De Kristallen Schedel Mozes of Peace

Lieve mensen, Donny heeft mij gevraagd iets over Mozes of Peace

te schrijven omdat hij de Kristallen Schedel is, die van de Licht Wezens mocht meewerken aan het ontstaan van twee Cosmic&Flower Energies, Stress Release en Rainbow Lichtvortex.

‘Mozes of Peace’ en ik zijn heel ontroerd en dankbaar dat Mozes een bijdrage mocht en kon leveren aan deze geweldige druppels van de Cosmic&Flowers serie die met zoveel Liefde door de vele Liefdevolle Licht Wezens door Donny en Mark heen, gecreëerd mogen worden.

Ik wil jullie graag eerst laten weten hoe “Mozes of Peace” tot mij kwam.

Enkele weken voor zijn aankomst vroeg mijn man Joshua (die toen nog mijn Amerikaans vriendje was) of ik misschien ook een eigen Kristallen Schedel wilde om mee te werken. Hij wilde mij een cadeautje geven voor alles wat ik had gedaan tijdens de dagen van zijn Kristallen Schedel onderzoek in Nederland.

Inmiddels was ik dol geworden op de 2 Kristallen Schedels “Portal de Luz”en “Unity” die mij heel veel hulp geboden hebben, door mij te begeleiden door mijn transformatie proces van die bewuste maanden. Deze twee Kristallen Schedels had Joshua altijd bij zich. “Portal” is een Rookkwarts Schedel waar Joshua persoonlijk mee werkt, “Unity” is “Portals” schattige Rozenkwarts reisgezelschap. Toen Joshua mij dus de vraag stelde of ik dit wel wilde, zei ik met heel mijn hart: “Oh ja, héél erg graag”.

Ergens in mijn achterhoofd had ik toen al in gedachte, dat wanneer ik ooit tot de aankoop van een Kristallen Schedel over zou gaan, dit niets anders dan een Rozenkwarts Schedel kon zijn want ik ben namelijk dol op de liefdevolle, zachte uitstraling van Rozenkwarts, ik liep altijd met een Rozenkwarts knuffelsteen op zak.

Maar toen Joshua vroeg van welk soort Kristal deze Schedel dan wel gemaakt zou moeten worden, zei ik volmondig en zeer overtuigd: “van Bergkristal en niet al te groot graag, ter grootte van een aardige sneeuwbal”. Voordat ik het mij goed en wel besefte was er dus een Bergkristallen Schedel op weg. In de weken dat “Mozes” door de Braziliaanse Meester Kristal Beeldhouwer werd gecreëerd kwam het Kristal van “Mozes” op een dag voor mijn innerlijk oog en liet mij zien hoe het gezicht van zijn Schedel eruit zou komen te zien. Ook vertelde het Kristal mij, dat mijn DNA al heel lang in dit Kristal was geprogrammeerd (door wie weet ik nog steeds niet). Vandaar dat ik ‘onbewust’ vroeg om een Bergkristallen Schedel, ondanks mijn voorliefde voor Rozenkwarts die, volgens Mozes, enkele jaren later tot mij zal komen. Eindelijk was het dan zover, ik had het pakje uit Brazilië in mijn handen. Heel zorgvuldig ontrafelde ik al het plakband dat stevig rondom het karton van de doos was geplakt. Daarna had ik een bundeltje Braziliaans krantenpapier in mijn handen en rolde heel voorzichtig de kristallen schedel uit het papier. Even later hield ik een prachtige, stralende, anderhalf kilo wegende, breed glimlachende Bergkristallen Schedel in mijn handen en het was alsof ik een lang verloren vriendje had teruggevonden en tranen van ontroering rolden geluidloos over mijn wangen, ik vond hem prachtig!!!

Het Kristal voelde zo lief, zo geweldig mooi aan, het was alsof ik thuiskwam bij mijzelf. Ik was op slag verliefd geworden op deze lieve Bergkristallen Schedel die ik met een hart vol liefde, teder in mijn handen hield. Het verhaal van een Rozenkwarts Schedel was op slag uit mijn gedachten verdwenen. Voor ik wist wat er gebeurde begon ik spontaan een liedje voor ‘hem’ te zingen. Omdat ik voelde dat ‘hij’ dit, op dat moment, het meeste nodig had na zo`n lange reis. Toen ik klaar was met zingen begon de schedel onmiddellijk tegen mij te praten en zei:“Ik ben Mozes, Mozes van Vrede en ik zal je helpen om miljoenen over de streep te trekken”. Wat dit precies betekende wist ik toen niet en zelfs nu is het onmogelijk om ook maar een glimp van de grootsheid van deze woorden te begrijpen.

Later is ‘Mozes’ naam (op aanraden van mijn gidsen) veranderd in ‘Mozes of Peace’, omdat de Engelse taal nou eenmaal door meer mensen gesproken wordt dan de Nederlandse en omdat dit de naam zal worden die iedereen heel gemakkelijk zou kunnen herinneren, omdat wij nu allemaal op onze weg zijn naar “World & Inner Peace”.

Tja, daarna begon mijn avontuur met mijn eigen Kristallen Schedel “Mozes of Peace”, ik had al zoveel van de avonturen van mijn man gehoord, dat ik klaar was om aan mijn ontdekkingen te beginnen. De woorden “mijn”, “eigen” en “bezit” verbonden met Kristallen Schedels, schrijf ik altijd tussen aanhalingstekens omdat ik vind dat een Kristallen Schedel juist niet “mijn”, “eigen bezit” is, maar dat van Moeder Aarde. Ik ben namelijk alleen maar de beschermer en/of verzorger die onze Kristallen familie daar brengt waar het naar toe wil en deze familie is inmiddels uitgegroeid tot negen Kristallen Schedels.

Ook spreek net als Joshua over ‘hij’ en ‘zij’ wanneer we het over een Kristallen Schedel hebben, omdat wij vinden dat Kristallen Schedels levende wezens zijn met een eigen identiteit en zo behandelen wij hen ook. Zij zijn onze Kristallijnen familieleden en ze hebben zo ieder hun eigen voorkeur voor bepaalde behandelingen, het enige verschil is dat zij een Kristallen jasje aan getrokken hebben. En alhoewel ‘Mozes of Peace’ de Kristallen Schedel is waar ik het meest mee werk en wij daardoor een heel sterke verbinding hebben, Mozes heeft in mijn hart een speciaal plaatsje ingenomen, houd ik ook heel veel van de andere acht Kristallen Schedels die bij ons zijn. Ik praat met ze, luister met open hart naar hun antwoorden en slaap heel regelmatig met de Kristallen Schedels. Heerlijk, al dat Kristal in mijn bed.

Voor mij persoonlijk is altijd heel belangrijk geweest om goed naar een Kristallen Schedel te luisteren, want geloof het of niet, ze praten met je. Mensen die met Kristal werken, zullen kunnen beamen dat dit echt het geval kan zijn. Je kunt een heel gesprek hebben met je Kristal en/of Kristallen Schedel, het kan je ook plaatjes laten zien van alles en nog wat, of hij/zij geeft je raad als je met een vraag zit en ga zo maar door. Daarom raden, Joshua en ik mensen altijd aan, om eerst een tijdje alleen met hun Kristal/ Kristallen Schedel te werken alvorens het bloot te stellen aan de energieën van anderen. Lekker eerst zelf aan de energie van je Kristal wennen, dat geeft het Kristal de tijd om lekker aan jou te wennen. Dat had ik me dan ook écht voor genomen, maar ja… .

Het gebeurde dat ik op de zaterdag zo rond de 21ste september 2001, een paar weekjes nadat Mozes bij mij thuis was aangekomen, naar een meditatie cirkel ging voor de herfst Zonnewende. Net toen ik de klink van de voordeur in mijn hand had om het huis te verlaten riep ‘Mozes’ vanuit mijn slaapkamer: “Ik wil met je mee naar die meditatie!”. Dus liep in naar boven en vroeg: “Weet je het zeker Mozes? Je vertelde me een paar weken geleden dat jij de eerste tijd niet met anderen gedeeld wilde worden. ja zei Mozes ik wil toch graag mee”. “Oke” was mijn antwoord “kom dan maar lieverdje”, ik deed ‘Mozes’ in zijn zeemleren buideltje en nam hem mee.

Bij het meditatie adres aangekomen, vroeg ik aan de dame die het geheel organiseerde (dit was Lucie, een kennis van mij) of ik ‘Mozes’ op tafel mocht zetten omdat hij uitdrukkelijk gevraagd had om mee te gaan naar deze meditatie. Gelukkig mocht dit van Lucie en zij voegde er aan toe dat ik zelf mocht weten waar ik Mozes een plekje zou geven. Ik zette hem voor ons op een gereedstaande tafel. Tijdens die meditatie zag ik tot mijn verbazing, hoe Mozes heel gretig alle energie die daar rond hem aanwezig was als het ware naar binnen zoog en het leek erop alsof hij er geen genoeg van kon krijgen. Later, diezelfde morgen, nadat de meditatie voorbij was zei Lucie tegen mij: “zag je dat met ‘je’ Schedel en de energie?” Ik was heel erg blij dat Lucie het ook gezien had en wist nu dus dat het echt gebeurd was dat het niet mijn verbeelding was. Lucie vertelde me dat dit waarschijnlijk kwam omdat ik “Mozes” precies op/ in de Vortex had gezet (waar ik niets vanaf wist) die de “Witte Broederschap” (een broederschap van Licht Meesters) in haar huis had gemaakt voor de bijzondere Zonnewende meditaties. Wat ik toen niet kon beseffen, maar later beter begreep, was dat dít nu juist ‘Mozes’ zijn initiatie/ grote opening was geweest.

En daarom wilde hij natuurlijk zo graag met me mee. Want het is belangrijk dat een Kristallen Schedel op de juiste wijze wordt geopend (door het aan allerlei energieën te laten blootstellen, dit bevordert in bijzondere mate de ‘opening’ van het Kristal) en het allereerste wat een Kirstallen Schedel doet, de zogenaamde initiatie, zal een rol spelen in het scala van mogelijkheden die zo`n prachtige Schedel aan je zal kunnen laten zien.

Op dit moment maakt ‘Mozes’ deel uit van de 6 Kristallen Schedels die wij voor heling mogen gebruiken, tijdens de privéconsultaties die Joshua en ik aanbieden. Wij zien dat ‘Mozes of Peace’ er altijd uitgehaald wordt door mensen die aan kanker of andere ernstige ziekte lijden. Hij heeft een verbinding met heel Hoge Helende trillingen. Die van de “Witte Broederschap” misschien? Wie weet? Wel weten we dat er altijd Licht Meesters en zeer Hoge Trillingen aanwezig zijn tijdens helingsessies.

Er valt nog heel veel interessants te delen over Kristallen Schedels, dus wanneer het voor jullie goed voelt, kom dan eens luisteren wanneer “de Shapiro`s”, een van hun Kristallen Schedel lezingen of workshops geven. Dan kun je zelf kennis maken met de energieën van de 9 Kristallen Schedels waar wij de beschermers van mogen zijn.

Ook nodigen we jouw Kristallen van Harte uit, om mee te komen.

In Peace, Light, Love and Joy of Crystal Skulls and ditto Rainbows, Desy Shapiro

Close Menu