Bij alle aangeboden cursussen worden de namen van de docente die de cursus geven vermeld. Voor deelname mogelijkheid en data zie a.u.b. de link docenten en vervolgens hun website: 

Cosmic&Flower Zelf Healing en intuïtieve- “paranormale” kwaliteiten ontwikkelingscursus 

Gegeven door Netty van Rijckevorsel in Breda

De Cosmic&Flower Zelf-Healing en intuïtieve – “paranormale” kwaliteiten ontwikkelingscursus is ontstaan uit gedeeltes van de eerste 3 Cosmic&Flower Holistisch Energetisch therapeuten opleidingsdagen en leidt tot het ontwikkelen van zelfkennis, innerlijke kracht, zelfmeesterschap, het ontwikkelen van de intuïtieve- en paranormale gaven.

Tijdens de eerste dag-avond deeltijd lessen verbinden we ons, creatief met jezelf bezig zijnde via de bio-energetische oefeningen, visualisaties- en activeringsmeditaties, elke les met één chakra, het bijbehorende Harapunten (dit zijn 5 energie punten die verspreid in de 7 chakra’s zitten en waardoor weer Hogere-en Goddelijke Bewustzijnskwaliteiten mogen-kunnen “ontwaken”)

Het chakrasysteem is ook verbonden met 12 innerlijke Kracht Centra, die mee uitzuiverend en hogere bewustzijn kwaliteiten activerend doorwerken. Via een visualiserende meditatie gaan we, na de chakra behandeling, de bij de chakra behorende 1 of meerdere Innerlijke Kracht Centra uitzuiveren en activeren.

Hierdoor zal je jezelf leren bevrijden van mentale- emotionele en/of fysieke verstoringen, waardoor je oorspronkelijke Egyptische chakra kwaliteiten en je Zielskwaliteiten weer vanuit je IK BEN Kracht in het dagelijks leven uitgedragen kunnen worden. Dit zal niet alleen een groot voordeel voor jezelf zijn, maar zeker ook voor je familieleden, vrienden, je werkvloer etc. !

Na het uitzuiveren van- en integreren van de Hogere Bewustwordende Chakra kwaliteiten, ga je de opvolgende lessen, weer creatief bezig zijnde, de verschillende auralagen leren voelen, leren hoe je verstoringen in auralagen kunt voelen , uitzuiveren  en Healen. Verder  leer je verschillende methodes waarmee je jezelf goed kunt aarden en je aura Lichtlichamen in volle kracht ter bescherming van jezelf krachtig kunt laten stralen.

Vanuit een krachtig stralende aura zal je, goed beschermd en vanuit je volledige IK BEN Kracht, alles kunnen aantrekken dat voedend is voor jouw Zijn, je levenspad en je Zielspad en al je persoonlijke en Zielskwaliteiten kunnen uitdragen in je dagelijks leven.

Als afsluiting eindigen we elke les met een op jouw emotionele, mentale, fysieke klachten afgestemde therapeutische sessie, die ondersteund wordt met de Cosmic&Flower Energies en Egyptische Chakraoliën. 

Indien je na het volgen van deze cursus de “calling” ontvangt om als Cosmic&Flower Holistisch Energetisch therapeut je kwaliteiten aan te bieden ontvang je een ruime korting op de opleiding kosten. ( De Cosmic&Flower Holistisch Energetisch therapeuten opleidingsdagen worden ook door Netty gegeven).

Indien je vooraf de 13 dag-of avond deeltijd lessen betaald is de investering in JeZelf €399-

Indien je de 13 dag-of avond deeltijd lessen per les betaald is de investering in JeZelf  €33,- 

De investering in JeZelf  is incl. een afsluitend certificaat, een per les de besproken cursus syllabus, een doseerflesje met Cosmic&Flower Energies- en/of Zielsfrequenties, koffie-thee en wat lekkers erbij. Voor bedrijven en praktijk voerende wordt bij vraag de BTW erbij berekend.

Voor degene die na de cursus de behoefte hebben om maandelijks 1 maal samen te komen voor nazorg, samen oefenen en datgene doen en bespreken wat nodig is.

De investering in JeZelf is dan €33,- per bijeenkomst

Bij aanmelding je naam zoals je deze graag op het certificaat vermeld ziet staan, geboorte plaats, geboorte data, adres en mobile nummer a.u.b. doorgeven

Logo-home-300x282

Cosmic&Flower Bewust Groeien naar Balans

Gegeven door Joannetta Piters in Eijsden, Gisela Blackman in Amsterdam en Marieke Pepping in Limmen

Ga je mee op reis in jezelf?

Ik nodig je van harte uit om mee te doen met de C&F cursus Bewust Groeien naar Balans.

In 8 dag- avond delen leer je jouw eigen energiesysteem (chakra’s en aura) te verkennen, herkennen en onderhouden.

Door bio-energetische oefeningen, geleide meditaties en inzichten die je aangeboden worden, zul je bewuster zijn hoe jij jouw energie kunt versterken.

Zo zal je nog meer in balans zijn in het dagelijks leven. De C&F Energies zullen jouw groei hierbij ondersteunen en versnellen.

De unieke kracht van de Cosmic&Flower productlijn is, dat zij op een speciale en directe manier inwerken op het fysiek, emotioneel, mentaal en zielsniveau. Hierdoor zullen zij jou groei ondersteunen en versnellen.

Deze cursusvorm is ontstaan uit gedeeltes van de eerste 3 Cosmic&Flower therapeuten opleidingsdagen en leidt tot het ontwikkelen van zelfkennis, innerlijke kracht en het ontwikkelen van je intuïtieve vermogen. Bovendien bieden de 8 lessen een prachtige basis voor het ontwikkelen van de paranormale gaven.

Indeling dag-avond lessen morgens van 9 tot 12 uur en ’s avonds van 7 tot 10 uur

Dagdeel 1: Uitleg en info C&F Remedies en Egyptische Chakra-oliën. Egyptische Chakraleer;  Stuitchakra

Dagdeel 2: Heiligbeenchakra en Navel Harapunt

Dagdeel 3: Milt Harapunt en Zonnevlechtchakra

Dagdeel 4: Hartchakra en Thymus Harapunt

Dagdeel 5: Keelchakra en Keel Akasha Harapunt

Dagdeel 6: Hypofyse en Hypofyse-, Epifyse Harapunt

Dagdeel 7: Bekrachtiging alle chakra’s en integratie met de Egyptische Chakra-oliën.

Dagdeel 8: Auralagen leren reinigen en helen.

Indien je vooraf de 8 dag-of avond deeltijd lessen betaald is de investering in JeZelf  €333-

Indien je de 8 dag-of avond deeltijd lessen per cursus betaald is de investering in JeZelf  €44,- per les.

De investering in JeZelf  is incl. een afsluitend certificaat, per les besproken cursus syllabus, een doseerflesje Cosmic&Flower Energies- en/of Zielsfrequenties, koffie-thee en wat lekkers erbij. Voor bedrijven en praktijk voerende wordt bij vraag de BTW erbij berekend.

Bij aanmelding je naam zoals je deze graag op het certificaat vermeld ziet staan, geboorte plaats, geboorte data, adres en mobile nummer a.u.b. doorgeven

Logo-home-300x282

Cosmic&Flower Oog van Horus Mysterieschool Chakra Healing cursus

Gegeven door Netty van Rijkevorsel in Breda en Caroline Ambaum in Haarlem

Het is een feit dat we heden ten dagen veel verder afgesloten zijn van ons Meesterschap en Goddelijke Zijn, dan de Chela’s toentertijd in Egypte.  De allergrootste hindernis, die de mensheid  bijna onmogelijk maakt om het eerste Meesterschap stadium te behalen, is alle Zielenpijn en angst die in stand gehouden worden door zelf verlagende bewustzijn gedachtes.

De doelstelling van de Oog van Horus Mysterieschool was een Chela (leerling tot Hoge Priester of Priesteres) uiteindelijk het Goddelijk ZIJN weer te helpen bereiken. 

De eerste lessen waren allemaal gericht op Zelfkennis. Om Zelfkennis aan te reiken confronteerde men de Chela’s net zolang met emotionele onmacht en angst vormen, totdat de Chela’s besefte dat de reacties hierop aangestuurd werden door de lagere bewustzijn frequenties van hun  mentale en emotionele wezen.  Hierdoor leerde de Chela’s inzicht in hun Hoger Wezen te krijgen en alle emoties, onmacht en angsten te overstijgen.  Deze verlagende bewustzijns eigenschappen overstijgen was ook de eerste fase van Meesterschap, die de Geascendeerde Meesters en Meestervrouwe bereikte tijdens Hun Zielspad naar Zelf-Meesterschap.

Tijdens deze dag ga je JeZelf leren kennen en Healen met de ondersteuning van de Cosmic&Flower Egyptische Chakra oliën, waarin in elk flesje een afgestemde Cosmic&Flower Chakra Energy is toegevoegd, die tevens inzicht geeft in je persoonlijke proces en uitzuiverend en Bewustzijnsverhogende doorwerkt.

De investering in JeZelf is €111,- incl. een certificaat, een besproken cursus syllabus.
Het gebruik van de C&F Egyptische Chakra oliën. Koffie-thee en wat lekkers erbij. Je lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. Hier kan op verzoek en vergoeding ook voor gezorgd worden. Voor bedrijven en praktijk voerende wordt bij vraag de BTW erbij berekend.

Voor degene die na de cursus de behoefte hebben om maandelijks 1 maal samen te komen voor nazorg, samen oefenen en datgene doen en bespreken wat nodig is;

De investering in JeZelf is dan €33,- per bijeenkomst

Bij aanmelding je naam zoals je deze graag op het certificaat vermeld ziet staan, geboorte plaats, geboorte data, adres en mobile nummer a.u.b. doorgeven.

Logo-home-300x282

Diepgaand consulten leren geven met de C&F Energies- spray’s en Egyptische Chakra oliën

Gegeven (eenmalig) door Donny Sternfeld en doorgaand door Netty van Rijckevorsel in Breda

De beste leer methode is persoonlijk ervaren!

Door zelf 2 dagen lang meerdere diepgaande consulten en verschillende Healing methodes zelf te ondergaan en leren geven,  leer je praktijkgericht minimaal intuïtief-aanvoelend en helder wetend diepgaande consult “methodes” geven met de C&F productlijn. Onze consultwijze streeft ernaar dat een cliënt -patiënt geen terugval hoeft te ervaren-beleven.

De massage methodes die aangereikt worden zijn o.a. gericht op pijnlijke zoneklachten zoals gewrichten, spieren, rug, nek, buikklachten, hoofdpijnen, migraine, ziektebeelden, verwerkingsprocessen, psychische klachten, het niet kunnen uitdragen van hoger bewustzijns kwaliteiten, Chakra Heling en ontspanning.

De Cosmic&Flower Energies, Sprays en Egyptische Chakraoliën activeren inzicht in de verstoringen van het totale energetisch, psychische, emotionele en fysieke wezen tot op Zielsniveau.
Ze ondersteunen en helpen deze verstoringen te transformeren – transmuteren en door te laten stromen naar inzichten die leiden naar Heelheid vanuit het Godsbewustzijn.

Onze productlijn is ook inzetbaar bij het opheffen van karma, dat zich meestal uit in fysieke pijnen- klachten en ziektebeelden zonder herkenbare rede. Bij de huidige transmuterende fysieke symptomen van het evolutieproces. Bij spirituele bewustwording processen en bij het ontwikkelen of bekrachtigen van hoger bewustzijn kwaliteiten, zoals helder- weten, voelen, horen, zien etc..

Het Cosmic&Flower concept gaat uit van de zienswijze dat een persoonlijkheid wordt gevormd door gedachten, handelingen en gewoontes, die gebaseerd zijn op emoties en gevoelens, zoals angsten, innerlijke onrust, onzekerheid en eenzaamheid etc. , vanuit Karmische aspecten én vanuit het huidige leven,.. 

Gedachten hebben de neiging om zich te verankeren. Belastende bewustzijn verlagende gedachten hebben zelfs de kracht om de psyché zo te beïnvloeden dat positieve gedachten gesaboteerd worden en het fysieke lichaam uiteindelijk belast raakt.

We zijn ervan overtuigd dat bepaalde verstoringen en blokkades al ontelbare jaren oud kunnen zijn, omdat ze een oorsprong kunnen hebben vanuit andere Dimensies en Planeet- Sterrenstelsels,  en zich door de vele levensvormen heen in het menselijk systeem zowel fysiek als energetisch verankert kunnen hebben. Deze verstoringen en blokkades behoren doeltreffend getransformeerd-getransmuteerd te worden!!

Transformeren en transmuteren staan voor het omzetten van iets in iets anders. En dit is de doelstelling van de Cosmic&Flower productlijn en consult methodes. Omtrent de werking van de Cosmic&Flower productlijn en consult methodes kan men spreken over het opheffen van een persoonlijkheidskwaliteit verstoring die niet ontwikkeld of uitgedragen kan worden, die na de opheffing vanuit een gezond lichaam en bijbehorende spirituele eigenschappen en kwaliteiten wel uitgedragen kan worden.

De dagen kunnen ook losstaand van elkaar gevolgd worden.

Investering in jezelf is voor 2 dagen is  €222,- en voor 1 dag €133,- incl. certificaat, cursus syllabus, gebruikt Cosmic&Flower productlijn,  een Cosmic&Flower Energie doseerflesje. Koffie/kruidenthee met wat lekkers erbij. Voor de lunch behoeftes behoord men zelf mee te nemen. Hier kan op verzoek en vergoeding ook voor gezorgd worden. Voor bedrijven en praktijk voerende kan de BTW erbij berekend worden.

Voor degene die na de cursus de behoefte hebben om maandelijks 1 maal samen te komen voor nazorg, samen oefenen en datgene doen en bespreken wat nodig is;

De investering in JeZelf is dan €33,- per bijeenkomst

Bij aanmelding je naam zoals je deze graag op het certificaat vermeld ziet staan, geboorte plaats, geboorte data, adres en mobile nummer a.u.b. doorgeven

Logo-home-300x282

Cosmic&Flower Universele Kosmische Stralenleer cursus

Gegeven door Netty van Rijckevorsel in Breda en Joannetta Pitters in Eijsden

De Cosmic&Flower Universele Kosmische Stralen cursus wordt in 2 dagen of in dagdelen gegeven. Zie voor meer informatie a.u.b. de websites van onze docenten Netty en Joannetta.

Vanuit de bron des levens ontspringen 7 Stralen, die de Stralen van het Goddelijke Bewustzijn worden genoemd.  Op elke Straal resoneren Goddelijke Lichtfrequenties en kwaliteiten van o.a. Planeten, de Elohim, Aartsengelen, de Lichtmeesters, Meestervrouwen en Galactische Lichtwezens. Deze omschrijf ik in het kort als Stralen Dienaren.

De Straaldienaren zijn dienstbaar om de mensheid te onderwijzen en te helpen om terug te transformeren naar hun verloren Godsbewustzijn.

Dienstbaar op de Stralen bieden de Straaldienaren Hun uitzuivering methodes, Gavens en Hogere Bewustwordende Wijsheden aan, om degene te onderwijzen die vanuit het diepst van hun hart onderwezen willen worden in het behalen van hun persoonlijk Goddelijk Bewustzijnd Meesterschap.

Door Hun Goddelijke Kwaliteiten in JeZelf te herkennen,  leer je hoe je niet voedende emoties en schaduw kanten van je eigen wezen kunt overstijgen, zodat er ruimte komt om te transformeren en ruimte voor je Godsbewustzijnsgroei en het ontwaken van je DNA celgeheugen.
Dit samengaand met de begeleidende aanwezigheid van de Stralen Dienaren in je dagelijks leven.

Beide dagen doen we ook doelgericht sessie, zodat je stap voor stap de Goddelijke kwaliteiten van de Stralen Dienaren kunt integreren en in het dagelijks leven uit dragen.

De investering in JeZelf is voor 2 dagen €222- incl. een certificaat, een besproken cursus syllabus. Het gebruik van de C&F productlijn, Een 30 ml. flesje met de benodigde ondersteunende Cosmic&Flower Energies en/of Zielsfrequenties. Koffie-thee en wat lekkers erbij. Je lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. Hier kan op verzoek en vergoeding ook voor gezorgd worden. bedrijven en praktijk voerende wordt bij vraag de BTW erbij berekend

Indien men de cursus in dag-avond delen volgt is de investering in JeZelf  €44,- per cursus.

Voor degene die na de cursus de behoefte hebben om maandelijks 1 maal samen te komen voor nazorg, samen oefenen en datgene doen en bespreken wat nodig is.

De investering in JeZelf is dan €33,- per bijeenkomst

Bij aanmelding je naam zoals je deze graag op het certificaat vermeld ziet staan, geboorte plaats, geboorte data, adres en mobile nummer a.u.b. doorgeven.

Samen creëren en manifesteren we de Nieuwe Aarde!

May love and light surround the world,

In Lak’Ech, IK BEN een andere Jij,

Liefs Donny Sternfeld

Close Menu