me---

Cormael’s Cosmic Coaching

Cormael Lia

A.v.Schuurmanstr. 564, Oss

www.cormael.com • info@cormael.com

+31 (0)6 31 30 44 34
+31 (0)412 85 01 37

Al heel erg lang toe aan een verandering

in jezelf, in je leven maar je weet niet hoe?

Wij staan je met raad en daad en alle Lichtkrachten bij

onder begeleiding van Het Universum

om te komen tot in je centrum

Via de Kosmische Energieën in het Aardse

naar een positieve vreugdevolle levensinstelling

om te komen tot zelf-heling

Zelfheling met de krachten van je gedachten

om te leren inzien dat jij als microkosmos in het klein

ten volle bewust wordend van wie JIJ bent

een deel van de macrokosmos, Het Grote Geheel, mag zijn.

In 2003 werd ik door mijn zussie Donny uitgenodigd de Cosmic&Flower Therapeutenopleding te volgen. Een uitnodiging die ik graag in ontvangst nam. Zodoende ben ik sinds 2003 één van de gecertificeerde Cosmic&Flower Therapeutes.

Mijn ‘specialisatie’ is het Kosmische Partnerschap (Tweelingstraal, Tweelingvlam, Tweelingziel, Zielsmaatjes) en de Geascendeerde Meesters. Meesters van het Witte Licht, De Witte Broederschap, waarschijnlijk zijn er nog andere termen, maar dit volstaat denk ik wel.

Sinds 1994 ben ik me gaan specialiseren op het gebied van Kosmisch Partnerschap, ten eerste omdat mij ervaringen toe kwamen waar ik niets van begreep en daarna om de mensheid te ondersteunen in de verbinding met het innerlijke Essentiële Zielsdeel, het respectievelijke Mannelijke of Vrouwelijke Goddelijke deel. Mijn drive is om de verwarring omtrent het fenomeen Tweelingvlammen en Tweelingzielen daar waar mogelijk op te heffen.

De Lichtmeesters kwamen in 1998 op mijn pad, en als ze er eenmaal zijn, gaan ze niet meer weg. Alles kwam in de juiste volgorde, zoals met het meeste in het leven. Ik ben een go-with-the-flow mens, met een diep respect voor Het Universum en alles wat er in aanwezig is.

Sinds 2011 werk ik ook met de Cosmic&Flower Chakra-oliën, met deze en een combinatie van de Cosmic&Flower Energies sta ik je graag bij en ondersteun ik je graag in deze turbulente chaotische periode waar we met de gehele mensheid doorheen gaan.

Om tot een innerlijke rust te komen die zijn weerga niet kent.

Je bent van harte welkom te mailen of te bellen voor meer informatie.

I AM THAT I AM

We are Cormael (Cornelia & Michael)

Close Menu