Ervaring met de Cosmic & Flower Energies door Crystal Angels

Al jaren gebruiken wij de Cosmic & Flower Energies zowel in de praktijk als voor onszelf. In veel verschillendesituaties brachten de Cosmic & Flower Energies bij cliënten al verlichting en/of zorgden voor het geheel verdwijnen van klachten en ongemakken.

Vaak worden ze ingezet bij mensen. Maar ze zijn daarnaast heel goed te gebruiken bij het ondersteunen van dieren.

Graag willen wij een voor ons erg bijzondere ervaring beschrijven.

Boomer (hond) In 2009, vlak voor wij trouwden, kregen wij het trieste bericht dat Boomer onze hond kankerhad. Ze zou nog 4 tot 6 weken te leven hebben, er was niets meer aan te doen.

Direct nadat wij terug thuis waren, na het bezoek aan de dierenarts, zijn wij gaan afstemmen en vragen of we Boomer mochten ondersteunen. We hebben een Energy voor haar mogen samenstellen. Daarnaast ondersteunden wij haar door het geven van Trauma-Away in het drinkwater en we sprayden regelmatig Stress Release en Rainbow Lightvortex in haar auralagen.

Met behulp van de Cosmic & Flower Energies, in combinatie met het geven van healingen, hebben we haar een heel stuk kunnen ondersteunen. Boomer was en bleef pijnvrij, was vrolijk en genoot volop van het leven.

Later waren wel medicijnen nodig. Maar Boomer was een taaie: bleef knokken en gaf niet op.

In 2011 kreeg ze in de zomer te kampen met problemen met haar rechter achterpoot. De kniebanden hadden het begeven. Weer gaf de dierenarts aan dat het “einde oefening” was en dat we afscheid van Boomer behoorden te nemen.

Ook toen hebben we gevraagd of we mochten ondersteunen en konden direct de Cosmic & Flower Energies, gecombineerd met healingen, inzetten. Wonder boven wonder ging Boomer binnen enkele dagen al goed vooruit en kon zich redden door op 3 poten te gaan lopen.

Door het blijven ondersteunen met de Cosmic & Flower Energies was ze na een paar weken zover dat ze weer gebruik kon maken haar achterpoot. Alleen wanneer zij te vermoeid raakte, ging ze weer “hinkelen”.

Met de ondersteuning van de Cosmic & Flower Energies kreeg Boomer ongeveer 3 jaar “reservetijd”. Altijd was ze vrolijk, zonder pijn en had ze een enorme levenslust. Op 29 april 2012 hebben we, toch nog onverwacht, afscheid genomen van onze Boomer.

Natasja van den Elsen & Charles van Hesteren Crystal Angels

Praktijk voor BewustZijn en Spirituele Ontwikkeling

www.crystalangels.nl • info@crystalangels.nl

Close Menu