Praktijkervaringen van Hansa den Tuinder

Onder de vleugels van Hansa den Tuinder heb ik een bijzondere ervaring mogen ondergaan, door een behandeling met Micro Kristal Pulsors. Deze Pulsors zijn speciaal ontwikkeld om de patronen van de fijnstoffelijke, scalaire  elektromagnetische lichamen te corrigeren of in balans te brengen. Na deze wonderbaarlijke ervaring ben ik mij bewuster van de kleuren en velden om mijzelf heen, ben ontvankelijker voor de hogere frequenties en voel verfijnder aan wanneer deze velden verzwakken opdat ik ze in rust en via mijn Geestkracht, eventueel ondersteund met een Energy, weer kan voeden. Hansa werkt met verschillende disciplines in haar praktijk, waaronder het werken met de Cosmic&Flower Energies.

Als volgt beschrijft ze haar ervaringen met kinderen die de laatste tijd regelmatig onder haar hoede geleid worden ”Het hedendaagse kind draagt de nieuwe tijd in zich, nieuwe lichtfrequenties. De laatste tijd worden baby’s geboren die een moeilijke bevalling doormaken, o.a. stuitliggingen, navelstreng om hun hoofdje, etc. Kortom weinig contact met de moeder, die nog niet ingesteld is op het hoog frequentieveld. Deze kindjes zijn grote Geesten in een klein lijfje die moeten gaan groeien in veiligheid, maar het wel met die ouders moeten doen. Dus er is een verstoring waaraan ze zich gaan aanpassen, welke zich o.a. uit in eczeem. Als ik een uitgeteste Cosmic&Flower Energy door hun aura haal, ontstaat er een nucleaire schok, het uiteenvallen van lichteenheid. Baby’s worden dan helemaal heet, je voelt dat ze een hoog veld in zich hebben en er treedt een herschikking van fotonen op. Eerst zie ik dat hun buitenkant violet wordt en dan helder wit. De Energies hebben een stabiliserende werking. Het kind komt in verbinding met de moeder en de omgeving”.

Nog een ervaring die ik met jullie van haar delen mag, gaat over een kleine meid van drie jaar.

Hansa beschrijft haar als volgt: “Huilerig, bang en verstopt achter moeders rug stond ze in de praktijk. Ze kon geen voeding binnen houden. Ik vertelde haar: we gaan met flesjes werken, welk flesje vindt jij nu het allerlekkerst aanvoelen of het allermooiste? (kinderen zien vaak kleuren). Als ik dat zeg tegen kinderen gaan ze met hun handjes over de flesjes.

Ikzelf test het nog via hun aura en voel dan wat er gebeurt en zeg dan tegen de moeder let maar eens op, je ziet dat ze terug in het lood gaan. Als iets uit het lood staat en je bouwt verder dan krijg je problemen, zo ook bij een kind. Een kind is in zijn licht, dit hoort optimaal te zijn, zijn licht moet gaan schijnen in zijn leven. Terwijl ik het in haar aura liet zakken kreeg ikzelf ook een rechte rug en wist dat het haar zelfvertrouwen was. Ze pakte het flesje vast en duwde het in het zakje van haar spijkerjurkje, zei,”zo”, en liep als een parmantig vrouwtje naar de deur. De moeder keek verbijsterd, dit was prachtig om te zien. Met de kleine meid gaat het perfect, de moeder komt nog eens terug.

Close Menu