Het verhaal van Donny Heuvelmans over het ontstaan van de S.O.S. Energy

Op lasten van Bach Flowers hebben wij de naam van onze eerste hulp energie moeten veranderen, deze heet nu S.O.S. Energy. Onderstaand verhaal beschrijft het ontstaan hiervan.

De naam Deva voor onze eerste hulp remedie mocht niet uitblijven. Deva’s vragen om (h)erkenning. In principe betekent het woord Deva ‘Goddelijk wezen’ ( Winkler Prins). Deva’s zijn er in verschillende niveaus. De hoger geëvalueerde Deva’s behoren tot de engelorde en zijn vaak de moedervorm van het Christusbewustzijn. Hun hulp hier op aarde draagt niet alleen toe bij het vormen en beschermen van het plantenrijk en de natuurwetten. Ook de krachten van moeder aarde die subtiel aan het veranderen zijn staan gedeeltelijk onder hun hoede. Omdat wij collectief medeverantwoordelijk zijn voor het behoud van de aarde hebben zij hun taken uitgebreid en worden zij actiever. Vermoedelijk één van de manieren hoe ze werken wil ik graag met de mens delen.

Vanaf begin december 2000 wisten Mark (mijn zoon) en ik dat wij op 25 December geconfronteerd zouden worden met een zeer hoge transformerende frequentie vanuit de kosmos.Waardoor o.a. telepathie en informatie in hogere frequenties ervaren kunnen worden na de transformatie. Vanzelfsprekend wilde wij hiervan een remedie preparen. Regelmatig bezochten wij een bos waar het Elfenbankje duidelijk overheerste. 25 december was een besneeuwde dag, maar goed dat wij wisten waar we de Elfenbankjes konden vinden. Tijdens het prepareren werden wij ijskoud, hetgeen afleidend ging werken. Als je iets niet kunt gebruiken tijdens het prepareren van een remedie, is het dat je concentratie minder wordt.

Opeens verscheen er een prachtig paars en indigoblauw engelachtig uitziend wezen. Wij constateerde dat het meerdere vleugels had, groot en vlinderachtig. Schijnbaar was hij mannelijk omdat het zich voorstelde met de naam Ubrahim. Hij is met zijn verwarmende uitstraling tot het moment van afschudden bij ons gebleven.

Na het prepareren van deze remedie bleef dit natuurschepsel sterk in mijn gedachten. Samen met een droom die ik had gehad met een ‘boodschap’ van Simon Konijn, hij wilde mij iets duidelijk maken met het getal twaalf. Deze droom kon ik niet plaatsen. Ook alle liefdevolle verklaringen van anderen hoorden voor mijn gevoel niet bij de betekenis van mijn droom.

De week tussen kerst en nieuwjaar hadden mijn zoon Mark, een collega/vriend Ger Hegger en ikzelf ons ingetuned op het maken van een eerste hulp remedie. Met als eindresultaat: drie kanjers. Na diverse personen te hebben laten gebruiken en afvoelen, bleek dat ze elk hun werk deden, maar werkte op verschillende persoonlijkheden. Natuurlijk is het belangrijk dat een eerste hulp remedie door iedere persoonlijkheid gebruikt moet kunnen worden.

Op 30 Dec. 2000 lag ik relaxed op de bank en werd opeens overvallen door een kracht die mij ‘vroeger’ altijd dwong om intuïtief met Rembrandkrijt te tekenen. Mijn man toonde alle begrip en tien minuten later stond ik als een klein kind trots met mijn tekening naast mijn man. Ik had Ubrahim getekend en moeten onderschrijven met Deva. Mijn man voelde duidelijk de warme kracht van deze Deva. Tevreden ging ik weer op de bank liggen. Niet lang, ik werd ‘gedreven’ om de eerste hulp remedie te maken. De combinatie van de remedie heb ik in het schemer donker uit de doos met moedertincturen gepakt, ik kon alleen de doppen zien. Het werd een combinatie van vijf remedies. Het bleek een zeer krachtige remedie te zijn die zelfs in extreme gevallen ingezet kon worden. Dat de remedie van het Elfenbankje er niet inzat kon ik moeilijk begrijpen. Juist omdat deze Deva haar hulp zo intensief had ingezet bij het ontstaan hiervan.

Op 25 Februari 2001 besloten Mark en ik om de moedertincturen bij elkaar te mixen zodat onze S.O.S. Energy definitief zou worden. Op voor ons een onverklaarbare wijze, goed op de etiketten lettend, is de energie van het Elfenbankje er bijgekomen. Vrij vlug na deze ontdekking kwam ik tot de conclusie dat hetgeen hier gebeurd was Simon mij via een droom duidelijk probeerde te maken. In de periode dat wij de Energie wilden samenstellen heb ik mijn enthousiasme met Simon gedeeld, ook het feit dat wij op 25 December een Energie wilden combineren van de hoge transformerende frequentie en het Elfenbankje had ik hem verteld. Als manager van Special Remedies is Simon altijd op zoek naar remedies die de mens verder kunnen helpen transformeren. Schijnbaar hebben zijn onbewuste krachten, ontstaan uit zijn liefdesenergie voor de mens, ons dit duidelijk willen maken. S.O.S. Energy bestaat namelijk uit twaalf bestanddelen!

Close Menu