Gecertificeerde Drakenbewustzijn en Drakenkrachten  Inwijding en  activering dag

Docent: Donny Sternfeld

Deelname, afgestemd op de Corona handhaving regels  maximaal 2 zielsmaatjes.
Indien de handhaving regels niet meer toegepast worden, maximaal 6 Zielsmaatjes.

Omdat de mensheid in het verleden misbruik van het Drakenbewustzijn en de Drakenkracht gemaakt heeft, zijn deze natuurlijke kwaliteiten door de ‘Lichtwereld’ geruime tijd voor de mens afgesloten geweest.

De tijd om je eigen Drakenbewustzijn en Draken Krachten weer te herinneren,  te genezen vanuit je eigen levenskracht en je 5D of hoger bewustzijnsniveau in het dagelijks leven uit te dragen, is NU weer mogelijk.

De Draken Inwijdingsdag is afgestemd op fysieke genezing,  energetische heling en persoonlijke ontwikkeling.

Aandachtspunten zijn o.a. :

Is het Drakenbewustzijn en de Drakenkracht de veel beweerde aanwezigheid van duivelse krachten, begeleidende Licht-Draken, of kan het ook iets anders zijn.

Waarom worden o.a. Aarstengel Michael en Lichtmeesteres Quan Yin vaker met een Draak wordt afgebeeld.

Uitzuiveren en ontgiften van aanwezig zijnde energetisch moedwillige toegepaste en/of onbewuste onderdrukte versluieringen in de 500 miljoen jaar oud zijnde reptielhersenen. ( In de reptielhersenen resoneert ook het Akasha Harapunt van de Keelchakra ѐn de 10de hersenzenuw, de nervus vagus die als een schakelbrug tussen het fysieke centrale-,  het autonome zenuwstelsel, het mentale wezen en de bewustzijn en onderbewustzijn lagen fungeert.

Oefeningen om het Drakenbewustzijn en Drakenkrachten te herinneren en minimaal op 5D Bewustzijnsniveau activeren en om dagelijks te kunnen uitdragen en daar waar nodig in te zetten.

Gratis 10 ml. Cosmic&Flower Stockflesje Dragon Power Energy

De financiële energie uitwisseling is  €111,- , incl. de cursus syllabus. Het Cosmic&Flower Stockflesje Dragon Power Energy. Het gebruik van de C&F productlijn, Koffie-thee met wat lekkers erbij naar behoefte. Vegetarische soep, verdere lunch behoefte behoor jezelf mee te nemen. Voor bedrijven en praktijk voerende kan op verzoek 21% BTW bij gefactureerd worden.

Je deelname is gemanifesteerd nadat je de€ 22,-  reservering investering in JeZelf op: NL92 RABO 013 01 21 959 gestort hebt. Ten namen van Cosmic&Flower Remedies en vermelding Drakenworkshop 10-01-2021. Bij geen gegronde annulering reden volgt er geen restitutie van de aanbetaalde reservering investering.

Data:  7 maart 2021 

Tijd Ont-Moeten:  09.30 uur
Aanvang: 10.00 uur
Afscheid tot een juist moment van weerzien: ongeveer 17.00 uur.
Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray.

Aanmelden: via mijn Facebook- Messenger PB of cosmicflowerremedies@gmail.com

Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag.

De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping

Hart-Ziel omarming, liefs Donny Sternfeld

Gecertificeerde 2-daagse Transcendente Chakra’s cursus

In SamenZijn met op “Corona” handhavende maatregelingen of maximaal 4 deelnemende Zielsverwanten.

De Transcendente Chakra’s zijn het fundament voor het Transcendente Bewustzijn, dat ik het God-Godin of Gouden Bewustzijn noem.

De cursusdagen vormen zich uit twee fasen: In de eerste fase wordt het DNA-RNA celgeheugen activerend geprikkeld om de Oeroude kwaliteiten van de Transcendente Chakra’s te herinneren.

Tijdens het activeren van de Transcendente Chakra’s activeren automatisch 22 Goddelijke Lichtkanalen, die zijn gevormd door de opstijging van de Kundalini, ‘de Slang van Wijsheid’, die het God-Godin Zijn wilt bereiken.

In de tweede fase vindt de integratie in het DNA-RNA celgeheugen plaats, zodat we ons weer kunnen verenigen met ons Oorspronkelijk Zielsniveau en gaan samenwerken om het Goddelijke ofwel Hoger Plan te creëren.

Vanuit het diepst van mijn hart vertrouw ik erop dat de Zielsmaatjes, die ingewijd worden, de basis principes van hun Transcedent Bewustzijn in hun dagelijks Zijn mogen/kunnen gaan uitdragen ♥

De financiële energie uitwisseling is €222,- incl. 21 % BTW. Certificaat. De syllabus. Het gebruik van de C&F productlijn. Een 30 ml. flesje met de benodigde ondersteunende Cosmic&Flower Energies en/of Zielsfrequenties. Koffie-thee en wat lekkers erbij naar behoefte en vegetarische soep, Verdere Lunch behoefte mag jezelf meenemen.

Je deelname is gemanifesteerd nadat je de reservering investering in JeZelf van
€55,- gestort hebt op: NL92 RABO 013 01 21 959 ten namen van Cosmic&Flower Remedies, met vermelding Transcendent 20 en 21 maart. Bij geen gegronde annulering reden volgt er geen restitutie van de aanbetaalde reserveringskosten.

Tijd Ont-Moeten: 20 een 21 maart 2021 dagelijks om 09.30 uur Aanvang opleidingsdagen:10.00 uur Afscheid tot een juist moment van weerzien: dagelijks rond 17.00 uur.

Adres: Fagotstraat 31, 5802 KE Venray.
Aanmelden via mijn Facebook- Messenger PB.
Mocht je vragen hebben dan beantwoord ik deze graag.
De Mens is de Alfa en de Omega van de objectieve schepping 

Close Menu