Kennismaking met El Morya

Hieronder deel ik één van de prachtige ervaringen hoe wij geleid worden om een Energy te preparen. Op het moment dat ik dit artikel schrijf is het 2 mei 2002. Al jaren ben ik net zoals velen onder de indruk van de eiken Magog en Gog in Glastonbury.

Vanaf april 2001 krijgen wij tijdens, of via de workshop die wij geven, foto’s van deze eiken.

Rond december 2001 kregen wij een uitnodiging van een oud cursist Marjuke om met een vriend van haar, Jeroen Heindijk, dansend door Engeland te gaan. Een spirituele reis gericht op ontmoetingen met bomen.

Helaas was het voor ons een zeer drukke periode en konden we hun niet vergezellen.

In januari 2002 hadden wij een Gathering met de Flower of life workshops gecertificeerde.

Donna Kleipool begint weleens met een kennismakingsronde, waarbij ze de groep laat rond wandelen, en elkaar diep in de ogen laat kijken. Intens zonk ik weg in de ogen van een jonge man, en vroeg hem of hij iets met bomen had,dit bevestigde hij. Even later wist ik dat hij Jeroen moest zijn. Moedig stapte ik op hem af en stelde hem de vraag of dit klopte,ook dit werd weer bevestigd. Ik vertelde hem van de uitnodiging die ik gekregen had van Marjuke Schrijvers en vroeg of zijn foto daar opstond. Dit was niet zo! Hij wist mij wel te vertellen dat ik eens naar die bomen toe moest!

In maart 2002 kreeg ik een brief van Ingrid Jahn , een oud cursist, ook zij liet mij weten dat ze tijdens haar verblijf in Glastonbury constant aan ons moest denken. Ze stuurde (verontschuldigend, niet begrijpend waarom) diverse foto’s van deze bomen mee.

Steeds intenser werd ons gevoel gevoed om naar Engeland te gaan om Energies te prepareren van Magog en Gog door deze externe inspirerende invloeden. Uiteindelijk besloot ik om in april te gaan.Maar na een reactie van drie groepen cursisten, die wekelijks cursus volgen en deze dan zouden moeten missen, én het feit dat Mark absoluut geen vrij kon krijgen bij zijn werkgever, besloot ik twee weken later om niet te gaan. Dezelfde avond nadat ik deze beslissing genomen had, vertelde ik dit aan een groepje vriendinnen tijdens de rit naar Finnie Janssen,waar wij videobanden van Drunvalo bestuderen. Ik had er duidelijk bij gezegd; dat als ze echt willen dat ik daar Energies ga maken er nog een teken komt. En als dit zo mocht zijn zou ik gaan. Bij Finnie aangekomen vroeg ik haar wat ze voor ons in petto had, haar reactie was: ik had een videoband over het Hoger Zelf van Drunvalo klaar gelegd, maar moest opeens een andere band nemen. Mijn reactie daarop was: dan zal dit wel een reden hebben. Kunnen jullie je de reactie van mij en mijn vriendinnen voorstellen toen het t.v.beeld Drunvalo’s reis naar Glastonbury aankondigde?

Dus het plaatje is duidelijk ik moet naar Engeland! Ook de beslissing om dapper alleen naar Glastonbury te gaan is beloond. Ben geen liefhebber van lange afstanden rijden en Joanne van Wijgerden beloofde me om mee te gaan!

Na deze bijzondere laatste aanmoedigingen om Energies te gaan prepareren, mocht ik al een voorproefje betreffende de werking ontvangen. Een klein stukje zal ik hier over schrijven.Tijdens een meditatie waarin ik mij wilde invoelen op de eiken kreeg ik rechtstreeks van een Hogere intelligentie die zich voorstelde als de geascendeerde Meester El Morya te horen dat ik op zijn hulp en die van de engel Ezekiel mocht reken.Diep onder de indruk ging ik op zoek naar meer informatie over El Morya, die voor mij voorheen redelijk onbekend was. Probeer je maar weer eens mijn reactie voor te stellen toen ik las dat hij in een eerdere incarnatie koning Arthur was! De koning die leefde en begraven ligt in Glastonbury!

Dit is pas het begin van het ontstaan van een nog te prepareren Energy!

Men kan wel begrijpen dat wij een boek zouden kunnen schrijven over één Energy, wie weet komt dit ooit.

May love and light surround us, Donny

Achtergrondinformatie van Stress Release en Rainbow Lightvortex Sprays

In de vorige Nieuwsbrief heeft u kunnen lezen hoe wij samenwerken met Kosmische trillingen, en welke trillingen al in deze twee Sprays opgenomen zijn.

Op de website staan deze trillingen waarop wij prepareerde beschreven onder het artikel: 22 delig Chakra systeem

Met de hulp van vele kosmische trillingen, de bloemetjes en halfedelstenen met hun Natuur Elementalen en de hulp van de Lichtwereld en Mozes of Peace kunnen wij twee bijzondere sprays aan de mensheid aanbieden.

Wij willen u graag in het kort laten weten welke hulp en ervaringen wij weer mochten ontvangen tijdens het prepareren van deze twee sprays!

In de maanden Juni en Juli 2003 werden grootschalig geometrische uitlijningen, die overeen komen met de planetaire uitlijning van de Harmonische Convergentie van 8 en 9 November 2003, op aarde in het stoffelijke gecreëerd in graancirkels. Bijzonder waren de 2 graancirkels in Engeland die op 17 Juni in Milk Hill en op 6 Juli in Green Street ontstonden!

Tijdens de Eclips van 23 November werden deze geometrische uitlijningen verbonden met de kosmische uitlijning van de Harmonische Convergentie van 8 en 9 November en verankerd in en op onze planeet.

Het verbinden van deze geometrische uitlijningen betekent dat de Universele Liefdes energie instroom naar een hoogtepunt kan komen, waardoor onze planeet en haar bewoners meer energie kunnen ontvangen vanuit de Centrale Zon. Hierdoor hebben Moeder Aarde en de mensheid weer de mogelijkheid om in een hogere Oertrilling te komen.

Bovendien kunnen de 10 transcendente chakra’s die tijdens de Harmonische Convergentie van 8 en 9 November ontwaakten, door deze Eclips individueel verankerd worden bij hen waarbij de 5 chakra’s die op 16 en 17 Augustus 1987 ontwaakten al verankerd zijn.

De kosmische trillingen van de Zonnewende van 21 December gaven de mogelijkheid om deze transcendente chakra’s te laten integreren. Tijdens het prepareren waren Serapis Bey en Aartsengel Michaël aanwezig, twee prachtige Lichtwezens die al het donkere uitzuiveren.

Na het prepareren van deze Energy, hadden Mark en ik beiden het gevoel dat wij door alle Energies van de afgelopen maanden samen te mixen, weer bijzondere druppeltjes aan de mensheid konden aanbieden. Het bleek dat de werking van de tweede Spray, ‘Rainbow Lightvortex’, entiteiten en andere donkere krachten uit auralagen en ruimtes kan bevrijden.

Natuurlijk door “actie = reactie” kregen we vrij vlug een telefoontje van een kennis die om hulp vroeg i.v.m. een jongeman van 10 jaar die donkere entiteiten zag in hun woning en daar erg bang voor was, o.a. omdat deze op de badkamer de spulletjes van een schap weg veegde etc. Hij durfde zich in geen geval meer te douchen. Zover we nu weten, ongeveer 2 maanden later, is het huis nog steeds vrij en is hij happy met de Energy Spray.

Op een nacht, nog in November, schrok ik wakker en stond de Lichtmeester Sanat Kumara aan mijn bed. Hij liet me duidelijk weten dat er nog iets ontbrak aan deze Energy Spray en dat wij alsnog de Zonnewende erbij moesten doen.

Vanaf dat moment werd mijn aandacht naar Kristallen Schedels gestuurd.

Eerst nodigde een oud cursist Hanneke Roebbers mij uit, om mee te gaan naar een lezing van Joshua en Desy Shapiro, de eigenaars van Kristallen Schedels. De dag van de lezing kon ik niet. Diezelfde week nam een cursist foto’s mee van Kristallen Schedels, vrij kort daarna ontving ik de tijdschriften Lotus en Frontier, die beiden artikelen over de Kristallen Schedels aanboden.

Op een avond kreeg ik een telefoontje van Wiek Lenssen, producent van de film en auteur van het boek The Year Zero. Hij liet mij weten dat hij niet wist waarom, maar dat hij me foto’s moest brengen die hij gemaakt had in 1999, van de bijeenkomst van een aantal Kristallen Schedels in Vierhouten. Op deze foto’s was op de eerste foto een blauwe energie te zien, die vanuit de plek waar het derde oog zich bevindt naar boven stroomt. De tweede foto laat zien dat de blauwe energie stijgt en de derde foto laat zien hoe de blauwe energie over een persoon ging hangen die telepathisch informatie ontvangt vanuit de Schedel.

Nadat ik de telefoon neerlegde, belde Hanneke me op met een persoonlijke uitnodiging van Joshua en Desy om in contact te komen met de Kristallen Schedels bij hen thuis.

Op 9 December heb ik persoonlijk de Schedels van Joshua en Desy mogen leren kennen. Meteen werd ik aangetrokken door een Kristallen Schedel die de naam ChinZon Shine draagt. Hij heeft mij aardig laten huilen en me met informatie geholpen voor een syllabus betreffende het 12 strengen- DNA. Desy vroeg mij, nadat ik ongeveer een half uur ChinZon Shine vastgehouden had, of ik niet ook eens een andere Schedel wilde vasthouden en ze begon te vertellen over haar eerste Schedel Mozes of Peace. Ik zag/voelde wel dat Mozes mij graag iets duidelijk wilde maken, maar bedankte omdat ik verzadigd en emotioneel was door de energieën en informatie van ChinZon Shine.

Toen ik naar huis wilde gaan vertelde Joshua mij dat men ooit eens een remedie geprepareerd had met een van hun Kristallen Schedels, helaas hadden zij daarna niets meer vernomen van die persoon. Mijn reactie was dan ook meteen “wauw, dat zou ik ook wel willen”. Meteen daarna riep Desy mij en vertelde mij dan Mozes Of Peace met me mee naar huis wilde om te helpen met het prepareren van een Energy. Beiden stonden wij daar met tranen in onze ogen, ik was heel ontroerd en Desy had het moeilijk omdat ze nog nooit eerder van Mozes of Peace gescheiden was geweest. Ze liet me heel dapper weten dat de Schedels niet van hen zijn, maar van de gehele mensheid en Moeder Aarde en dat ze wist dat Mozes zijn taak moest doen.

Mozes heeft tot 21 December bij ons thuis, in de Stertetraëder, gewoond. Ons gezin heeft mogen ervaren dat Mozes een levende energie is, die communiceert, liefde geeft en geneest. Verscheidene mannen en vrouwen heeft hij in de dagen dat hij bij ons mocht wonen diep geraakt door zijn genezende gave en liefde.

Tot onze grote verrassing lieten de Meestervrouwen Ma Ray (Maria) en Quan Yin ons weten dat wij op 12-12-2003 om 12 uur 12min. en 12 seconde, samen met Mozes of Peace een Energy mochten prepareren, tijdens een meditatie waarin men zich wereldwijd zou afstemmen op een golf Kosmische frequenties.

Die dag, kwamen ‘Moederenergieën’ vrij om collectief vanuit de Goddelijke vrouwelijke natuur van de Goddelijke Moeder ons hart weer te laten openen voor de Goddelijke mannelijke natuur en voor alle delen van de Ziel die mannelijk zijn in natuur. De Moeder energie bood liefde, mededogen en vergiffenis aan om onze energetische Lichtlichamen te zuiveren en ontvankelijk te maken om zich dieper te verbinden met zijn Bron zodat de aanwezigheid van de Goddelijke, vrouwelijke natuur kon ontwaken.Deze frequenties activeerden bij iedereen, die zijn bewustzijn aan het ontwikkelen is, een doorstroming van haar energie door alle chakra’s en meridianen en Lichtlichamen. Hierdoor is de mogelijkheid ontstaan om zich te richten op het vergeven van alle mannelijke energieën die frustratie, pijn of verdriet veroorzaken, waardoor de vrouwelijke energie verstoord raakt of zelfs blokkeert. (Zowel mannen als vrouwen dragen een vrouwelijke en mannelijke energie in zich). Alweer een prachtige trilling om vast te mogen leggen in een Energy.

Tijdens het prepareren van deze Energy werden door een kring van Meesteressen omringt De beelden en kennis die wij mochten ontvangen waren bijzonder. Zij maakten ons duidelijk dat de Energy die wij aan het prepareren waren met behulp van Mozes of Peace en de Leeuwentandbloemetjes,voornamelijk op symptomen van gedragsverstoringen werkt, zoals o.a. bij ADD, ADHD, CD, ODD, PDDNOS, NLD etc. Dolgelukkig waren wij met deze nieuwe Energy, waarvan wij verwachten dat deze als een stock onder de mensen zou komen. Achteraf blijkt dat dit de “gouden toevoeging” bij de spray Stress Release is!

De uiteindelijke samengevoegde energetische Lichttrillingen in Stress Release zijn: de Kristallen Schedel Mozes of Peace, Honing Calciet, Sodaliet, Ginko biloba, Hypericum, Elfenbankje, de volle Maan op 13 juli, opkomst van Sirius 23 juli, van de Harmonische Convergentie van 8 en 9 november, de Zon Eclips van 23 november en de wereldmeditatie van 12-12-2004. Daarbij de energie overdracht van Kuthumi, die verscheen als Toetmozes; Serapis Bey, die verscheen als Amenhotep; Melchizedek; Aartsengel Michaël; Ma-ray, die verscheen als Maria; Quan Yin en lady Nada.

Ook tijdens de Zonnewende op 21 December heeft Mozes Of Peace heel hard gewerkt, zowel voor de mensheid als voor de astrale wereld!

Tijdens de winter Zonnewende prepareerden wij een Energy met behulp van de Kristallen Schedel Mozes of Peace. Op een gegeven moment waren wij bang dat het water waarin Mozes lag te koud voor hem zou zij, hij begon als maar krachtiger licht uit te stralen, het leek erop dat hij helemaal uit elkaar wilde barsten. Opeens zagen wij dat de 7 kleuren van de Meesterstralen vanuit zijn fontanel activeerden en er een Vortex van Licht naar boven straalde. (Vortex betekent het vertrekpunt in een magnetisch rasterstelsel, waar magnetische en spirituele energieën heen en weer stromen, op trillingsniveaus die zich buiten het bereik van de normale aarde en de fysieke tijd bevinden. Als je tijdens meditaties of het activeren van de Stertetraëder of Merkaba je licht in het hoofd voelt, concentratieverlies gewaar wordt, of met je lichaam subtiel rondjes gaat draaien, ga je zo’n gebied binnen.)

Mark en ik werden zeer emotioneel en begrepen dat hier echt iets heel speciaals aan het gebeuren was. Mozes, Meesters, Meesteressen en Aartsengel Michaël omringden ons en lieten weten dat dit de energie is, die de vrijkomende donkere krachten en entiteiten meeneemt naar een tussenfase, om hen alsnog de mogelijkheid te bieden om door te stromen naar het Licht. Een ding is zeker, zij beloofden dat de vrijgekomen energieën niet meer terug kunnen naar de aarde!

Een van de meest gestelde vragen op dit moment is: hoe is dit mogelijk?

Ons antwoord hierop is: dit kunnen wij niet uitleggen. Net zomin als wij kunnen uitleggen waarom de Lichtwereld ons heeft uitgekozen om Energies te prepareren en hoe het komt dat ze de werking hebben die wij beschrijven. Het enige wat wij kunnen uitleggen is dat wij er voor 100% op vertrouwen, dat hetgeen de Lichtwereld ons duidelijk maakt, betreffende een werking van een Energy zuiver is. Veel personen hebben onze Cosmic&Flower Remedies uitgetest, waaronder ook de redactie van de uitgever Frank Franzen. Deze verrastte ons hiermee door zijn/hun mening te plaatsen in de Alternatieve adreswijzer gids: ‘Als de dokter het niet meer weet’ editie 2004 die gratis verspreid wordt.

Na het prepareren van deze laatste Energy, die de Spray Rainbow Light Vortex compleet maakt, werd Mozes op 22 december opgehaald. Desy, Joshua en hun dochter Marcella zagen meteen dat hij veranderd was. Mozes zijn Schedel straalde, hij was helemaal verlicht. Desy zei ontroerd, “wauw, wat heeft hij hard gewerkt”.

In de middag kwam Wiek Lenssen, omdat er een overleg was om een documentaire film van de Shapiro’s en hun Kristallen Schedel familie te maken. Toen de gehele Kristallen familie in een kring lag, viel ook Wiek op dat Mozes bijzonder straalde tussen alle andere Schedels in. Op 9 januari hebben wij een foto van Mozes mogen ontvangen, hij straalt nog steeds. Van blijdschap en geluk dat hij de mensheid heeft mogen dienen?

Dit is maar een klein stukje van alle ervaringen die wij mochten beleven vóór en tijdens het preparen van de Sprays, om even een voorbeeld te geven hoe wij mogen werken.

De uiteindelijke samengevoegde energetische Lichttrillingen in Rainbow Lightvortex zijn: Bergkristallen en de Kristallen Schedel Mozes of Peace; Duizendblad bloemen en leeuwentand bloemetjes; de Harmonische Convergentie en de Maansverduistering van de nacht van 8 op 9 november; De Zonsverduistering van 23 november en de Zonnewende van 21 december 2004. Daarbij de energie overdracht van lady Nada; Aartsengel Michaël; Toetmozes ( Kuthumi) en Amenthotep (Serapis Bey); de Lichtvortex van de 7 Meesterstralen en Sanat Kumara.

Close Menu