hij veranderd is.

Tijdens ons eerste consult heeft hij de druppeltjes 6 Inner Secrets en 22 Starlight omdat hij zo in de put zat, niet meer naar school wilde omdat hij gepest werd, zich daar soms huilend op de wc teruggetrokken, zich  onbeschrijfelijk ongelukkig voelde, dit gevoel niet kon uiten en ook geen verbindingen kon maken met anderen en alsmaar bleef huilen.

Door deze druppeltjes is hij weer naar school gegaan, dit was al een enorme overwinning. Bij het volgende consult heb ik hem Stress Release mee gegeven, ik zie nu een ander kind voor mij dan zo’n 4 a 5 weken geleden. Hij heeft geleerd zijn mond open te doen, te verwoorden wat hij wel en niet wilde. Zo heeft hij zijn ouders bijv. ervan overtuigd dat hij naar een andere school wilde. Natuurlijk duurde het even voordat hij naar een nieuwe school toe kon gaan en toch bleef hij moed houden om naar de oude school terugkeren. Met de druppels en Stress Release heeft hij daar volop in zijn kracht staand afscheid kunnen nemen. Voor 99% zeker gaat hij vanaf eind deze week naar een nieuwe school. Hij heeft er zin in en heeft al proefgedraaid. Voelt heel goed vertelt hij, kortom veel gebeurd in een hele korte tijd. Een ander kind is hij geworden, heerlijk, voor mij is dit ook fijn, deze ervaring.

Annelot Borleffs, praktijk voor kinderen oefentherapie Cesar, Cosmic&Flower Therapeut.

Tel. 030 6917890 Mail: adborleffs@hetnet.nl

Close Menu