Esther König, Intuïtief Coach en Reconnection Healer

Coachbureau Ishtar
Adres: Havenweg 110,
4905 AB Oosterhout

Tel.: 0610603326
Mail: Coachbureau_ishtar@live.nl
Website: www.coachbureau-ishtar.blogspot.com

Graag stel ik me even voor: Ik ben Esther König en ik ben altijd geïnteresseerd geweest in het welzijn van mijn medemens. Mijn motto is dan ook: Leef vanuit je hart.

Vanuit mijn wens om de mensheid te helpen om terug te komen in hun eigen kracht en te kunnen zien wie ze in werkelijkheid zijn, heb ik verschillende cursussen, trainingen en opleidingen gevolgd die zich richtte op geestelijke ontwikkeling en bewustwording processen.

Op jonge leeftijd was ik al gefascineerd door Egypte en door de onverklaarbare mysteriën van het leven. Tijdens een prachtige Egypte-rondreis met Donny, heb ik de Cosmic&Flower productlijn leren kennen. Na de reis ben ik de diverse prachtige cursussen en de Cosmic&Flower Holistisch Energetische therapeuten opleiding en stage voor de docenten trainingen bij haar gaan volgen.

Vanuit de veelheid van mijn ontwikkelingsproces is mijn Coachbureau en praktijk Ishtar ontstaan. Met liefde, puur vanuit mijn hart, heb ik een soort therapie ontwikkeld, waarmee ik mij voornamelijk richt op mensen die:

Een Burn-out hebben.

Door een rouwverwerking proces gaan. Ben hierin ook gespecialiseerd bij kinderen.

Zich lusteloos, energieloos, voelen en vage klachten hebben.

Zichzelf wegcijferen; geen nee kunnen zeggen; niet kunnen focussen, geen keuze of beslissingen kunnen nemen; het vertrouwen weg is; om de goede vrede te bewaren’ onbewust over zich heen laten lopen etc..

Kortweg, iedereen die wel wil maar niet weet hoe men weer in eigen kracht terug kan komen en graag weer volop van het leven wil genieten, kan ik met mijn benen stevig op de grond intuïtief en met mijn open Hart-verbinding afgestemd effectief helpen.

Wegens de huidige maatregelingen werk ik online en telefonisch, maar ook persoonlijk op gepaste afstand.

Wil je meer over mij weten of ben je geïnteresseerd in een vrijblijvende kennismaking of een sessie? Wees welkom!

Van Hart tot Hart groet, Esther König

Close Menu