reina beuving 2018

Reina Beuving

Cees Buddingh’hof 103 , Hoorn

+31 (0) 6 10736083

www.reinabeuving.nl

reina.beuving@gmail.com

Laten we de strijd loslaten en geschillen met liefdevol handelen te lijf gaan. Blijf je bij jezelf. Zorg ervoor dat je niet RE-ageert, maar dat je KIEST voor de reactie die jij WILT geven. Maak bewuste keuzes vanuit jouw Innerlijk Licht, Jouw Waarheid. De Cosmic&Flower kunnen je helpen deze weg vrij te maken, je helpen Je Zelf weer te hervinden, zodat je weer KUNT reageren zoals JIJ WILT!

Hallo mijn naam is Reina Beuving.

Ik ben geboren in 1962 in Hoorn, en al vrij lang geïnteresseerd in New Age en Spiritualiteit.

Door de jaren heen heb ik me o.a. gespecialiseerd in de Fytotherapie, kruidengeneeskunde, Edelsteen therapie, Reiki, Magnetiseren, de Bach bloesemremedies en de Cosmic&Flower Energies. Zo heb ik de Cosmic&Flower Therapeuten opleiding bij Donny Heuvelmans persoonlijk gevolgd.

Stenen heb ik altijd gezien als grote krachtbronnen, vandaar dat ik ook blij ben dat in elke Cosmic&Flower Energie een kristal of (half) edelsteen is mee geprepareerd.

Vanaf 2003/2004 help ik mensen in mijn Open praktijk aan huis.

Bij De Open Praktijk is samenwerking het sleutelwoord?

Samen achterhalen we de achterliggende / onderliggende problematiek.

Tegelijkertijd voer ik een Healing uit om de energetisch verstoringen te verminderen en/of helemaal op te laten lossen.

We werken tegelijkertijd aan oorzaak én gevolg. Hierdoor wordt snel resultaat geboekt

Je wordt geholpen waar dat nodig is. Daar, waar je in staat bent om je genezing in eigen hand te nemen reik ik je alleen mogelijke oplossingen aan. Door daadkrachtig je eigen genezing te bevorderen, voorkom je dat je in de toekomst terugvalt in oude fouten en/of problematiek. De methode maakt je dus weerbaarder en daarmee meer klaar voor de toekomst.

De Cosmic&Flower Energies, die ik intuïtief voor je uitzoek ondersteunen elk transformatieproces. Ze helpen je soepeltjes door de huidige verstoringen heen én zuiveren laag voor laag de onderliggende problematiek, ook van vorige levens!

De Cosmic&Flower Energies ondersteunen je bij het (h)erkennen van de oorzaken van pijn en verstoringen. Ze helpen je liefdevol om o.a. oud leed en oude patronen los te laten. Je transformatieproces naar harmonie, liefde en gezondheid verloopt daardoor veel gemakkelijker.

Zoals ik al aangaf, vanuit intuïtief invoelen kies ik de juiste Cosmic&Flower Energies uit de boxen.

Indien nodig behandel ik je met de pure Cosmic&Flower Energies of met de verdunning.

Ben je energetisch in staat om dit zelf te doen?

Dan laat ik dat met graagte aan jouw Zelf over.

Om grip te krijgen op, en begrip te krijgen voor, je problematiek gebruik ik in een Cosmic&Flower consult de doorgegeven teksten die bij de gekozen Cosmic&Flower Energies horen. Natuurlijk blijf ik daarnaast mijn invoelend vermogen en helderwetendheid gebruiken.

Van de Cosmic&Flower Energies die zich hebben ‘aangemeld” krijg je een verdunning mee naar huis. Dat is je maatje, dat je helpt om door elke dip en proces heen te komen.

Geen dip? Nog beter, dat betekent dat je tijdig de verstoringen op je levenspad hebt herkend en er actie op hebt ondernomen!

Zo heb ik zelf mijn eigen spirituele ontwikkeling gemakkelijker vormgegeven door gebruik te maken de Cosmic&Flower Energies als ondersteuning tijdens mijn eigen Cosmic&Flower Therapeutenopleiding.

Ook bij de workshops en spirituele reizen die ik organiseer, kunnen de Cosmic&Flower Energies prima ingezet worden om u gekozen (transformatie)pad gemakkelijker te laten verlopen. Indien U boekt, geef dan aub even duidelijk aan dat u graag de Cosmic&Flower Energies ter ondersteuning wilt.

Hartgroet, Reina Beuving

Close Menu