Medium Sonja Boudri werkt met Gene Zijde

Ze houdt niet van hocus pocus en ‘vaag gedoe’. Daarom legt ze altijd duidelijk uit wat ze doet en verklaart ze mensen de achterliggende reden van de wonderen die plaatsvinden. Sonja Boudri is medium. Ze werkt met Reiki, magnetiseren en Cosmic Flower-druppels. Ook begeleidt ze veel nieuwetijdskinderen. “Ik werk samen met kinderen uit gene zijde, zij helpen me.”

Negen van de tien keer komen er overledenen door met een boodschap

Ze wist als jong meisje al wel dat ze iets ‘had’, maar wat het precies was, daarvan had ze geen idee. De doorbraak kwam toen ze een aantal jaren later te horen kreeg dat ze veel kracht in haar handen zou hebben. Dat ze zou kunnen magnetiseren. “Ik, hoe kan dat? Dat was het eerste wat ik dacht”, geeft Sonja Boudri aan. “Maar toen ik mijn handen voelde, dacht ik meteen: wow, wat gebeurt er. Ik voelde de energie.” Veertien dagen later ging ze met vrienden naar de Efteling. Sonja: “Een van de kinderen had hoofdpijn. We hadden geen aspirines bij ons en toen zei ik spontaan: ik schijn iets met m’n handen te kunnen. ‘Ach, probeer het gewoon eens’, zei die vriendin, ‘wie weet helpt het’. Dus wij in een hoekje – ik schaamde me dood – zitten. Ik legde mijn hand op het hoofd van het kind van mijn vriendin en de hoofdpijn ging weg. Ik heb vervolgens de hele dag lopen roepen: ‘Heb je echt geen hoofdpijn meer?’ Ik kon het bijna niet geloven. Na deze ervaring ben ik me meer in dit soort zaken gaan verdiepen, cursussen gaan volgen. En twee jaar geleden ben ik met mijn praktijk begonnen.”

Snelstromende energie

Sonja organiseert avonden met als onderwerpen Reiki, magnetiseren en wastekeningen duiden. In de individuele consulten worden haar dingen van gene zijde doorgegeven. “Vaak willen mensen een spreekconsult”, vertelt Sonja. “Dan stel ik me in verbinding met boven. Mag ik boodschappen doorgeven, mensen een stukje op weg helpen. Negen van de tien keer komen er overleden personen door die iets meegeven. Natuurlijk mogen mensen zelf ook vragen stellen. Als mensen met een klacht komen, behandel ik ze met Reiki of ik magnetiseer ze. Ik werk ook met Cosmic Flowers. Druppels van planten en bloemenextracten, gemaakt volgens een speciale bereiding en op bepaalde tijden. Bijvoorbeeld tijdens volle maan of een bepaald jaargetijde en op grond van inzichten die de bereiders van de druppels doorkrijgen.” Zodra een cliënt met Sonja in gesprek is, begint haar energie te vloeien. “Ik kan bij jou nog niet op de stoel zitten of ik moet huilen, gapen of boeren” , hoort ze vaak. “Dat vinden mensen veelal heel gênant”, gaat het medium door. “Dan probeer ik uit te leggen dat als je hier met een klacht komt, mijn energie meteen iets met je doet. Gisteren zat hier iemand die last had van haar nek en schouders. Ze kwam hier om bloemenextracten te halen, maar merkte tijdens het gesprek dat de pijn uit haar nek en schouders wegtrok. Terwijl we praten, heal ik. Dat gaat vanzelf.”

Nieuwetijdskinderen

Heel veel van de mensen die hier komen zijn kinderen, en de meeste hiervan zijn nieuwetijdskinderen. Sonja vertelt over een voorbeeld uit de praktijk: “Een tijdje geleden kwam er een kindje van drie jaar met zijn moeder bij me. Hij kon bijna nog geen woord spreken. Als snel werd me duidelijk dat het een nieuwetijdskind was. Deze kinderen kiezen hún tijd uit wanneer ze iets willen: lopen, praten of wat dan ook. Het klinkt misschien gek maar sommige kinderen zijn nog gewend vanuit de andere dimensie, om te praten vanuit hun gedachten. Ze praten dan dus niet, maar dénken alles wat ze willen communiceren. En dan komt de boodschap niet over. Want hier op aarde communiceren we toch voornamelijk met woorden. Omdat deze ‘denkende’ communicatievorm niet iedereen bekend is, probeer ik altijd in eerste instantie de ouders te onderwijzen. Ze uit te leggen dat nieuwetijdskinderen bijvoorbeeld veel gevoeliger zijn, veel meemaken wat ze niet kunnen uiten. Ze hebben vaak allergieën omdat ze moeten wennen aan onze wereld. En ze zijn hier om mee te helpen aan een betere toekomst. In het geval van dit driejarige jongetje was de behandeling twee maanden bezig. Ik behandelde hem en schreef hem bepaalde Cosmic Flowerdruppels voor. Toen ze op een dag wegreden, gebeurde er wat bijzonders onderweg in de auto. ‘Kijk mama, vuur, brandweer’, zei het jongetje opeens. De moeder wist niet ze hoorde. Ze had bijna een auto-ongeluk veroorzaakt van de schok. We zijn nu een jaar verder. Haar kind zingt nu liedjes. En zit nu zo goed in zijn vel dat ze met het hele gezin voor het eerst op vakantie kunnen. Een prachtig wondertje.”

Ondersteuning van Gene Zijde

Medium Sonja praat verder over de bijzondere ervaringen die ze heeft met nieuwetijdskinderen: “Laatst was hier een jongetje van twee jaar. Hij keek constant langs mij heen en moest daar om giechelen. Vrij snel signaleerde ik dat hij meer zag dan je met het blote oog ziet. ‘Wat zie jij allemaal’, vroeg ik hem. ‘Niks’, zei hij. Later vroeg ik het nog eens en hij gaf hetzelfde antwoord. Zijn moeder en hij gingen weer naar huis en twee dagen later kreeg ik een telefoontje van haar. Ze vertelde dat ze, toen ze thuiskwamen, nog eens had gevraagd wat haar zoontje bij mij in de praktijkkamer had gezien.

‘Mensen’, was zijn antwoord. ‘Ja’, had zij toen wat weifelend geantwoord, ‘ je bedoelt, mama en Sonja’. Zijn moeder is een vrij sceptische vrouw over zaken tussen hemel en aarde, dus voor haar was dit een logische verklaring. ‘Nee’, had haar zoontje toen gezegd, ‘kleine mensen’. Hij doelde op kinderen van gene zijde. Het antwoord van dit kindje kwam op mij niet raar over. Het medium Ed van Rosmalen had mij namelijk twee maanden ervoor voorspeld dat ik nog meer kinderen zou gaan begeleiden en dat ik daarbij ook zou gaan samenwerken met kinderen van boven. Dus dat tweejarige jongetje gaf mij de bevestiging dat die kleine kinderen uit gene zijde inderdaad bij mij in de praktijk als ondersteuning aanwezig zijn. Ze zijn er om mij te helpen kinderen hier op aarde goed op weg te kunnen helpen. En wat dit jongetje waarnam, zegt veel over nieuwetijdskinderen in het algemeen: ze zien meer, ze voelen meer, ze horen meer.”

Woordkeus

Sonja maakt geen hocus pocus van de dingen die ze voor mensen doet. Sonja: “De ouders van nieuwetijdskinderen bijvoorbeeld, probeer ik uit te leggen wat het inhoudt om zo’n kind te hebben. En dat de symptomen die hun kind vertoont (niet goed kunnen slapen, veel allergieën) hieruit voortkomen. Kijk naar je kindje, kijk wat er gebeurt, raad ik ze aan. En als ik hun kind behandel (ik heal ze op afstand en geef ze bloemdruppels), zie ik de ouders meeveranderen. Vaak geven ouders aan: ‘Ik wil ook graag door je begeleid worden.’ Zo komt er een nieuwe ontwikkeling op gang. Heel bijzonder.” En zo kan het zijn dat de moeder van een nieuwetijdskind een enthousiaste bezoeker van Sonja’s meditatieavonden wordt.

“Mensen hoeven van mij trouwens echt niet allemaal in het spirituele te geloven”, gaat ze verder. “Ik zeg altijd: ik ga je iets meegeven, en dat is mijn waarheid. Dat hoeft niet jouw waarheid te zijn. Pik er maar uit waar jij mee door een deur kan.”

Sonja let goed op haar woordkeuze als ze mensen de boodschappen meedeelt die ze doorkrijgt. Ze vertelt over een man die helemaal tevreden was met zijn leven. Sonja: “Hij had voldoende geld, een schat van een vrouw en een lief kind. Hij had alles wat hij wenste. Maar de laatste tijd had hij de angst alles te gaan verliezen in zijn leven. Op dat moment kreeg ik van boven door dat hij binnen heel korte tijd zou komen te overlijden. ‘En nu?’, ging door me heen. ‘Welke woorden geef ik hem?’. Toen heb ik heel rustig met hem gesproken en hem gezegd dat hij ooit zou sterven met alles wat hij nu bezat. ‘Oh, ik raak het dus niet kwijt’, was zijn opgeluchte reactie. Eigenlijk heb ik het meegedeeld, maar op een andere manier. Want het heeft geen nut om te zeggen: ja, meneer u sterft binnenkort, ga nog maar even alles afhandelen. Voor hem was belangrijk te weten hóe hij zou sterven. Met of zonder wat hem lief was. Hierin word ik geleid. En het is ook waar ik heel erg naar zoek: niet onnodig te kwetsen. Soms krijg ik ook dingen van boven die hard en duidelijk zijn en word ik erop gewezen dat ik het op die manier moet zeggen. Dan zeg ik iemand: ‘Sorry dat ik het op deze wijze moet zeggen, maar ik krijg nu dit-en-dit door.’ Dat komt wel eens hard aan. Naderhand blijkt echter dat het op geen andere manier had gekund.”

‘Ik hoor hier niet’

Een paar maanden geleden kwam er een cliënte bij Sonja langs. Ze vertelde het medium dat ze was geboren in Canada, in een indianenreservaat. Omdat haar moeder ongewild zwanger was, werd ze verstoten door de stam. Daarom stond haar moeder haar af aan een gezin in Canada: een Hollandse vrouw en een Canadese man. Later ging deze cliënte met haar moeder in Nederland wonen. En kon hier niet aarden. Sonja: “Haar gevoel was: ik hoor hier niet. Ze zocht naar haar ‘roots’ en wilde weten of ik haar hierover opheldering kon geven. En of ik kon achterhalen waar haar familie zich bevond – dat was niet bekend. Ik kreeg door dat haar moeder nog leefde, daar in Canada en dat ze zelfs zussen en broers had. Voor haar als enig kind heel waardevol. Ook kreeg ik hun woonplaats door. Wat bleek? Het was het Canadese dorpje waar ze in haar jeugd met haar adoptieouders had gewoond. Ik kreeg beelden van die plek. Aan de rand van het bos. Een prachtige plek.

Naar aanleiding van ons gesprek heeft ze in woonregisters nagezocht of haar moeder in dit dorp woonde. Dat was het geval. Vervolgens is ze een maand geleden naar Canada gegaan. Ik heb laatst vernomen dat ze haar familie heeft ontmoet. Een enorme openbaring. Dan ben ik zelf ook verbaasd. Zo concreet kunnen de aanwijzingen zijn.”

Uitgebreide steun in de rug

Het medium krijgt wel vaker mensen in haar praktijk die op zoek zijn naar hun ‘roots’. Een vrouw die haar biologische vader zocht, klopte bij Sonja aan: “Het was haar na veel pogingen niet gelukt deze man te vinden. Wat er gebeurde tijdens het consult? Haar vader bleek te zijn overleden en kwam bij me door. Hij gaf haar advies over zaken waar zij geen raad mee wist. Zo mooi dat ik haar hier een stapje verder mee mocht helpen. Ik noem dit allemaal kleine wondertjes.” Sonja heeft wat de toekomst aangaat een mooi ideaal voor ogen: “Ik wil graag een centrum opzetten om met meerdere therapeuten mensen te helpen. En daarbij mag ook een plek zijn waar mensen een poosje kunnen logeren. Zodat ik ze nog beter op kan vangen, nog meer kan bieden. Dan kunnen ze na zo’n uitgebreider steuntje in de rug, weer gesterkt verder met hun leven.”

Close Menu