Graag wil ik eerst vermelden dat men geen zorgen behoeft te hebben i.v.m. de onrust en revolutie-achtige situatie in Egypte. In Bahariya én alle plaatsen die wij bezoeken is van de gehele situatie niets merkbaar.

Er is een constant onderling contact met de Nederlandse Ambassade in Egypte. Indien ik op de hoogte gesteld wordt, dat er zich een nieuwe onrustige situatie voordoet en hier door er de kans bestaat dat we in een gevarenzone komen, zal ik meteen het programma naar ieders wens aanpassen. Indien voor de plaatsen die in het programma vermeld staan een negatief reisadvies komt, en dit naar mijn inzicht ook noodzakelijk is, zal ik direct de reis cancelen.

Marhab, Salaam Aleykoom (welkom, vrede zij met je)

In 2004 mocht ik van de Lichtwereld de ‘calling’ ontvangen zielsmaatjes mee terug te nemen naar Kemet, het land waar ze als Goden leefden na de val van Atlantis, en waar hun ‘val’ in de dualiteit begon.

De doelstelling van de reizen zijn de mensheid de kans te geven om vanuit innerlijke kracht en harmonie versneld het huidige Transmuterende Evolutieproces te doorleven.

Door alle jaren heen is gebleken dat indien men terug keert naar Egypte, het DNA geheugen versneld de Goddelijke Oer-kwaliteiten herinnert.

Hierdoor kan men het Hogere Plan van de Schepper weer gaan herkennen én de Universele taken, die door het Hogere Zelf worden vrijgegeven, gaan uitvoeren om een Lichtwerker te worden die de Wet van Universele Liefde en Eenheid tot uitdrukking laat komen, om de ‘Nieuwe Aarde en het Gouden Tijdperk mee te manifesteren.

Alle reizen zijn afgestemd samengesteld en trekt de juiste groep zielsmaatjes aan.

Als extra toegevoegde waarde kunnen we ons elke reis afstemmen op St Germain als Zijn Violette Vuur, dat regelmatig zichtbaar is in de lucht van de woestijnen waar hij lang vertoefde, zichtbaar is.

Tijdens alle reizen zal ik (Donny) als extra aanvulling op je eigen Ziel en DNA reacties, op de juiste momenten datgene aanraken en/of aanreiken wat nodig is. De Cosmic&Flower Energies en Egyptische Chakraoliën worden ingezet daar waar nodig.

Bovendien leer ik je vanuit mijn hart, om op een veilige manier, zowel je helderziendheid als je Godsbewustzijn te voeden via Zon- en Sterren Gazing!

Het Gizeh plateau, de tempels en de woestijnen die we bezoeken zijn een weerspiegeling van jezelf en kostbare plekken op Moeder/Vader Aarde om je voor te bereiden op je Goddelijk Zijn. Vooral door alle ervaringen in de woestijnen kom je in contact met je Zielswezen en ben je, indien je jezelf openstelt, in staat om een kwantum transmutatie te bewerkstelligen. Hierdoor bereik je de mogelijkheid om vanuit Goddelijke Wijsheid, vrij van illusies, alle dualiteitsprincipes én aangeleerde oude patronen op elk niveau te overstijgen én om zuiver van gedachten, gevoelens, daden en spreken te ZIJN én informatie en visioenen via zuivere kanalen te kunnen ontvangen.

Voor een indruk omtrent de reizen en het Bawaiti Oases Resort kan je deze website bezoeken www.egyptvacations.eu

In Lak’Ech, Ik ben de andere Jij en zal vanuit mijn hart je datgene aanreiken wat in overeenstemming is met je Zielsniveau via de hieronder aangeboden reismogelijkheden: 

Najaarsreizen:

Blueprint Heling en Bewustzijnsverhogende 10:10 Stargate-flow door Cairo, Abu Sir en de woestijnen met hun tempels in de Fayoum regio

2018 29 September t/m 11 Oktober

Close Menu