gisela

Stichting Santerra

Gisela Blackman

Millingenhof 297, Amsterdam

+31 (0)20 696 21 12 • +31 (0)20 – 696 60 55

www.santerra.nl

Mijn Facebook Pagina

Ik ben Gisela Blackman,

Al vele jaren ben ik geïnteresseerd in mensen, het menselijk lichaam en de psyche van de mens.

Hoe werkt het? Maar nog belangrijker: Hoe komt het dat men ziek wordt? En dan komt de belangrijkste vraag: Wat is gezondheid?

Toen ik in 2000 als een van de eerste de Cosmic&Flower therapeuten opleiding bij Donny en Mark Heuvelmans volgde, ontdekte ik dat deze Energies wel heel bijzonder zijn.

Niet alleen eenvoudig toe te passen maar ze brengen ook heel subtiel grote veranderingen op gang. De Cosmic&Flower Energies zijn ook makkelijk met andere therapieën te combineren, zodat ik in mijn praktijk deze Energies zowel als ingang als ook als therapie voor de behandeling gebruik en in een flesje voor de thuisbehandeling meegeef. Zelfs bij massages zet ik de Cosmic&Flower Energies in.

Iedereen, die met de Cosmic&Flower Energies in aanraking komt, veranderd en wordt bewuster van zichzelf.

Naast de Cosmic&Flower therapeuten opleiding heb ik nog vele andere opleidingen gevolgd, die ik ook in mijn praktijk inzet. Enkele daarvan zijn: Mazdaznan, Avatar, NLP, Healing Tao, diverse massage vormen, zoals Chi Nei Tsang, Hand- en Voetreflexologie en Ontspannings-massage. Ik ben tevens; NEI-trainer, Reiki-master, Avatar-master, Vitaliteits-coach en –trainer.

Dit alles maakt mij tot een mens die als doel heeft in balans te zijn en anderen daar naar toe te leiden.

Vanaf het prille begin van Cosmic&Flower Remedies ben ik ook werkzaam als docent.

Zie voor meer informatie de link Opleidingen.

Close Menu