Cosmic&Flower Energies en voetmassage

Mijn naam is Wiel Moest en ik heb op de Volksuniversiteit een cursus gevolgd voor ontspanningsmassage aan de voeten.

Verder heb ik een cursus wichelroede lopen gevolgd.

In de avonduren ben ik begonnen met het masseren van voeten en dit doe ik nog steeds. Door deze massage en het praten hier over met anderen heb ik met jullie producten kennis mogen maken en ben ze gaan gebruiken. Jullie Energies gebruik ik nu tijdens de voetmassage en dacht dat ik mijn ervaringen eens met anderen zou kunnen delen.

De Energies worden door de mensen zelf uitgezocht, of ik help hen met het uitzoeken door middel van de wichelroede. De een krijgt hier rechtstreeks een druppeltje van op de voeten, terwijl de ander ’t onder de massageolie gemengd krijgt.

Mensen die deze ontspanningsmassage krijgen zijn zeer te spreken hier over. Bij de een is het de energie en bij de ander de weerstand die groter wordt, dus uiteindelijk vinden ze allen een betere balans. Ook is het zo dat er blokkades verdwijnen. Ook bij mijzelf werken de Energies goed want mijn inwendige rust en persoonlijke ontwikkeling is hierdoor toegenomen.

Een speciaal persoon wil ik nog toelichten. Dit betreft een jongen van 12 jaar die PDDNos en in lichte mate autisme heeft en ontzettend druk is.

De Energy, 16 Moonlight, die ik hiervoor in de olie doe heeft hij zelf uitgezocht.Het resultaat hier van is dat hij een klein beetje minder druk is en zich iets meer kan concentreren. Dit is op school ook opgevallen. Hij brengt nu werkjes van uit school mee naar huis, iets wat hij voorheen niet deed. De massage gebeurt elke week gedurende 15 tot 20 minuten. Als er nog meer speciale dingen opvallen of gebeuren zal ik dit jullie laten weten.

Bovenstaande schreef ik vorig jaar, momenteel werk ik ook met Stress Release. Als ik deze spray bij de deze jongeman op de voeten spray, voordat ik met de massage begin, lijkt het wel dat hij in een andere wereld zakt tijdens het masseren. Zijn innerlijke rust is nog meer toegenomen, zelfs de kapper is blij dat hij nu rustig blijft zitten tijdens het knippen!

Wiel Moest, Praktijk ‘de Hazelaar’ voor het meten van elektrosmok, het opsporen van aardstralen, maar ook krachtplaatsen, o.a. leylijnen en voetmassage.

Ellenberg 33, 5872 AM Broekhuizen. Tel. 077 4632507
Email: wiel.moest@wanadoo.nl

Close Menu