mannie_0002

Mannie Hoogendorp

Irisstraat 7

Poeldijk

 +31 (0)17 424 04 03

www.cosmicearth.nl

mannie@kabelfoon.nl

Cosmic Earth. Praktijk voor Energetische Healing.

In mijn praktijk, waar ik ruim 20 jaar met hart en ziel intuïtief en helderziend als Helend Medium en Natuurgeneeskundig therapeut werk, is mijn streven om samen met u in liefde naar een oplossing te zoeken en te bewerkstelligen. Denk hierbij aan o.a. fysieke, psychische en emotionele onevenwichtigheden.

Mijn praktijk diciplines zijn o.a. Regressie- en Reïncarnatie therapie, Hypnotherapie, Magnetiseren, Touch for Health, Kristalleggingen en nog meer, voor zowel volwassenen als kinderen. Ook het werken met klankschalen vind ik heel bijzonder. Verder geef ik psychometrie avonden, bloemen seances, Healing avonden en klankschaal avonden in spirituele centra’s en organiseer cursussen. Voor meer informatie kunt u op mijn website kijken.

Één van de belangrijkste energieën waarmee ik werk is gronding, want met een goede gronding kun je jezelf goed op aarde neerzetten en krijgt alles wat je doet makkelijk handjes en voetjes.

Ook kinderen die in deze tijd niet lekker in hun vel zitten op school en/of thuis door gedrag en/of leerprestaties, veranderen positief als zij inzicht krijgen in hoe hun specifieke persoontje functioneert. Waardoor het  leven weer vanuit een zonnige kant  en met plezier bekeken kan worden.

De kinderen van nu zijn vaak zeer gevoelige kinderen, die het moeilijk vinden om hun eigen plekje te vinden en om zich staande te houden in deze wereld. Dit kan zich uiten in de thuissituatie, op school, maar ook in de omgang met vriendjes en vriendinnetjes. Zij zijn gevoelig voor alle indrukken uit hun omgeving en nemen deze indrukken als een spons in zich op. Hierdoor vertonen ze vaak afwijkend gedrag, zoals: Concentratieproblemen, druk, dromerig, boos of zelfs agressief gedrag. Door ze zelf te laten ervaren hoe dit werkt en waar deze problemen vandaan komen, zijn zij met behulp van de Cosmic & Flower Energies, de Healingarts, oefeningen en tools, in staat om weer de blije en vrolijke kinderen te worden die zij in oorsprong zijn.

Soms werken Cosmic&Flower Energies zo snel dat alleen de dozen met Remedies openzetten al zorgt voor totale verandering.

Het verrast mij altijd weer en maakt mij erg blij, als ik iemand een stapje verder kan helpen. Ook leer ik van elke cliënt en brengt het mij ook weer een stukje verder. Samenwerking vanuit het hart is dus heel belangrijk.

Ik ben ook een docent betreffende de Cosmic&Flower therapeuten opleiding, voor meer informatie hierover zie de link opleidingen.

Samen kunnen we de wereld op een Hoger Plan brengen

Harte-groetjes Mannie

Close Menu