Charles van Hesteren

Brielsemeer 42

Barendrecht

+31 (0)85 773 37 41

www.crystalangels.nl

info@crystalangels.nl

Hallo,

Graag wil ik mij aan je voorstellen.

Mijn naam is Charles van Hesteren.

Ik heb onder andere de volgende opleidingen gevolgd: de opleiding tot Cosmic&Flower Therapeut en diverse andere opleidingen en cursussen, gericht op het werken met energie, zoals Reiki, Magnified Healing en The Reconnection. Daarnaast ben ik opgeleid tot NLP Master, Hypnose Master en Hypnotherapeut.

Sinds 2003 werk ik als therapeut. Ik behandel zowel mensen als dieren.

Mijn eerste ervaring met het inzetten van de Cosmic&Flower Energies kwam toen ik een paard onder behandeling had. Ik ben de C&F Energies gaan gebruiken en was verbaasd van het resultaat wat het bracht.

Omdat ik er meer van wilde weten, ben ik bij Donny de opleiding tot Cosmic&Flower Therapeut gaan volgen.

Tijdens het volgen van de opleiding ontdekte ik dat de Cosmic&Flower Energies mij op een krachtige en snelle manier door allerlei processen loodste.

In de praktijk houd ik mij bezig met het geven van healingen, energetisch reinigen van woningen, het energetisch behandelen van dieren en coaching.

Tijdens de sessies maak ik gebruik van de Cosmic&Flower producten.

Ik heb, door mijn eigen ervaringen en ervaringen van cliënten, gemerkt dat het inzetten van de Cosmic&Flower producten er voor zorgen dat het transformatieproces veel sneller en doeltreffender verloopt. Cliënten zijn snel en blijvend van hun klachten verlost.

Als je meer van mij wilt weten, nodig ik je uit om op onze website te kijken.

Charles van Hesteren

Close Menu