Hanneke Hoppenbrouwer

(ik voer praktijk op 2 adressen)

Pieter Maritzstraat 24 rood, Haarlem

Zwartendijk 11, Monster

Healing en Advies

Als paranormaal therapeut en nieuwetijdsgenezer maak ik veelvuldig gebruik van de Cosmic & Flower remedies.

Niet alleen Nieuwetijdskinderen ervaren de hoge druk van de tijdspanne waarin we leven waarin zij vaak nog te kampen hebben met onbegrip voor hetgeen zij zien, voelen, horen en waarnemen. Ook volwassenen en kinderen merken steeds vaker het leven veel van ons vraagt. Dat is te voelen en te merken, zowel emotioneel als fysiek. Transformatieklachten als oorsuizen, hoofdpijn, slecht zien en horen, maar ook buikpijn en maagklachten komen vaak voor. Dit zijn alleen nog maar de fysieke klachten. Ook terugkerende patronen en emotionele blokkades en onbegrip voor dit soort gevoelens zijn vaak de verhalen die ik in mijn pratijk te horen krijg.

De Cosmic & Flower remedies zijn hier uitstekend voor in te zetten en bij iedere behandeling die ik geef gaat de client altijd met een op maat gemaakt flesje remedies de deur uit, zodat de behandeling goed door werkt in de tijd erna en er op een rustige en verantwoorde manier wordt gewerkt aan de klachten, blokkades en nieuwe zienswijzen die hier navenant bij horen.

Voor meer informatie over mijn werkwijze, verwijs ik u graag door naar mijn hiernaast genoemde websites. Zowel volwassenen, kinderen en dieren zijn van harte welkom.

www.healingenadvies.nl

www.dnafrequenties.com

info@healingenadvies.nl

Close Menu