Jeannet Fransen

Schoolstraat 17, Drouwen

+31 (0)6 83 33 57 54

www.praktijk-jeannet-fransen.nl

yogapraktijk.jeannet.fransen@hetnet.nl

Mijn naam is Jeannet Fransen

Na de middelbare school rondde ik opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding af maar wist dat daar mijn hart niet lag. Ik zocht daarom mijn werkzaamheden in aanverwante gebieden zoals de bewegingsagogiek en psychomotorische therapie.

Nadat onze 3 kinderen waren geboren ging ik me bewust met spiritualiteit bezig houden, volgde hierin allerlei cursussen voor persoonlijke groei en ontwikkeling en deed veel aan zelfstudie.

In die tijd was ik net een spons en er ging een wereld voor me open.

In de 4 jarige yogaopleiding en later ook in de Tai Chi Tao opleiding vond ik de verdieping en verbinding die ik miste in mijn eigen vakgebied. Eindelijk kreeg ik het gevoel op de goede weg te zijn.

Door de opleiding Cosmic&Flowers, die ik in 2005 afrondde, kwam ik eindelijk “thuis’ en het gaf mij het laatste zetje om ook therapeutisch te gaan werken.

Nu heb ik  een praktijk in Coevorden waarin ik yoga en tai chi tao lessen geef en tevens healing werk doe.

Ik combineer mijn behandelingen vooral met klankhealing, hartresonantie, edelstenen en alles wat mij verder intuïtief wordt aangereikt.

Het is voor mij een voorrecht dit werk te mogen doen en voel me vaak ontroerd en dankbaar als ik getuige ben van de bijzondere en liefdevolle transmutaties.

Voor meer info of aanmelden: neem gerust contact op.

Hartelijke groet Jeannet.

Close Menu