Carla beschrijft hier haar manier van werken en hoe die de Cosmic&Flower Energies combineert met haar eigen oliemengsels

 Lieve Donny & Mark,

Ik merk dat er een enorme ontwikkeling is ontstaan dankzij de workshop van Cosmic&Flower Energies in Alkmaar. Op zaterdag, 14 december 2002 mocht ik een man ontvangen die al eerder was behandeld door mij via intuïtieve massage met Reiki en een persoonlijke massage/badolie. Deze oliemengsels worden van te voren specifiek gemaakt voor de persoon via een basisolie en etherische olie gecombineerd met C & F E en Healing Arts.

Deze directeur van een IT bedrijf had net zijn baan opgezegd. Inmiddels is zijn studie parapsychologie/reïncarnatie van 2 jaar bijna afgerond. Zijn vraag was:

“Hoe kan ik het beste mijzelf blijven?”

Deze zaterdag besloot ik te werken met de opening van het Tibetaanse gebed. Daarna nam ik het flesje Eclipse IV om te laten resoneren van zijn kruin tot zijn voeten ter stabilisatie. Hierna nam hij plaats op een matje voor een ontspanningsreis. Met een autogene oefening en visualisatie met de elementen aarde, water, vuur, lucht en ether gingen wij op weg. Bij de beklimming van de berg maakte wij contact met de chakra’s via bomen tijdens zijn wandeling. Wij begonnen met rood enz. Daarna stapte hij in het vuur. Het laatste restje naar de top was licht en aangenaam. Op de top van de berg was er een ontmoeting. Samen met deze zuivering gingen zij naar een pyramide, tempel, tent of iets dergelijks. Hierna gingen wij de berg weer af.Het vuur was inmiddels gedoofd. Vanaf paars/violet tot rood met kernwoorden daalden wij van de berg en gingen langzaam terug naar het oorspronkelijke startpunt, een weide met madeliefjes.Toen nam hij plaats op een stoel en heb ik een druppel van Hempnettle I en St. Johns Wort III gebruikt om zijn thymus te stimuleren. Vanuit dit punt verder gewerkt met zijn hersendelen en 7de halswervel. Sleutelwoord hierbij is communicatie. Daarna heb ik geluisterd terwijl hij zichzelf aan het healen was via woorden en het aanraken van zijn lichaam. Dankzij jullie en de behulp van de Meesters, gidsen en engelen werd er heel wat losgelaten.

Diezelfde avond bleef kleinzoon lief bij mij slapen. Op zondag vroeg hij of hij een olie mocht maken voor mij. Hij koos Eclipse II, Eclipse 2001, Oak II en Violet uit met de basisolie amandel, avocado, calendula & sesamzaad. Samen hebben wij dit klaargemaakt. Hierna wilde hij voor zichzelf een oliemengsel maken met daarin 1 druppel van de volgende middelen Eclipse IV, Heather I, Purity of Soul, Purification en Hazel II. Hij koos zelf deze flessen uit. Samen hebben wij deze klaargemaakt. Er ging zo’n duidelijke herkenning door hem en mij heen. Prachtig! Dit geeft voor mij aan, wat ik al eerder heb ervaren, om éénieder uit te nodigen met zijn kinderen wat meer vrijheid en speelsheid te nemen. Ik zou met respect en waardering mensen willen uitnodigen, die interesse hebben om samen met kinderen en hun verwanten een speciale dag te beleven in eenheid. Heb je interesse laat mij dit dan weten via een brief, telefoon of e-Mail. Een hartelijke groet aan allen.

Natuurgeneeskunde, Reiki-meester, sportmasseuse, voetreflexologie, aromatherapeut, fytotherapeut, voeding, meditatie, mantrazangeres, Binnenkort ga ik assisteren bij cursussen/workshops betreffende de C&F Energies.

Carla Harren, Moutmolen 72, 1703 TN Heerhugowaard. Tel. 072-5741695, Email: CJ.Harren@hetnet.nl

Close Menu