Een mooie ervaring met TraumaAway:

Wij zijn de gelukkige ouders van twee zonen en twee dochters. Ongeveer een half jaar geleden, zijn wij de grote plas overgestoken en immigreerden we naar Canada. Het is te begrijpen dat dit toch wel de nodige spanningen met zich

meebracht voor onze kinderen, van Twaalf, tien, zeven en vijf jaar oud. In deze tijd heb ik de TraumaAway echt leren waarderen.

Soms was er werkelijk geen land met ze te bezeilen, iets wat iedere ouder ook wel zal herkennen, ze werden soms heel kwaad, om iets pietluttigs. Een kind kan helemaal over zijn toeren raken van kwaadheid. In plaats van zelf op een gegeven moment ook kwaad te worden, is het veel gemakkelijker (en verstandiger), om ze een paar druppeltjes TraumaAway te geven. Ik heb er echt verbluffende resultaten mee bereikt!Soms is het kind binnen enkele seconden rustig en weer aanspreekbaar. Andere keren duurt het soms een paar minuten, maar dat het langer duurt heb ik nog niet meegemaakt.

Laat het daarna wel even met rust, zodat het niet opnieuw aangewakkerd wordt. Zelf verwacht ik ook goede resultaten bij moeilijk opvoedbare of autistische kinderen.

Patricia Weijs, Kinesiologe, Cosmic&Flower Therapeut, B.C. Canada

Een helende ervaring met TraumaAway

Mijn naam Is Ellen Rutten en ik ben werkzaam als nagelstyliste in mijn salon.

Door mooie gesprekken die alsmaar dieper gingen met mijn klanten kwamen de Cosmic&Flowers op mijn pad. Na de opleiding tot Bloesemtherapeut bij Mark en Donny werk ik met de Cosmic&Flower Energies in mijn salon. Natuurlijk zet ik

deze ook in ons gezin in. Donny vroeg mij, tijdens een avondcursus die ik 1 maal in de maand bij haar volg, om onze ervaringen met traumaAway te delen met de Cosmic&Flower mailing lezers. Dit doe ik graag.

Onze dochter Milou was al drie keer voor onderzoek naar het ziekenhuis geweest i.v.m. heftige buikklachten. Iedere keer dacht men aan een blindedarmontsteking, die nog niet in het stadium was om te opereren, men liet haar dus liggen. Met de kracht van boven en mijn helende handen zakte de pijn weg en kon Milou mee naar huis. De laatste keer zei ik tegen mijn man Peter: dit gaat niet goed, onze dochter lag daar de hele nacht in felle pijn in het ziekenhuis en ik merkte dat ik niet meer met mijn handen aan haar mocht komen, het voelde of ik geblokkeerd werd. De volgende ochtend om 11.30 uur werd ze eindelijk geopereerd. Wij zijn toen vlug naar huis gegaan om te douchen en gelukkig dacht ik er aan om haar eigen Energy en traumaaway mee te nemen naar het ziekenhuis.

Haar eigen flesje legde ik in haar bed, maar Milou wilde de traumaAway vasthouden, dit heeft ze een hele tijd gedaan. Er kwam een verpleegster die vroeg of ze iets gemist had vanwege de flesjes die ze zag, ze dacht dat het neusdruppels waren. Ik heb haar toen uitgelegd wat TraumaAway voor druppels waren en gevraagd of ik ze aan Milou mocht geven.

De verpleegster verzocht mij om alles op te schrijven zodat ze het met de behandelde specialist kon bepreken. Deze reageerde positief en stemde toe zodat ik haar TraumaAway druppeltjes kon geven. Wij waren hier dankbaar voor omdat Milou nog steeds heel veel pijn had, het was een zware operatie geweest omdat haar blindedarm vervuild was en gelekt had. Met behulp van TraumaAway heeft Milou nog maar één keer een morfinespuit gehad en 2 zetpillen om haar pijn te onderdrukken.

In dezelfde zaal lag ook nog een meisje van 11 jaar. Haar moeder vertelde mij dat zij eigenlijk ook de naam Milou hadden uitgekozen voor een dochtertje, maar omdat er tijdens de zwangerschap veel problemen geweest waren hadden ze haar Lucky genoemd. Lucky had hoofdpijn klachten gehad en was links helemaal verlamd. De artsen konden geen oorzaak vinden, men wist dus niet wat ze mankeerde. Ze lag te rillen van innerlijke kou, haar moeder kreeg haar niet warm. Toen vroeg ik om toestemming om haar te helpen, dit vond ze fijn.

Ik vroeg haar of ze veel verdriet had gehad en ze beaamde dit en keek me met grote ogen aan. We zaten een tijdje te kletsen en ik heb toen de TraumaAway bij Milou weg gepakt, ze was in middels al aardig opgeknapt. TraumaAway heb ik in de verlamde hand gelegd. Na 15 minuten legde ze haar duim op het flesje, dit was prachtig om te zien. Toen heb ik de verpleging om een flesje gevraagd en dit in tweeën gedeeld voor Milou en Lucky. Thuis heb ik nog een dosering gemaakt voor Lucky.

Zondags mocht Milou mee naar huis en de verpleging liet ons weten dat de Bloesem wel degelijk geholpen had met het voorspoedig herstel van Milou. Voordat wij naar huis gingen heb ik Lucky nog behandeld, ze moest vreselijk huilen omdat wij weg gingen. Drie dagen later kreeg ik een telefoontje van Lucky, ze kon zich weer normaal bewegen en was weer thuis. Dit was een bijzondere ervaring, de specialist meende ook dat verdriet een grote rol had gepeeld in Lucky’s ziektebeeld. En de verpleging maakte een grapje door te zeggen: je haalt al onze patiënten bij ons weg!

Ellen Rutten, Nagelstyliste en Cosmic&Flower Therapeut

Tel. 077-3987521 Email: nagelstyliste_ellen@hotmail.com

Close Menu