Dit artikel is van onze lieve collega Ger Hegger, die nog altijd met liefde onze nieuwe Energies afvoelt

De kracht van middelen is af te leiden aan de uitstraling die ervan uitgaat. Levende wezens zoals planten, dieren en mensen hebben allemaal een lichtkrans om zich heen. Je kunt dit als zodanig allemaal “wezens” of ”energieën” noemen. In dit verband wil ik ook mineralen en kosmische energieën daarbij voegen. 

De grootte van een lichtkrans is een maat voor de vitaliteit en een maat voor de veerkracht en het herstellingsvermogen. Opvallend is dat mensen, vaak onbewust, naar planten, dieren en mensen toegaan die een behaaglijk en prettig gevoel geven.

Zo was ik erg onder de indruk toen Donny “Rainbow Lightvortex” voor me zette. Het flesje was omringd met prachtig licht. Het krachtveld van Rainbow Lightvortex is enorm sterk en voelt aan als een “continue” kracht die naar buiten stroomt. Het straalt een goudkleurig licht uit en ik zou het willen vergelijken met de kracht en de kleur van een felle zon.

Terwijl ik voor de eerste keer Rainbow Lightvortex vasthield voelde ik meteen dat deze zuiverend werkt. Ik zag de Stertetraëder en voelde de etherische laag waar men ook astraal mee reist activeren. Ik kwam in een zilverachtige laag terecht, die als maar feller van Licht werd en voelde dit Licht door al mijn energiekanalen stromen, het voelde als Goddelijke energieën. Daarna ontstond een dikke beschermende laag, een deken van Licht om mij heen. Het werkt in op de subtiele energieën waarmee ons eigen energieveld ook is opgebouwd.

Als je materie bestudeert, dan kom op en bepaald moment op een punt waar materie als fysieke aardse stof overgaat in energie. Je kunt het ook omkeren, het blijkt dat lichtpatronen de groeilijnen van stoffelijke materie aangeven en van daaruit de materie gestalte krijgt.

Ook ons geestelijke welbevinden geeft vorm aan het lichaam. Als we geestelijk in onbalans zijn, oftewel angstig, bezorgd, gestresst of depressief, dan is het slechts een kwestie van tijd voordat dat in het gezonde lichamelijk waarneembaar is. Eerst in de vorm van een verminderde uitstraling en in een later stadium op het fysiek niveau.

Ik voorzie een enorme bijdrage door Rainbow Lightvortex, doordat het de subtiele lichamen om ons heen voedt met informatie en lichtpatronen waarmee onze energie structuren en daarmee ook ons welbevinden hersteld kunnen worden.

Het goudkleurige licht van Rainbow Lightvortex” werd direct gevolgd door een krachtveld in mijn lichaam dat zich in twee kernen opdeelde, waarbij een kern naar beneden afdaalde en een kern naar boven steeg. De afdalende kern gaf een stevige aardebinding, het thuis voelen op aarde en op aarde actief zijn. Het geeft zelfvertrouwen. De opstijgende kern gaf een gevoel van verlicht zijn, een aanschouwend en rustgevend gevoel.

Een ander belangrijk aspect voor het leven hier op aarde bestaat uit de hulp die we van ‘boven’ krijgen. Zelf ervan ik het als een bundel van licht. Ik ga ervan uit dat we na ons aards leven naar dat licht gaan. Ik voel bij de Rainbow Lightvortex dat de lichtkanalen in de kruin verder opengaan terwijl een goede aardebinding aanwezig blijft. Ik kan me heel goed voorstellen dat dolende zielen op het licht afkomen en dan opstijgen naar de plek waar ze zich thuis zijn. Ik denk dat het voor onszelf en voor dolende zielen een verademing zal zijn als steeds meer mensen een sterke lichtverbinding met boven krijgen.

Rainbow Lightvortex is waarlijk een fijne Energy.

Natuurgeneeskundig therapeut Ger Hegger

Praktijk voor heling; Homeopathie- Orthomoleculaire- Aroma- en Bloesem- therapieën.

Telefonisch spreekuur, dagelijks van 13.00 tot 13.30 en van 18.00 tot 18.30 uur.

Tel. 077-3985540

Close Menu