Therapeutenlijst

Limburg - Brabant - Zuid Holland - Noord Holland - Gelderland - Drente -Utrecht- Overijssel -BelgiŽ

Limburg

Annette Peeters
Meuleberg 4
5954 Beesel
Tel: 077 474 1379

E-Mail:  annettepeeters@gmail.com

Website:
www.annettepeeters.nl
Graag wil ik mij even voorstellen.
Mijn naam is Annette Peeters en ik ben opgeleid tot energetisch therapeute in de natuurgeneeswijze en heb een praktijk in Beesel.
Deze therapie kan toegepast worden bij zowel fysieke als bij emotionele problemen. Zo kun je lichaam en geest weer in balans brengen.

Ik werk veel met de Egyptische Ankh. Deze heeft een enorme kracht, afhankelijk van de ontwikkeling van de therapeut. Je kunt er blokkades mee opheffen, spanningen en pijn mee weghalen maar ook energie mee geven. Er zijn veel specifieke behandelingen, o.a. rugbehandelingen, nierbehandelingen etc. Deze behandelingen hebben een hele diepe werking.

Verder werk ik veel met kinderen. Ik heb grote affiniteit met Nieuwe Tijdskinderen en met hoog gevoelige kinderen en hun ouders. Als moeder van 3 Nieuwe Tijdskinderen en als therapeute, heb ik veel begrip en inzicht voor deze bijzondere kinderen.

Geregeld geef ik over dit onderwerp lezingen, via deze weg wil ik ouders en leerkrachten informatie geven hoe je het beste met deze bijzondere kinderen kunt omgaan en hoe ze beter te leren begrijpen en te begeleiden.

Ik werk o.a. met de Cosmic Flower remedies en sinds kort met de Stress Release. In die korte tijd heb ik al veel positieve ervaringen en reacties gehad. Voor meer informatie en of voor een afspraak kunt u met mij contact opnemen.

Voor meer informatie zie mijn website www.annettepeeters.nl

Praktijk 'Cocon'

Marian Eickmans
Pieter Breughelstraat 79 (Rembrandtplein)
5854 EB Nieuw-Bergen
Noord Limburg

Tel: 06-42052251

Email:
mareick@home.nl
Website: www.hetcocon.nl

Welkom bij de praktijk 'Cocon'.

Mijn naam is Marian Eickmans en ik ben gecertificeerd 'Cosmic & Flower' therapeute.

De praktijk is er voor een ieder die zijn ware zelf willen leren kennen en hanteren en voor al uw levensvragen.

Tijdens mijn 'healing en reading' behandelingen werk ik met de Cosmic & Flower Energies. Dit zijn energieën in de vorm van druppels die in de energetische blauwdruk van het lichaam aan de slag gaan. Zij herstellen en reinigen met hun hogere lichttrilling blokkades die vervolgens getransformeerd worden.

Ik laat me leiden door de energieën, mijn gevoel, intuïtie en helder bewustzijn en werk hierbij vanuit de 'Cristiane Beerlandt' filosofie.

De behandeling
Wanneer u de eerste keer bij mij voor een behandeling komt, maken we eerst kennis met elkaar.

Na deze eerste healing kunt u zelf inschatten of het voor goed voelt en of deze manier van healen iets voor u is.

Mocht u door willen gaan met de behandelingen, dan kunnen we ons vervolgens samen verdiepen op de materie en beginnen aan het healingproces. Dit proces verloopt voor iedereen anders. Uw lichaam geeft zelf aan of het verder wil of een pauze nodig heeft.
Sommige blokkades zijn zo heftig dat er de tijd voor genomen moet worden. Een pauze tussen de behandelingen kan dan noodzakelijk zijn.

De oorzaak van emotionele en/of lichamelijke blokkades zijn een uitwerking van langdurige onverwerkte emoties of gevoelens. Een healing is geen wondermiddel voor al uw kwalen; sommige patronen vragen een dieper bewustzijn van de cliënt.

Daarnaast zijn alle individuen verschillend. De een wil zijn of haar gevoelens op een dieper niveau ervaren, terwijl een ander niet zo diep hoeft te gaan. Een healing kan u helpen om dichter bij uw innerlijke zelf te komen. Daarnaast kan het uw zelfkennis vergroten en/of meer inzicht geven in uw dagelijkse problemen.

Mijn intentie is om anderen met liefde, respect en geduld te ondersteunen om op deze manier bij hun eigen wijsheid en zelfbewustzijn te komen.
Ik help u oude problemen of issues los te kunnen laten en te verlichten daar waar dat nodig is.

Consulten
Heeft u vragen over uw lichamelijke of geestelijke gezondheid, problemen in de familiesfeer, met uw kind, een relatie, of op het werk?
Vanuit mijn ervaring en opgedane kennis stel ik graag mijn diensten tot beschikking.

Ook voor het leggen van tarot kaarten of een uitgebreide sterrenspiegel gebaseerd op de Cristiane Beerlandt theorie kunt u bij mij terecht. 'Sterrenspiegel' is een inzicht in de wijze waarom u bepaalde dingen doet. Het houdt u een spiegel voor en laat u zien hoever u al bent en wat u eventueel nog kunt veranderen.

Neem voor vragen, kosten of meer informatie geheel vrijblijvend contact met mij op!

 

 

Tonny Croonen
Brialmondstr. 18
5913 HJ Venlo
Tel. 077-3528826
Email:
croonen8@zonnet.nl
Ons gedrag wordt grotendeels bepaald door het onderbewustzijn. Dit wordt geprogrammeerd door opgedane ervaringen, veelal uit onze jeugd. Hierdoor worden onze overtuigingen gevormd, die zich uiten in ons gedrag.

Vaak weten we niet waarom we iets op een bepaalde manier doen, hoewel dit niet het resultaat oplevert dat we willen bereiken.)

Doormiddel van N.E.I.- therapie en N.L.P en Bloesem Energies leer je belemmerende gedachten patronen te veranderen en emoties te reguleren.
Hierdoor wordt emotionele intellectuele en spirituele groei bevorderd en durf je weer te vertrouwen op jezelf en je intuÔtie.

In mijn praktijk werk ik met diverse ondersteunende middelen, waarvan ik merk dat ik telkens weer de Cosmic&Flower Energies uit-test om mijn behandelingen te ondersteunen.

Ik ben aangesloten bij stichting Amise en een aantal zorgverzekeraars vergoeden mijn consulten.

 


Brabant

Cosmic & Flower Praktijk Cormael

Anna van Schuurmanstraat 564
5344 TX Oss


www.cormael.com

06-81317353

cormael@live.nl

Cosmic & Flower Praktijk Cormael

Al heel erg lang toe aan een verandering
in jezelf, in je leven maar je weet niet hoe?
 
Wij staan je met raad en daad en alle Lichtkrachten bij
onder begeleiding van Het Universum
om te komen tot in je centrum
 
Via de Cosmic & Flower Energies in het Aardse
naar een positieve vreugdevolle levensinstelling
om te komen tot zelf-heling
 
Zelfheling met de krachten van je gedachten
om te leren inzien dat jij als microkosmos in het klein
ten volle bewust wordend van wie JIJ bent
een deel van de macrokosmos, Het Grote Geheel, mag zijn.

bel of mail gerust voor meer informatie

 

Ireen Thunnissen  Hekubastraat 16
5631 KJ Eindhoven

tel. 040-2455546
Email ireen.th@planet.nl

Website:
www.ireenthunnissen.nlPraktijk voor Spirituele Pedagogiek

Als orthopedagoge heb ik ruim 25 jaar ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen met leer- en andere problemen. Langzamerhand is mijn focus zich gaan verbreden naar een holistische benadering van kinderen en volwassenen. Ik vind het heel belangrijk dat degenen met wie ik werk weer in verbinding komen met hun eigen bron, met hun essentie.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in het werken met helende middelen, zoals de Cosmic & Flower Energies en de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Ik mocht ervaren hoe je een ander in contact kan brengen met hun eigen lichtwezen, en blokkades op kunt lossen op een lichte en liefdevolle manier.

Ook heb ik de Landelijke Opleiding Spirituele Kinderhulp gevolgd. Hier leerde ik o.a. de integratiebehandeling, waarin een kind op een diep niveau in balans gebracht mag worden.

In 2007 heb ik de opleiding Sensitherapie afgerond, een veelomvattende benadering, waarin alles wat ik tot dan toe geleerd had, een plaats heeft gekregen. Ik heb ervaren dat de healingen een diepere doorwerking en verankering geven van de behandelingen van de sensitherapie.

Dit alles vormt een prachtige combinatie om met (hoog-) gevoelige mensen en kinderen te werken. Ik voel veel affiniteit met nieuwetijdskinderen, en vind het een uitdaging om hen te helpen om weer meer in balans te komen!

 

Hanny Boudewijns
Harmoniestraat 138
5702 JH Helmond
Tel. 0492-526858
Email:
boudewijns@chello.nl

In mijn natuurgeneeskundige praktijk Tri-Skel behandel ik kinderen en volwassenen.

De diagnose wordt gesteld doormiddel van toegepaste Kinesiologie, SIVAS (polsdiagnose maak het o.a. mogelijk om de interactie tussen de psychische, emotionele en somatische problemen te verklaren.

En via mijn paranormale waarnemingen. Ook via psychometrie (het instellen op een voorwerp of foto) mag ik weten hoe iemand functioneert op fysiek, mentaal en emotioneel niveau.

De behandelingen ondersteun ik met diverse therapieŽn zoals magneten, stemvorken, kleuren, voedings-supplementen en bloesemremedies waarbij ik met de Cosmic&Flower Energies.Bij kinderen zowel als volwassenen zeer goede resultaten heb geboekt.

En last but not least als therapeut, gewapend met een gewillig oor, de juiste kennis en handen die weten wat ze moeten doen en waar.

 

Anna Urani
Tuinfluiter 43
Boxmeer
Tel. 06 1397 3468
e-mail : anna@urani.fol.nl

Anima-OM

Mijn naam is Anna Urani
Na het volgen van de Cosmic&Flower opleiding en het volgen van de opleiding tot Paranormaal Therapeute op dit moment, voel ik mij krachtig genoeg om mij over te geven aan mijn innerlijke roep om de mensheid te helpen en te ondersteunen tijdens het doorstaan en beleven van hun levenspad.

Vanuit mijn praktijk Anima-OM werk ik met mijn intuïtie en mijn geneeskrachtige handen. In zuiverheid zal ik vanuit volledig respect altijd datgene toepassen wat nodig is en in overeenstemming is met het zielsniveau van de cliënt.
De sessies worden ondersteund met de Cosmic&Flower Energies en indien het van toepassing is kijk ik welke planetaire energieën je leven beïnvloeden.Moniek van Gerwen
Abdij v Oosterhoutstraat 16 5037CN Tilburg
Tel: 013-4672703
gsm: 06-44630408

email:
info@leefvoluit.nl

website:
www.leefvoluit.nl

In 2000 zorgde een longtumor voor een regelrechte “OMMEKEER” in mijn leven.Ik werd noodgedwongen geconfronteerd met mezelf!
Op mijn pad naar “Heelheid” kwam ik in aanraking met verschillende vormen van therapie zoals; Yoga, Bloesemtherapie, Reiki, Polariteitmassage, NEI therapie, Soundhealing, en Sjamanisme.

Door op “REIS” naar binnen te gaan, gaf ik mezelf steeds meer de ruimte voor nieuwe ervaringen & kwam zo weer bij mijn levensvreugde.


In het “NU” ondersteun ik mensen zoals jij in hun groeiproces op hun “REIS” naar binnen. Hierbij stem ik mezelf af op jouw lichaam, ziel & geest en maak daarbij gebruik van:

* Cosmic & Flower Energies
* Kristallen
* Aromatherapie
* Oosterse- en Westerse Massage
* Kosmische energieën
* Shambhala Multi Dimensional Healing / Inwijdingen
* & mijn Intuïtie

Met deze energieën kom je in een wereld van ontspanning & rust, waardoor acceptatie van “AL” wat is er gewoon mag zijn.

Dit alles zorgt ervoor dat je steeds meer in je eigen “KRACHT” kunt gaan staan & blijven.
Albimera
praktijk voor mens en dier

Miriam Kooiman
Hazenstraat 43
5521 NJ Eersel (N-Br)
t: 0497/388572 na 19.00 uur
m: 06-23882775

email: info@albimera.nl

website: www.albimera.nl

Albimera
praktijk voor mens en dier

Mijn naam is Miriam Kooiman en ik ben geboren op 9 december 1967.

Van kinds af aan ben ik een enorme dierenliefhebber en iemand die altijd graag anderen helpt. Na jarenlang werkzaam te zijn geweest op juridisch gebied heb ik besloten mijn hart te volgen…het ondersteunen van mens en dier op hun levenspad.

De afgelopen jaren heb ik diverse workshops en opleidingen gevolgd die zeer goed hebben bijgedragen aan mijn persoonlijke ontwikkeling. Met trots mag ik me Cosmic & Flower therapeute noemen. Daarnaast ben ik ook Jassentechniek® therapeute en Transforming Scan Healing therapeute®.

Alle disciplines binnen Praktijk Albimera zijn toepasbaar op mensen en dieren en vullen elkaar heel mooi aan.

Het streven van Praktijk Albimera is om het “alternatieve” helder en duidelijk over te brengen, zodat het voor iedereen toegankelijk wordt.

U bent van harte welkom in Praktijk Albimera.
Zuid Holland

Mannie Hoogendorp
Irisstraat 7
2685 XH Poeldijk
(3 km. van Den Haag)
Tel. 0174-240403
Email:
mannie@kabelfoon.nlAls natuurgeneeskundig therapeut en helend medium geef ik persoonlijke sessies gericht op de hulpvraag van de cliŽnt.

Mijn doelgroep betreft kinderen en volwassenen. Hierbij maak ik gebruik van regressie- en reÔncarnatie- therapie, hypnotherapie, chakratherapie, healing, magnetiseren, Reiki en helderziende waarnemingen enz.

Tevens ben ik Leraar Universal White Time Healing, Kristalleraar Universal White Time Healing, Master Ascension Healer en New Earth Teacher.

Deze therapieŽn ondersteun ik met verschillende remedies, waaronder de Cosmic&Flower Energies, die o.a. de mens helpen om dichter bij zichzelf te komen. Bovendien geef ik lezingen en workshops. Op aanvraag ook in een huiskamer voor groepjes van Ī 10 personen.

 Workshops

 

Jan Blaauw
Marsmanhove 25
2726 DA Zoetemeer
Tel.
079-3237710
Fax.079-32390666

Website:
www.praktijkblaauw-bronswijk.nl

Email: info@praktijkblaauw-bronswijk.nlBlokkades, gedragingen en vervelende gebeurtenissen in ons leven (als kind of volwassene) zorgen er vaak voor dat we de keuze (moeten) maken een therapie te willen ondergaan.

Afhankelijk van bij wie je terecht komt, zal deze en jijzelf in staat zijn je verder te helpen. Soms gebeurt het dat je niet verder komt.

Door mijn instelling "twee weten meer dan ťťn", wil ik graag mijn therapeutische kennis/hulp aanbieden. Voornamelijk werk ik met orthomoleculaire therapie (vanaf 1983), maar maak ter ondersteuning graag gebruik van  de Cosmic&Flower Energies.

Deze energetische therapie is een subtiele therapie die je helpt vooruit te komen, heel gericht en vaak herkenbaar. Niet zoals velen denken "verander je", want je blijft dezelfde persoon die je bent. Maar mede met de ondersteuning van de Cosmic&Flower Energies kom je te weten wie je bent en wat je doet of aangedaan wordt.

Dit maakt dat je tot een optimalisering van jezelf kan komen in alle facetten en alle lagen. Mijn ervaring met de DEVA Rescue Energy  kunt u hier lezen.

Voor informatie over mijn anderen disciplines en werkwijzen kunt u mijn website bezoeken. Ik ben aangesloten bij de: VNT, Stichting RING, MBOG, HAN, NGS.

 

Hartegroet,
Elly Baart
Praktijk Kusala
Veenlantstraat 6
3117 CK Schiedam

tel:
010-2460977

Website:
www.kusala-coaching.nl

Email:
info@kusala-coaching

Tot ziens in Schiedam,
Elly Baart

Lief medemens,
Als reiziger op het pad van transformatie en bewustwording, begeleid ik je graag op jouw weg.

Dit doe ik in sessies waarin ik mag werken met “dat wat is”, ondersteund door de zuiverende en helende frequenties van de Cosmic & Flower Remedies, de Healing Arts Liquid Light Frequencies en kristallen.

Ook werk ik met Hersenstructuren van Hetty Bos, met de spirituele integratiebehandeling vanuit PsychoSofia en soms met de Helende Reis van Brandon Bays.


 

Sonja Boudri
Praktijk Le Soleil
Berkenhove 1
2295 RH Kwintsheul
Tel.: 0174-290925

Website:
www.centrumlesoleil.nl

Email:
info@centrumlesoleil.nl


Graag wil ik mezelf even voorstellen:

Mijn naam is Sonja Boudri
Als natuurgeneeskundig therapeut en Reiki Master, behandel ik kinderen en volwassenen in mijn praktijk. Tijdens de behandeling maak ik gebruik van magnetiseren, Reiki, helderziende waarnemingen en psychometrie.

Deze behandelingen worden ondersteunt met de Cosmic&Flower Energies.
Hierdoor zijn er al heel wat kleine 'wondertjes' gebeurd!
Vooral met nieuwetijdskinderen werk ik graag met deze Energies, maar ook bij volwassenen werkt het uitstekend. Er worden blokkades weggeruimd en men komt weer terug bij zijn innerlijk.Ik heb mensen uit een diep dal mogen zien klimmen.

Met helderziende waarnemingen en psychometrie probeer ik de cliënt te ondersteunen en door middel van mijn waarnemingen een duwtje in de goede richting te geven.

Naast de behandelingen geef ik, samen met mijn partner, ook Reiki inwijdingen.

Dit gebeurd in huiselijke sfeer en in kleine groepjes, omdat wij ons goed willen kunnen afstemmen per individu.


U bent van harte welkom.


Zie ook mijn artikel wat ik geschreven heb in de Paravisie.

 

Marga Rietveld

Spiritueel therapeut
Stressconsultant
Cosmic & Flower therapeut

Praktijkadres:
Opleidingsinstituut Christallijn
van Ruysdaellaan 2
2264 TL Leidschendam
tel: 06-10287536

Email:
margagerard@wanadoo.nl

Website:
www.christallijn.nl


Rond 1990 ben ik bewust op zoek gegaan naar de zin van mijn bestaan.
Ik kwam er achter dat ik niet meer wist wie ik in essentie was en al helemaal niet
meer wat ik wilde.
Daar ik erg leergierig ben, ben ik diverse opleidingen gaan volgen en kwam er achter dat ik er o.a. goed in ben om anderen te motiveren en te inspireren.

Inmiddels ben ik spiritueel therapeut, stressconsultant en Cosmic & Flower therapeut. Ik weet en voel dat ik voor mezelf een brede basis heb kunnen leggen door de diversiteit van deze opleidingen en dit ook uit kan dragen naar mijn cliënten toe.
Hierdoor kunnen zij kiezen wat bij hen past, zodat ze zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier en eigen tempo.
De begeleiding is holistisch en op maat gesneden.

Ik werk intuïtief en verder met de PRI methode van Ingeborg Bosch,
De Helende Reis van Brandon Bays, ademhalings- en gesprekstechnieken, visualisaties, energievelden, aura- en chakrahealing en Cosmic & Flower energies.

Je bent vanharte welkom in mijn praktijk Christallijn voor opleiding, cursussen en individuele begeleiding!

Ik ben lid van de BSC en RING geregistreerd.

Opleiding Lichtwerker folderPraktijk De Regenboog

Anne Marie van Bilsen
Tel: 06-46027980
Boezemweg 2R
Woonplaats: Pijnacker


Email:
de_regenboog@hotmail.com

Website:
www.praktijk-deregenboog.nl


De Regenboog, Praktijk voor holistisch werken met kinderen en volwassenen

Mijn naam is Anne Marie van Bilsen ik ben Holistisch therapeute, in mijn praktijk, De Regenboog werk ik veel met nieuwetijdskinderen. Deze kinderen dragen veel kwaliteiten, helaas als ze uit balans zijn, kun je ze herkennen aan verschillende klachten o.a. adhd, dyslexie, add, odd, nld, allergieën, angsten, slecht slapen enz……
Deze groep vraagt momenteel veel aandacht, het is dan ook belangrijk om ieder kind en volwassene weer in zijn eigen kracht te brengen. Holistische therapie benadert de persoon in zijn geheel. Holistisch wil zeggen: alles is met elkaar verbonden. Bij een storing in het systeem kijken we niet alleen naar de klacht die eruit voortkomt, maar juist ook naar de oorsprong.
Waar is het ontstaan? En hoe kom je weer in balans?
Met holistisch werken behandel je de klachten/ blokkades heel breed. Iedereen is anders, en daarom kan de oplossing bij elk persoon op een ander vlak liggen. Per sessie wordt bekeken wat er nodig is.

Enkele van de behandelmethoden zijn: Massage, Cranio Sacraal, Shiatsu, Voetreflexmassage, Creatieve Therapie, Cosmic&Flower Remedies, Gesprekstherapie.

Massages en de Cosmic&Flower remedies
Door de combinatie van de massage met een energie van de Cosmic&Flower energies wordt de blokkade nog sneller gestimuleerd om door te stromen. Dit brengt met zich mee dat als het energiekanaal weer gaat doorstromen zoals het hoort, de emoties ofwel de onderliggende oorzaak naar het bewust zijn komt. Als het duidelijk is welk patroon en of blokkade daarbij hoort, kun je het verwerken en of loslaten. Met de combinatie remedies en massage kom je heel snel op de diepere lagen van de energie terecht en kun je op een heel zachte manier weer in balans komen.De Cosmic&Flower energies kunnen altijd ingezet worden als extra ondersteuning. Binnen praktijk De Regenboog worden de remedies daarom ook veel en breed ingezet.

Een eerste kennismakings consult van een half uur is gratis en vrijblijvend. Dan kijken we of het klikt en wat ik voor je kan betekenen of kijk op de site: www.praktijk-deregenboog.nl

 

Charles van Hesteren
&
Natasja van den Elsen

Brielsemeer 42
2993 RE Barendrecht
Tel:0610952487


Email: info@crystalangels.nl

Website:
www.crystalangels.nl

Crystal Angels

Uit ervaring weten wij dat Moeder Natuur én onze geest voor iedere klacht en elk probleem een oplossing heeft, als je bereid bent om daar naar te luisteren!
Als Healers en begeleiders werken wij vanuit ons hart met mensen en dieren.
Praktijkgericht werken wij met Kristallen, Edelstenen, Magnified Healing, Reiki, Psychometrie, Magnetiseren, Helderweten, Heldervoelen en Helderziende waarnemingen, in combinatie met de Cosmic&Flower Energies.
Wij hebben ons ten doel gesteld om samen met de cliënt voor een gerichte behandelwijze te kiezen, die hun levenskwaliteit verbetert en hun bewustwordingsproces in goede banen leid.

Doordat wij zelf de Energies innemen hebben wij kunnen ervaren dat de werking ervan snel en effectief is. Ook vanuit onze praktijk ontvangen wij van onze cliënten veel positieve reacties. Bij dieren blijkt dat de werking van de Energies na een behandeling direct merkbaar is en zelfs voelbaar is in hun aura.
Een belangrijke toegevoegde waarde, naast de behandelingen in de praktijk, is het energetisch reinigen en uitzuiveren van woningen, verblijfruimtes, tuinen, etc. Ook hier maken wij gebruik van de Cosmic&Flower Energies en Sprays.
Als Cosmic&Flower docenten geven wij de opleidingsdagen, klik voor de data op de link cursussen. Tevens geven wij workshops, lezingen en organiseren wij spirituele reizen waarin o.a ‘Aardehealingen’ plaatsvinden met behulp van onze Kristallen Schedel familie.

Meer informatie kunt u vinden op onze website www.crystalangels.nl

Wij wensen u veel Liefde, Licht en Kracht,
Charles van Hesteren en Natasja van den Elsen

 

Ayubowan Additief Gezondheidscentrum

Maansteen 11
2719 SP Zoetermeer
Tel: 079-361 51 64

E-mail:
susanne@hetgezondheidscentrum.n1

Website: www.hetgezondheidscentrum.nl

Lid BATC

Hallo, ik ben Susanne Ramselaar (1968).

Natuurgeneeskundig Therapeut.
Ik werk sinds januari 2008 met de Cosmic & Flowers. In eerste instantie voor mezelf en daar hebben grote verschuivingen plaatsgevonden. In december van 2008 heb ik de 13 daagse opleiding bij Donny Heuvelmans in Swolgen afgerond.

Tijdens de opleiding en bij verscheidene “oefen”personen in mijn praktijk heb ik mooie dingen mogen meemaken. Enige daarvan wil ik hierbij met u delen en krijgt u misschien een idee van mijn werkwijze.
Ik krijg daarbij meestal de hulp van het innerlijke kind van de persoon en deze begeleid mij om de energetische plekken te vinden die hoognodig “afgestoft” moeten worden.

Voorbeeld 1: bij deze persoon wees het innerlijke kind bij het achterhoofd een luik aan wat ik opendeed. Wat een rotzooi kwam daar uit oud speelgoed, TV’s en nog veel meer. Er zat duidelijk teveel emotionele oude rommel in. Dit mocht nu opgeruimd worden.

Voorbeeld 2: deze vrouw had last van haar nek. Ik moest daar een hele lange streng gekleurde vlaggetjes weghalen. Het bleek een hele berg te zijn toen deze streng naast haar op de grond lag. Daarna had ze geen last meer van haar nek en zijn de klachten nog steeds niet terug gekomen.

Voorbeeld 3: deze jongeman vond dat hem wat dwars zat maar niet precies wist wat. Bij hem mocht ik een houten balk weer rechtop zetten en met de daarop volgende energie zag ik hem deze balk helemaal aan gort hakken. We hebben samen gezorgd dat er geen enkele splinter achterbleef. Dat noem ik nog eens opruimen.

Als ik iemand behandel vraag ik altijd of het goed is wat ik doe voor de persoon zijn/haar zielenpad en de mijne. Zodat er alleen mag gebeuren waar wij beide op dat moment aan toe zijn in dit leven. Aan de hand van een probleem of een vraag krijg ik dan intuïtief de eerste Cosmic & Flower Energie door. We lezen gezamenlijk de tekst door die bij deze Energie hoort en kijken naar bepaalde aspecten welke naar voren en op dit moment jou aanspreken. Dan neem ik wat druppeltjes van de Cosmic & Flower Energie op mijn handen en vraag ik wat er samen met jouw Hogere Zelf gedaan mag worden aan de vraag of het probleem. Je krijgt dus per geselecteerde Cosmic & Flower Energie een behandeling. Het kunnen dus meerdere behandelingen c.q. energieën per consult zijn.

De behandeling wordt geleid via bewegingen van mijn handen, stem, mijn innerlijke kracht en Hogere Zelf. Per Energie vertel ik achteraf wat ik gezien en/of gevoeld heb en vraag ook aan jou wat je hebt gemerkt of gevoeld. Vervolgens voel ik of er nog een Energie nodig is.

Aan het eind van het consult krijgt je een 30ml pipetflesje mee naar huis met die Energies erin van deze sessie. Het is de bedoeling dat je dagelijks, meerdere keren deze druppels tot je neemt zodat de Energies je helpen om nog beter en sneller jezelf te worden.

Als het flesje bijna leeg is, maak je de vervolg afspraak Dit is ook van toepassing als het flesje al een tijdje “vergeten” is. In het volgende flesje kunnen dan dezelfde energieën zitten of totaal andere. Dit ligt eraan in hoeverre je de Energieën al eigen hebt gemaakt of te wel geïntegreerd hebt.

Deze manier van werken en de ervaringen met de Cosmic en Flowers hebben mij aangezet de remedies meer en meer te integreren in het natuurgeneeskundige werk wat ik al sinds 1996 doe.
Ik ben namelijk o.a. Bicom® Bioresonantie A-Therapeut en zet daarbij ook de Cosmic & Flower Energies in, maar minder direct dan op de manier zoals ik dat eigenlijk zou willen. Dus met mijn eigen handen, intuïtie, kracht en de Cosmic & Flowers.

Als ik de patiënten hierover vertel schrikken veel mensen en denken ineens dat ik alles van ze weet of ze geloven er helemaal niet in. Dat mag allemaal, maar ik vind het juist fantastisch dat het wel bestaat en dat je er juist heel veel mee kan. Tenslotte zitten achter allergieën, ontstekingen of welke lichamelijke aandoening ook emoties gevoelens en energieën. Met andere woorden daarachter zit je eigen ik.

Vragen over de consultkosten of het vergoed wordt door je aanvullend verzekeringspakket en wat ik nog meer voor u en uw gezondheid kan betekenen kun je terugvinden op mijn website.

Geef jezelf het beste cadeau wat er bestaat: Wordt weer ECHT jezelf!

Susanne RamselaarNoord Holland

Praktijk de Wijde Blik
voor individuele en energetische begeleiding vanaf 4 jaar

Marieke Pepping-Dames
Molenweg 36
1906 DD Limmen
tel. 072-5052961
mcpepping@hotmail.com

Begeleiding voor volwassenen en kinderen vanaf 4 jaar bij:

  • Hoog sensitiviteit
  • Omgaan met emoties
  • Omgaan met grote veranderingen

zoals verhuizing, scheiding, of ziekte

  • Beelddenken
  • Versterken van zelfvertrouwen
  • Pesten/gepest worden
  • ADHD en ADD
  • PDD NOS
  • Rouwverwerking

 

 

Laten we samen de nieuwe wereld binnen wandelen die gebaseerd is op betekenisvolle relaties
vanuit éénheid en gelijkwaardigheid.
Kom maar, durf maar. Geef mij je hand, dan loop ik een stukje met je mee.
Straks herinner ook jij je de weg en kun je alleen verder!

Veel kinderen vinden het lastig om alle prikkels die op ze afkomen, goed te kunnen verwerken. Niet gemakkelijk om dan goed in je vel te blijven zitten. Daar heb je naast kennis, óók vaardigheden voor nodig en daar kan ik je bij helpen.

Praktijk De Wijde Blik heeft bewustwording en individuele begeleiding als kernwoorden. Met 22 jaar ervaring in het basisonderwijs en een holistische visie die versterkt is door de opleidingen Cosmic&Flower therapeut en de LOSK (Landelijke Opleiding Spirituele Kinderbegeleiding en– hulp), begeleid ik (hoog sensitieve) volwassenen en kinderen. Zonodig aangevuld als ADHD Sterker Staan trainer® en/of faalangst reductie trainer. Werkvormen die ik gebruik zijn o.a. helende verhalen waarin het kind zichzelf herkent met een verwerking in de vorm van een tekening of een knutselwerkje. Ontspanningsoefeningen, visualisaties of een speciaal gemaakt helpflesje met Cosmic&Flower Energies. Graag werk ik hiermee, omdat de Energies ondersteunend werken en inzicht in levenssituaties, fysieke- en mentale klachten geven. Hierdoor kan de zelfgenezende kracht activeren en levenssituaties die niet meer gewenst zijn, opgeheven worden. Zo maakt het kind, of het innerlijk kind, weer contact met zijn Eigen Wijsheid en Intuïtie die hem zo uniek maakt. Waar je je aandacht op richt dat groeit en dat geldt ook hier! Daar wil ik je graag bij helpen herinneren.

 


 

Praktijk en Workshops en Coaching
Natuur Geneeskundig Praktijk Anna 

Oosterweg 14
1733 LA  Nieuwe Niedorp
Noord-Holland
Telefoon  06-22411082

Graag wil ik mij aan U voorstellen.
Mijn naam is Anneke van Dop,  Natuurgeneeskundig Therapeute

Op weg zijn “ Met passie, vreugde, vertrouwen.”
Op weg naar Het echte, het ware, komt uit je hart
Het mooie, het edele, de innerlijke schoonheid Komt uit de ziel
Daarom leef met hart en ziel.

In Lak’ech ………….. Ik Ben een andere Jij
 *** “Anna “ betekent   I ‘am

Opleiding Natuurgeneeskunde  o.a :
NEI,  INTEGRA, VOEDING, CRANIO-SACRAAL, EDELSTENEN, LEVENSLESSEN, HEALING
(energie) COSMIC-FLOWER,  BACH,  VOEDING , QUANTUM- TOUCH , INNERLIJKE-REIS

CONSULT VERGOEDING bij Verzekeringen ( aanvullend) Aangesloten bij BATC

Kijk voor meer uitleg:
Website: www.natuurgeneeskundigpraktijkanna.nl

Email: info@natuurgeneeskundigpraktijkanna.nl
Email: anneke@natuurgeneeskundigpraktijkanna.nl

 


 

 

 

 

De Witte Spiegel
Susanne van Rheenen
1e Lage Hoekstraat 5
1723 MR Noord-Scharwoude


Telefoon : 0226-752222
Mobiel : 06-33400092
Mail : info@dewittespiegel.nl
Web : www.dewittespiegel.nl


 Graag stel ik mij aan u voor

Mijn naam is Susanne van Rheenen en werk vanuit mijn eigen praktijk “De Witte Spiegel” te Noord-Scharwoude.
U kunt bij mij terecht voor verschillende ontspannende massages, desgewenst in combinatie met Klankschalen en Kristallen.
Binnen de praktijk werk ik tevens met verschillende vormen van energetische therapieën zoals healings, readings en huiszuiveringen.

Dit in combinatie met de Cosmic & Flower energies als extra ondersteuning in het transformatie en helingsproces.
Ik vind het een mooie ondersteuning bij vele behandelingen.

Wees welkom en laat u uitnodigen tot groei en verandering, oude dingen loslaten en openstaan voor nieuwe ontwikkelingen om uw levenspad verder te vervolgen.

Warme groet,

Susanne van Rheenen

 


 


Marion Weber
Laan van Chopin 17
2151 GZ
Nieuw-Vennep


tel:
06- 10 13 03 36

e-mail: info@marionweber.nl

website: www.marionweber.nlMarion Weber
Natuurgeneeskundige Praktijk
voor
Persoonlijke Groei en Ontspanning


De natuurgeneeskundige principes vormen de basis voor mijn werkwijze. Dat betekent dat ik ziektesymptomen beschouw als een signaal van het lichaam om te genezen of nood te signaleren. Afhankelijk van de vraag van de cliënt maak ik gebruik van de natuurgeneeskundige behandelmethoden, klassieke homeopathie of lichaamsgerichte therapie.

De Energies van Cosmic & Flower zijn een bijzondere ondersteuning in het geven van inzicht en hebben een helende en zuiverende werking.

Voor meer informatie verwijs ik graag naar mijn website

 


Ik voer praktijk op 2 verschillende adressen:

Hanneke Hoppenbrouwer

Pieter Maritzstraat 24 rood
2021 RB Haarlem

Stationsweg 16
2681 RV Monster

email:
info@healingenadvies.nl

website:
www.healingenadvies.nl


Als Paranormaal Therapeut en Nieuwetijdsgenezer maak ik in mijn praktijk gebruik van de volgende methodes: Magnetiseren, de Tarot, het Transformatiespel® en natuurlijk de Cosmic & Flower Energies.

De Cosmic & Flower Energies zijn op verschillende manieren prachtig te combineren binnen deze methodes. Na een behandeling Magnetiseren laat het de energie mooi doorwerken in de weken erna. Gedurende een Tarot of Transformatiespel® sessie heft het blokkades op waardoor de cliënt nog beter tot de kern van de vraag kan doordringen.

Naast mijn praktijk werk ik bij een assessment bureau waarbij ik kandidaten coach en tevens acteur ben tijdens rollenspelen. Mijn visie is dat het goed begeleiden van een cliënt een vereiste is. Een gesprek over de vorderingen en dingen die men meemaakt naar aanleiding van een consult of het bespreken van de realisaties die een cliënt krijgt in de tijd erna is een zeer groot onderdeel van het genezingsproces en vormt hierdoor een belangrijk onderdeel van de behandeling.

 

Caroline v.d. Sluis
Noordwal 1
1274 AA Huizen
Tel. 035- 5425233
tussen 9 en half 10
Email:
c.m.sluis@wolmail.nl

Als schoonheidsspecialiste ontdekte ik al vrij snel dat schoonheid toch echt van binnenuit komt, dus besloot ik verder te zoeken.

Ik studeerde orthomoleculaire geneeskunde, verdiepte mij in voetreflex- en metamorfose massage,en haalde de benodigde medische papieren.Ik leerde testen, eerst via Touch for health, later met een biosensor en ontdekte zo dat de meeste klachten en ziekten een emotionele oorsprong hebben.In de Inside out therapie leerde ik welke overlevings- strategieŽn we allemaal hanteren en vond ik een mooie manier om ziekten oorzakelijk te behandelen.

Ook mijn verworven kennis betreffende de Cranio-sacrale therapie, ervaar ik in dit geheel als een toegevoegde waarde.

Ik werd mij steeds meer bewust van de emotionele en spirituele aspecten in het leven. Hierdoor moesten de Cosmic&Flower Energies wel op mijn pad komen.

Samen met mijn patiŽnten zoek ik naar het hoe en waarom van hun klachten en proberen we meer inzicht te krijgen zodat men bewuster met de problemen om kan gaan. Hierbij zie ik de Cosmic& Flower Energies als welkome ondersteuning.
Ik ben aangesloten bij het MBOG en een aantal verzekeringen vergoeden mijn consulten.

 

 

Ben Rijnhout
Jan luijkenstraat 66
1071 CS Amsterdam
Tel. 020-6622815

Email:
brijnh@xs4all.nl


Eind zeventiger jaren leerde ik diverse vormen van meditatie kennen. Ik was verrast over de energie die opgewekt werd. Later leerde ik dat meditatie de ingang tot verandering is en naar een hoger bewustzijn leidt.

Na veel lezen over allerlei New-age-achtige stromingen koos ik voor een professionele aanpak: Studie natuurgeneeskunde, klassieke homeopathie bij academie Bloemendaal. Cursussen Universele energie en diverse trainingen en workshops, meditaties, en de workshops intuÔtief en energetisch leren werken met de Cosmic&Flower Energies.

Het resultaat: werken vanuit mijn hart, intuÔtief begeleid ik het transformerende bewustwordings- en genezingsproces van mijn patiŽnt/cliŽnt. Ik ben aangesloten bij het N.V.K.H. Ook begeleid ik kleine groepen met o.a. thema's zoals:Houden van jezelf!

Bovendien geef ik cursussen/workshops Ondersteund met de Cosmic&Flower Energies.

 

Giselea Blackman
Millingenhof 297
1106 KT Amsterdam
Tel. 020- 6962112
tussen 9 en 10 uur

Email:
gisele.blackman@zonnet.nlAls natuurgeneeskundig therapeut heb ik een brede interesse in opleidingen afgerond. Reiki-master, Avatar-master, Mazdaznan, Vitaliteits-coaching, NLP, OSISO- therapeut.

Graag help ik de mensheid om vanuit hun eigen bron-zijn te laten ervaren wat ze nodig hebben, te leren luisteren naar hun lichaam.

Zodat ze hun eigen genezende energie kunnen laten gaan doorstromen en preventief dat doen, of gebruiken wat ze nodig hebben.

Ik ben aangesloten bij het VBAG. Bovendien geef ik trainingen, workshops en lezingen met veel liefde en verantwoording betreffende de Cosmic&Flower Energies.

Bovendien organiseer ik workshop, zie link workshops

 

Marian ten Kley
Waarlandsweg 1
1738 DL Waarland
tel. 0226 423344
(iedere dinsdag t/m donderdag spreekuur van 8.30 - 9.15 uur)

fax
0226 423507
Email:
tohema@wxs.nl

 

 

 

Fysiotherapeut,Inside-Outtherapie, Orthomoleculair therapeut volgens Psycho Neuro Immunologie, Shiatsu, Voetreflex, Natuurlijk genezen, Cranio Sacrale Reflextherapie.

Liefde; werken vanķit liefde, důůr liefde, mťt liefde!
Op die basis wil ik je graag ontmoeten om te zoeken naar de oorsprong van mogelijk een heel fysiek probleem tot de oorsprong en/of doel van je LEVEN.

Kunnen we m.b.v. helende energetische middelen, reizen door de tijd, craniosacrale reflextherapie (geeft diepe ontspanning door loslaten van blokkades waardoor een enorme herstelkracht vrijkomt), bewustwording, coaching (relatietherapie), massage, voedings-/bewegingsadviezen en/of orthomoleculaire ondersteuning komen tot het VRIJmaken van jeZELF.

Tot gauw!

 

Reina Beuving
Cees Buddingh’hof 103
1628 WK Hoorn
0229-264955
Website:
alternatiefgenezen
Email:
rjbeuving@zonnet.nl

Reiki, Magnetiseren, Edelsteen therapie, Fytotherapie, kruidengeneeskunde, de Bach bloesemremedies en de Cosmic&Flower Energies zijn de therapieën
waar ik gebruik van maak.

Mijn ervaring is dat je mensen en dieren hier niet alleen maar lichamelijk, emotioneel of psychisch mee kunt helpen, maar ook dat je ze kunt helpen bij hun spirituele ontwikkeling / zoektocht.

Mijn Zusje (gediplomeerd hondentrimster) en ik hebben samen ’t Hoefijzertje opgestart.
Hiermee willen wij, laagdrempelig, alternatieve zorg bieden voor mens en dier.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, testen wij altijd welke therapie / therapeutisch middel op dat bepaalde moment het beste voor u is. Wilt u meer weten over ons / onze werkwijze?
Bezoek dan onze website!

 

 

ISA
"VOOR HEEL DE MENS"


Suzan Boomars
Overweg 207
1191PZ Ouderkerk aan de Amstel
020-4963134

Email:
welkom@praktijk-isa.nl

Website: www.praktijk-isa.nl
Tijdens mijn werkzaamheden als Verpleegkundig Specialist Decubitus en Wondzorg kwam ik er achter dat achter de zieke "Mens" in het bed veel meer schuil gaat dan alleen de ziekte en dat er meer bij komt kijken dan een pleister of een gaasje om de mens weer te "Helen".

Dat heeft mij doen besluiten te gaan zoeken en deze zoektocht resulteerde in een opeenvol-gende reeks van scholingen omdat van het één vaak het ander komt en omdat je er dan achter komt dat de een soms niet zonder het ander kan.

De opleidingen die ik gevolgd heb zijn;

Therapeutic Touch
Intuïtieve Ontwikkeling
Reiki I en II
N.E.I. Therapie
Orthomoleculaire geneeskunde
Cosmic & Flower Energies
Bowen Techniek

Met behulp van deze prachtige gereedschapskist begeleid help en ik cliënten om zich weer "Heel" te voelen.
Samen met de cliënt zoek ik naar het hoe en waarom van hun klachten en proberen we meer inzicht te krijgen zodat men bewuster wordt van de oorzaak van het probleem of de klacht. Het Herkennen, Erkennen en Loslaten is vaak al een enorme opluchting. Hierbij zie ik de Cosmic&Flower Energies als welkome ondersteuning.

Ik heb dan ook al vele malen de werking van deze prachtige verhelderende energieën mogen meemaken.

 

Sonja Walrecht
C. Ravenstraat 11
1624 TA Hoorn


Email:
s.walrecht@quicknet.nl


Heling voorbij de woorden

Tijdens een consult volg ik mijn intuïtie en werk ik voornamelijk met “de rode draad” in jouw leven. Datgene dat al heel lang een knelpunt vormt en wat maar niet lijkt op te lossen, ook al heb je er al van alles aan gedaan en menig therapeut voor bezocht.
Tijdens een consult maak ik gebruik van middelen die zeer krachtig en transformerend werken o.a. de Cosmic&Flower remedies, de Healing Arts, de Lichtwezen Meesteressences en de Engelenessences.
Deze middelen werken als “zaklantaarntjes voor je ziel” en helpen je om weer in contact te komen met dat deel van jouw ziel dat door beperkende overtuigingen of traumatische gebeurtenissen versluierd is geraakt, in-gewikkeld is. De middelen helpen je ont-wikkelen.
Deze middelen zijn ook zeer geschikt voor kinderen. Vooral voor de zogenaamde “nieuwe tijdskinderen” werken deze middelen prachtig. Ze gaan zich meer thuis voelen op de aarde.
Soms is het tijdens een consult nodig om de blokkades te benoemen. Met behulp van de NEI-methode kan ik dan samen met jou opsporen wanneer en hoe de blokkades ontstaan zijn! Ter ondersteuning krijg je een flesje essences mee om thuis in te nemen zodat de helende energie kan doorwerken.
CENTRUM “KRISTALHELDER”
Centrum voor Spirituele Ontwikkeling, Begeleiding en Heling.

Veronica Bijenveld
Moldau 3
1186 KW Amstelveen
Tel. 020-4415300Website:
www.centrumkristalhelder.tk


Sinds ik in 1995 de opleiding tot Paranormaal Genezer/Magnetiseur heb afgerond, met later nog vele andere cursussen, ben ik werkzaam als therapeut/healer en docent . Mijn laatste cursussen heb ik gevolgd bij Cosmic & Flower Energies. Deze Energies pas ik met veel enthousiasme toe in mijn praktijk. Dit komt doordat ikzelf heb mogen ervaren hoe diepgaand de werking hiervan is en hoe liefdevol de Energies het proces ondersteunen van
je spirituele ontwikkeling.
Als healer en spiritueel begeleider werkte ik al met de helende Kosmische Liefdestrillingen. Het mooie van de Energies is dat deze zo’n diepe, uitzuiverende én ondersteunende werking hebben. Het raakt de diepere lagen van ons bewustzijn aan waardoor onze inzichten, gestimuleerd door dit proces, ons nog beter kunnen helpen.
De reacties van de cliënten in mijn praktijk zijn zeer positief en de mensen en kinderen die voor hulp komen ervaren dit als een zeer liefdevolle, krachtige en zuiverende manier.
Vanuit dit enthousiasme ben ik docent geworden voor Cosmic & Flower Energies, daarbij geef ik ook nog andere cursussen en workshops. Dit alles doe ik vanuit mijn hart met veel liefde. Wilt u meer informatie hierover neem dan rustig eens contact met mij op of bezoek mijn website.
U bent van harte welkom!

 

Praktijk totaal balans


Margriet van Schaik
Muur 90
1422 PL Uithoorn
Telefoon : 0297-563373


email: praktijktotaalbalans.nl

website:
totaalbalans

Gezond zijn en voluit te kunnen leven - dat wil ieder mens. Een belangrijke voorwaarde daarvoor is dat we lichamelijk en emotioneel in balans zijn.Maar door allerlei oorzaken is die balans vaak ver te zoeken.In mijn praktijk 'totaal balans' gebruik ik methoden om mensen weer helemaal in balans te brengen en zo te helpen hun levenskracht terug te winnen.' Met behulp van natuurlijke middelen werk ik eraan om de balans- en daarmee de 'gezondheid' - te herstellen.Vaak blijkt dat de balans op verschillende niveaus verstoord is. Daaraan wordt dan stap voor stap gewerkt, van de oppervlakte naar diepere niveaus van verstoring, in de volgorde die het lichaam zelf aangeeft.Naarmate de therapie vordert, worden blokkades en verstoringen opgeruimd en nemen lichamelijke en emotionele klachten af.Energie en levenskracht keren terug.De mens is weer 'in balans '.Intuïtie speelt in mijn therapie een belangrijke rol.

 

 


Lenie van Klink
Schoorlaan 15
1705 EE
Heerhugowaard

Telefoon :
072-5713721

email: vragen@lenievanklink.nl

website:
www.lenievanklink.nl

Mijn naam is Lenie van Klink, geboren 25-12-1949 en moeder van twee volwassen kinderen. Vanaf 1990, na het lezen van vele boeken en het volgen van de nodige cursussen op spiritueel gebied, heb ik sinds het jaar 2000 een praktijk voor bewustwording.

Ik werk voornamelijk met NEI, Neuro Emotionele integratie, omdat dit een snelle en effectieve methode is.

Bij de consulten werk ik met testmiddelen, waaronder de Cosmic&Flower Remedies. Het bijzondere is zelfs dat de Cosmic&Flower Remedies bijna de enige midelen zijn die men echt nodig blijkt te hebben.

In mijn praktijk richt ik mij op wat mensen als "moeilijk" ervaren in hun leven en op het kijken hoe het anders, makkelijker kan door middel van consulten, cursussen en coaching.. Voor meer informatie zie website.

 

Carla Blom-Liefting
Heerenweg 206          
1851 KX Heiloo

tel: 072-5324488
tel: 06-40058491
e-mail: blom_liefting@hotmail.com

Ook voor :
*MagnifiedHealing®workshop eerste fase
*MagnifiedHealing®behandeling.
*MagnifiedHealing®behandelingen op afstand.
*Magnified Healing® herhaling

*Reikicursus I, II, IIIA en IIIB.
*Reikibehandelingen.
*Reikibehandelingen op afstand
*Reiki herhalingbijeenkomst.

*Cosmic & Flower Remedies®.
*Dolfijn energetica®.                                    
*Quantum Touch®.
*Ontspanningsmassage.
*Hotstone Body Massage


Carla Blom-Liefting (1960)

Ik ben echtgenote en moeder van drie zonen en één dochter.

In december 2001 begon ik met Reiki en in 2002, ingewijd tot Reiki-Master. Verder werk ik met Magnified Healing® energie en ben ook in deze vorm Master.

Vanuit mijn hart geeft ik Reiki en Magnifield Healing cursussen en behandelingen.

Ik ben gecertificeerd Quantum-touch® beoefenaar en geef met liefde een behandeling.

Door mijn groei- en bewustwordingsproces merk ik dat er vanzelf healings vormen op mijn pad komen, die bij mij passen en waar ik graag mee mag werken.

Zo ook de Cosmic & Flower Remedies® en Dolfijn Energetica®. Dit zijn energie druppels. Die werken op een liefdevolle en zachte manier aan je eigen gezondheid en groeiproces.

Door de combinatie van energieën waar ik mee  werk, mag ik veel volwassen, pubers en kinderen begeleiden bij hun fysieke, emotionele en/of mentale problemen/blokkades. Zodat ze hun eigen groei- en bewustwordingspad kunnen bewandelen.

Ik ben zeer dankbaar dat ik deze mooie geschenken door kan en mag geven aan een ieder die er voor openstaat om meer geluk en liefde in zijn leven te willen ervaren en te voelen.

HARTelijkegroet,
Carla

 

 

 

Gelderland

Jori Middelbeek
VD Verwoldeweg 14
7218 BE Almen

Tel.
0575-432424
Email:

j
orienerikmiddelbeek@hetnet.nl
Mijn discipline is Mesologe, welke inhoud Reguliere geneeswijze, electro fysiologische diagnostiek, Chinese geneeswijze, Ayur veda en homeopathie.

Als mesoloog beschouw ik elk mens als uniek, als een functionele eenheid. Ik ga er vanuit dat ziek zijn een functie kan hebben, en de mens zelf krachten heeft om te genezen. Mijn insteek is een psycho-holistische aanpak met een groot gevoel voor geloof en innerlijk weten.

Vanuit dit geheel ondersteun ik de cliŽnt met de Cosmic&Flower Energies vanuit mijn hart.

Mijn consulten worden o.a. door de CZ verzekering vergoedt.Bovendien geef ik cursussen/workshops betreffende de C&F Energies.Esther van der Aa
Dorpsstraat 12
5314 AE Bruchem (Zaltbommel)


tel:
0418-643126
gsm:
0642247619


Email:
esther@consensa.nl
ConSensa coaching is het deel van mijn praktijk – mediation (conflictbemiddelend) is de andere poot - waarin ik als spiritueel coach dankbaar gebruik maak van de Cosmic & Flower remedies. Deze bevestigen mensen in hun bewustwording- en transformatieproces, op een liefdevolle, pragmatische en respectvolle manier.

Om balans tussen hoofd, hart en ziel te krijgen en/of te houden, geef ik helende energie door (onder andere Tera-Mai Reiki/Seichem). Als coach in de dialoog met cliënten, maak ik gebruik van intuïtieve waarnemingen, waarin ik terzijde word gestaan door geleidegidsen.Cynthia van Asten
Batavenstraat 23
7041 VA
’s-Heerenberg

Tel 0314- 668 442

Email:

 cynthia@essentialtogether.nl

Website:
www.essentialtogether.nl

Veelal berusten problemen en blokkades in het onderbewuste van de mens. Dáárom is het vaak zo moeilijk om blijvend te veranderen. Op wilskracht kun je een hoop bereiken, maar vaak nemen de oude gewoontes toch het roer weer over en val je terug in je oude ‘ongewenste’ gedrag. Dan kan je de ondersteuning van buitenaf goed gebruiken. Als duwtje in de rug in de door jou gewenste richting en als ondersteuning om het veranderde gedrag te verankeren.

In mijn praktijk maak ik veel gebruik van de biosensor, die resoneert op het onderbewuste en Hoger Zelf van de klant. Hierdoor worden blokkades zichtbaar waar je persoonlijkheid niet bij kan. Deze blokkades kunnen we desintegreren met een veelheid aan technieken, onder andere door de combinatie van acupressuur, affirmaties, ademhalingstechnieken, beweging én de inzet van energetische druppels, waarbij Cosmic & Flower de meest gebruikte en krachtigste hulpbron blijkt. Cosmic&Flower remedies worden daarnaast ook ingezet ter ondersteuning om de verandering blijvend in het systeem te integreren. Met veel bewezen succes kan ik zeggen.

Naast energetisch therapeut ben ik gediplomeerd Dru Yoga docent. Dru Yoga is een prachtige vorm van yoga, die therapeutisch van aard is. Veelvuldig toegepast in oorlogs- en traumagebeiden om mensen te helpen hun trauma’s te verwerken. Ook in onze huidige stress-maatschappij hebben veel mensen baat bij deze schitterende vorm van yoga. Met vloeiende, rustige bewegingen werken we in zogenaamde ‘Energy Block Release- sequenties’ toe naar het stitepunt in je hart. Voor mij vullen de yoga en de energetische therapie elkaar geweldig aan.

De werkwijze maakt de therapie geschikt voor iedereen: volwassenen, kinderen en baby’s, ongeacht achtergrond of overtuigingen. Graag begroet ik je in mijn praktijk in de prachtige Achterhoek!

Warme groet,
Cynthia van Asten
Ireen Thunnissen  Hekubastraat 16
5631 KJ Eindhoven

tel. 040-2455546

Email ireen.th@planet.nl

Website:
www.ireenthunnissen.nlPraktijk voor Spirituele Pedagogiek

Als orthopedagoge heb ik ruim 25 jaar ervaring in het onderzoeken en begeleiden van kinderen met leer- en andere problemen. Langzamerhand is mijn focus zich gaan verbreden naar een holistische benadering van kinderen en volwassenen. Ik vind het heel belangrijk dat degenen met wie ik werk weer in verbinding komen met hun eigen bron, met hun essentie.

De afgelopen jaren heb ik me verdiept in het werken met helende middelen, zoals de Cosmic & Flower Energies en de Healing Arts Liquid Light Frequencies. Ik mocht ervaren hoe je een ander in contact kan brengen met hun eigen lichtwezen, en blokkades op kunt lossen op een lichte en liefdevolle manier.

Ook heb ik de Landelijke Opleiding Spirituele Kinderhulp gevolgd. Hier leerde ik o.a. de integratiebehandeling, waarin een kind op een diep niveau in balans gebracht mag worden.

In 2007 heb ik de opleiding Sensitherapie afgerond, een veelomvattende benadering, waarin alles wat ik tot dan toe geleerd had, een plaats heeft gekregen. Ik heb ervaren dat de healingen een diepere doorwerking en verankering geven van de behandelingen van de sensitherapie.

Dit alles vormt een prachtige combinatie om met (hoog-) gevoelige mensen en kinderen te werken. Ik voel veel affiniteit met nieuwetijdskinderen, en vind het een uitdaging om hen te helpen om weer meer in balans te komen!

 


Drente

Locatie: Coevorden

Mail:
yogapraktijk.jeannet
.fransen@hetnet.nl

Tel:
0524-513589

Mijn naam is Jeannet Fransen

Na de middelbare school rondde ik opleiding aan de Academie voor Lichamelijke Opvoeding af maar wist dat daar mijn hart niet lag. Ik zocht daarom mijn werkzaamheden in aanverwante gebieden zoals de bewegingsagogiek en psychomotorische therapie.

Nadat onze 3 kinderen waren geboren ging ik me bewust met spiritualiteit bezig houden, volgde hierin allerlei cursussen voor persoonlijke groei en ontwikkeling en deed veel aan zelfstudie.
In die tijd was ik net een spons en er ging een wereld voor me open.

In de 4 jarige yogaopleiding en later ook in de Tai Chi Tao opleiding vond ik de verdieping en verbinding die ik miste in mijn eigen vakgebied. Eindelijk kreeg ik het gevoel op de goede weg te zijn.
Door de opleiding Cosmic&Flowers, die ik in 2005 afrondde, kwam ik eindelijk “thuis’ en het gaf mij het laatste zetje om ook therapeutisch te gaan werken.

Nu heb ik  een praktijk in Coevorden waarin ik yoga en tai chi tao lessen geef en tevens healing werk doe.

Ik combineer mijn behandelingen vooral met klankhealing, hartresonantie, edelstenen en alles wat mij verder intuïtief wordt aangereikt.
Het is voor mij een voorrecht dit werk te mogen doen en voel me vaak ontroerd en dankbaar als ik getuige ben van de bijzondere en liefdevolle transformaties.

Voor meer info of aanmelden: neem gerust contact op.
Hartelijke groet Jeannet.

 

 

Henk Snijders
Lindelaan 35
7907 AT Hoogeveen

Tel.
0528-232491
Email:

snijdersarts@hotmail.comSamen met mijn collega heb ik een Artsenpraktijk. Van waaruit een degelijk samengaan geÔntrigeerd is van homeopathie en acupunctuur, e.e.a gecomplementeerd met Neuro Emotionele Integratie en o.a. de Cosmic&Flower Energies.

Onze werkwijze wil vanuit de oorzaak zijn en is niet louter symptomatisch gericht. Mocht het resultaat na een drietal behandelingen niet naar wens zijn dan is er mogelijkheid voor opeenvolgend ,een drietal gratis behandelingen, en eventueel een second opinion bij een collegaĖarts.

Dokter Snijder volgde de artsen opleiding bij het VU Amsterdam, homeopathie bij: SHO/VHAN, acupunctuur bij: NAAS/hwa tuo en uw consulten worden vergoed.

 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde & Persoonlijke Ontwikkeling

Drs. Sabine Jürgens-Wolters
Heilpraktikerin, NLP-Master
Registertherapeut Natuurlijke Genees- en Behandelwijzen
Lid LVNG / SRBAG

Looweg 12 a
7741 EH
Coevorden


Tel.
0524 - 524848
Fax
0524 - 524747
Email:
sjurgens@praktijkonline.nl

Website :
www.praktijkonline.nl

Naast de behandeling van lichamelijke klachten ondersteun ik de cliënten om hun persoonlijke groei te bevorderen en hun momentele taken bewust te laten worden. Dat kan te maken hebben met het oplossen van zowel fysieke, mentale ofwel emotionele klachten. Mijn breed opleidingspectrum (Resonantietest en diverse natuurgeneeskundige behandelwijzen, coaching en psychologische begeleiding), mijn zich steeds verder ontplooiende intuïtie, invoelingsvermogen en innerlijk weten geven mij de mogelijkheid de cliënt optimaal te helpen. De Cosmic&Flowers zijn hierbij een onmisbare en waardevolle steun:
De coachingsgesprekken resp. psychologische gesprekken worden hierdoor perfect aangevuld en uitgediept. De ontwikkelingsproces van de cliënt verloopt dan sneller en duidelijker. Ik ben dankbaar dat ik naast het toepassen van de Cosmic&Flower Energies ook de Cosmic&Flower workshops uit mag dragen. 

Utrecht

Dahliastraat 69-2
3905 ZP Veenendaal
Tel. 0318-526469
gsm 06-40907744


Mail:
mayoke@mayoke-baars.nl

Website: www.mayoke-baars.nl

Mijn naam is Mayoke Baars, ik ben Hooggevoelig, wat ik pas op latere leeftijd ontdekte. Ik heb lang naar een beter leuker leven gezocht, eerst via zelfhulpboeken e.d. en na mijn burnout in ’98 heb ik meditatie en visualisatie ontdekt. Verder kwam alles vanzelf: diverse opleidingen op het gebied van Lichtwerk, Healing en Symbolen en als laatste de therapeutenopleiding bij Cosmic&Flower (meer info op mijn site). Dus……..ik heb het gevonden, beter, veel beter, en leuker.

Sinds 2004 werk ik als Aurahealer en Tarottist. Ik werk volgens afspraak, meestal in 3 opeenvolgende sessies van anderhalf uur. Ik werk in je aura en zoek samen met jou de nodige Energies uit. Ik help je ook helder te krijgen welke patronen of overtuigingen je los kunt laten en hoe je een nieuwe start kunt maken; je eigen kracht weer naar boven kunt halen en voelen. De video’s van Abraham-Hicks vind ik daarbij heel waardevol. Ook gebruiken we symbolen en schrijfwerk om het proces te ondersteunen. Mensen komen bij mij met vragen over hun werk, relaties, burnout, pijn, gevoelens van leegte en klachten ‘’waarmee je moet leven’’.

Mijn missie: mensen hoop geven zodat ze in beweging komen en zo hun leven veranderen in positieve zin, zelf, maar met ondersteuning vanuit mijn hart.

Mijn motto: Liefde voor jezelf geeft je hart vleugels…je wordt de ster die je bent!

In ieder mens zit een ster en ik wil graag helpen die te voorschijn te laten komen. Het is nu de tijd om je vrouwelijke en mannelijke kracht in evenwicht te brengen en in de Zachte Kracht van Sofia te komen.

 

 

 

 

 Overijssel

 

Praktijk voor Natuurgeneeskunde

Gerda van Olffen-Leferink
Rabatstraat 32
7559 CV Hengelo

tel:
074-2773073

website:
praktijknatuurgeneeskunde

email:
vanolffengerda@hotmail.com

Sinds ik in 1985 mijn eerste opleiding in de natuurgeneeskunde heb afgerond ben ik met mijn praktijk gestart en praktijklessen gaan gegeven. Door de jaren heen ben ik allerlei cursussen blijven volgen in dit vakgebied en cursussen op gebied van intuïtieve ontwikkeling, zoals aura-reading-healing in Duitsland, Bachremedies, allerhande vormen van Massages en de Cosmic&Flower opleiding.

Tijdens de Cosmic&Flower opleiding heb ik mogen ervaren hoe mijn de spirituele ontwikkeling versnelde. Ook werd ik meteen enthousiast betreffende de werking van deze middelen en vond dit een fantastische aanvulling in mijn praktijkwerk, waarbij steeds meer de nadruk komt te liggen op het begeleiden van bewustzijns- en intuïtieve ontwikkeling bij de patiënten zodat men inzicht in zijn ziektebeeld ervaart.

Tevens heb ik met diepe bewondering, ervaring op mogen doen met Cosmic & Flower Energies bij stervensbegeleiding.

Kort omschreven; ik ben erg enthousiast en blij in mijn praktijk met de aanvulling van de Cosmic&Flower Energies.

Buiten het praktijkvoeren om ben ik ook een Cosmic&Flower opleidingsdocent omdat ik mijn enthousiasme graag wil overdragen aan anderen, zodat ook zij er mooi werk mee te kunnen doen. Zie link opleidingen voor opleidingsdata. 

Ohanna`s World

Kleine Overstraat 77
7411 JK Deventer
tel: 0570-619100

website:
www.ohannasworld.nl


Mijn naam is Hanneke Roebbers.
Voor mij is Cosmic en Flower Energy’s het echte startpunt geweest van mijn carrière als therapeut.

Dit is inmiddels alweer zo’n 8 jaar geleden, inmiddels vele cursussen en andere ontwikkelings vormen verder, werk ik nog steeds met veel plezier met Cosmic en Flower Energy’s, voor vooral Nieuwetijds-kinderen. Op 7-7-2006 ben ik mijn winkel/praktijk Ohanna’s World officieel begonnen.

Dit is een mooie combinatie omdat ik zo ook een laagdrempelige toegang realiseer voor een ieder die zichzelf of zijn/haar kind niet begrijpt en hierop ondersteuning zoekt. In de winkel kunnen er een of twee vragen gesteld worden waarna ik aangeef op welke manier er een ondersteuning plaats kan vinden dit met gebruik van mijn Heldervoelend vermogen.

 
Welkom, voor een afspraak of een bezoek aan de winkel,
Hartegroet in Liefde en Licht, Hanneke van Ohanna’s World


BelgiŽ


DE-ZON

Christine Baeyens

Veldstraat 30
B- 2300 Turnhout

Tel:
0032 (0) 494 33 33 93

Mail:

de-zon@skynet.be

 
De Cosmic & Flower energies zijn de mooiste hulpmiddelen die ik in mijn leven heb mogen ontvangen op mijn weg naar inzicht en loslaten, op mijn weg naar het inzicht dat we reeds NU vrije lichtwezens kunnen zijn. 
Daarom gebruik ik ze, naast de Cosmic&Flower consulten, ook bij de andere therapieën als ondersteuning.


 
ZieleZijn


Locatie: te Sint-Niklaas,

Mail: Mayam2002@msn.com                                      

GSM:
0032 (0) 472 421195  
Mijn naam is Begga De Boeck. 

Op mijn 25e, in 1973, begon ik met transcendente meditatie, siddhiprogramma, levitatietechniek, intensieve lichamelijke reiniging. In die periode kreeg ik 5 kinderen en werkzaam als verpleegkundige.

Om mijn nieuwsgierigheid naar de mogelijkheden in bewustzijn te voeden, volgde ik verder heel wat disciplines , zoals Bach-bloesems, vereniging met de ziel…met therapeutenopleiding, de reiki-inwijdingen, de Merkaba, leer en meditaties van Ramtha, van Shri Mataji,  Feng Shui, massages, voetreflexologie, Quantum-touch, EFT, counseling, sjamanisme, Munay-ki inwijdingen, innerlijke reizen  en grootmoeders-bekrachtiging (zie www.grootmoeders.eu)

Intussen heb ik vele mensen kunnen bijstaan op hun weg in bewustwording.
Mijn kennismaking met de Cosmic &Flowers én de mensen die deze in het leven geroepen hebben, zijn de aanzet om de kennis en de ervaring die ik heb kunnen ontwikkelen in mijn leven, nu volledig ten dienste te stellen voor wie  op zoek is of obstakels ondervindt op weg naar zichzelf, naar de eigen authenticiteit. Dit is een weg van transformatie, waarin men wel eens hulp nodig heeft.

Weer in je eigen authenticiteit gaan staan:
Het betekent niets  minder dan overvloed in alles…de wereld gaat open, je hebt je verzoend met jezelf en al je ervaringen, omdat je weet dat alles het doel diende om jezelf  terug te vinden.Je bent verzoend met het leven, en je ervaart dat het leven zich verzoent met jou…de dingen komen naar je toe, je hebt weer vertrouwen… je bent aangekomen in je goddelijke vicieuze cirkel .
Hoe?
Ik bied all-round ondersteuning: in een kort gesprek ervaar ik je ziel en de reden waarom je de vreugde van je ziel niet kan bestendigen in je leven. Deze gaat samen met de reden van je probleem, klacht, moeilijkheid, ziekte… Ik zet je op weg met behulp van de Cosmic&Flowers, de hoger-trillende universele energieën , praktische adviezen, eventueel het toepassen van een hulp-techniek, mogelijk aangevuld met een meditatie, reiki of massage…of misschien geeft het moment nog iets anders aan.
Ook de maandelijkse grootmoeders-bijeenkomsten zijn groeimomenten én ankers op je weg.
Neem gerust contact op indien u meer informatie wens of wilt consulteren.

In vreugdevolle zielezijn, Begga


-Docente Cosmic&Flower en integratie met de ziel.

-Inwijdingen: reiki,Munay-ki.

-Persoonlijke ondersteuning op je weg naar heelheid.

 
 

Consultaties adres:

Oude Burggrave 24
9940 Kluizen (Evergem)
België

Tel. 0032 (0)9- 328.09.44 of
Tel. 0032 (0) 474-55.39.79

mail: caroline.wille@telenet.be

Website: www.lichtkinderen.be

Mijn naam is Caroline Wille. 

Als klinisch psychologe en moeder wil ik graag kinderen helpen op hun levensweg. Natuurlijk zijn ook ouders en  volwassenen zijn welkom.

Vertrekkende vanuit mijn basisopleiding Klinische Psychologie, aangevuld met enkele andere opleidingen zoals Aura Soma (kleurentherapie), 2 jaar Psychodynamica en de Cosmic&Flower opleiding, heb ik nu het gevoel dat ik gerichter kan werken om diverse problematiek te diagnosticeren en aan te pakken.

Ook door de 5-jarige Kabbala opleiding, waarvan ik nu het  4de jaar volg, heb ik een breder inzicht gekregen in de psyche van de mens.
Ik heb geleerd dat het werken vanuit eigen intuïtie, gecombineerd met steun en begeleiding vanuit de lichtwereld, een heel snelle en efficiënte methode is om blokkades op te sporen en te healen.

Voor meer informatie kan u steeds een kijkje nemen op mijn website, of neem gerust contact op.

Warme Hart-groet, Caroline Wille


PRAKTIJK : 
ONT WIKKELING

THERAPEUT : 
Luc Lesire

Adres : 
Hondsberg 56 bus 2    
2910  Essen/  België  

Tel.:

0479 41 52 51    
vanuit Nederland :
0032 3 663 23 93

Gsm :
0032 479 415 251

E mail :

lesireluc@gmail.com

PRAKTIJK  ONT WIKKELING

COSMIC & FLOWER REMEDIES
SCHUSSLER ZOUTEN
ALFONS VEN PRODUCTEN
ENERGETISCH HELEN
INZICHTGEVENDE GESPREKKEN
RELAXATIE 

WORKSHOPS OVER HELENDE ENERGIËN

Mijn naam is Luc Lesire, een stevige burn out eind 2005, na een lange carrière in de financiële sector, maakte me overduidelijk dat ik andere paden mocht gaan bewandelen.
Ik maakte toen kennis met Simonne Bogaerts,  zij combineerde healings met Cosmic&Flower Remedies, dit heeft voor mezelf enorm veel op gang gebracht, bovendien is mijn herstel wonderbaarlijk sterk en snel verlopen.
 
Ik ben wat blij dat ik ondertussen zelf de  opleiding bij Simonne tot Cosmic&Flower therapeut en inwijdingen in Reiki en touch for love healing, mocht ontvangen. Ondertussen heb ik door ervaring en verdere vorming en inzichten,
nog intensere manieren van energetisch helen ont-dekt en ont-wikkeld.   Het is zalig dat ik  vanuit mijn hart ,en in onvoorwaardelijke liefde, mensen duwtjes naar puur innerlijk geluk mag geven. Daarnaast werk ik graag met muzikale ondersteuning bij relaxatie en meditatie, muziek is al jarenlang een passie.

Mijn devies is :
 “ wij zijn er nodig als therapeut om zo snel als mogelijk niet meer nodig te zijn “
   
Ik zoek dus eerst rustig met elke bezoeker van mijn praktijk uit welke remedie en behandeling,  of combinatie van diverse remedies en behandeling, best bij hem of haar past, en dan leggen we samen een mooi parcours naar “heel worden“ af.
Consultaties gebeuren steeds na afspraak.

Sinds kort geef ik ook heel graag mijn inzichten en weten door, via dagworkshops aan kleine groepen mensen.   Dit kan op mijn adres,  of ook op locatie bij geïnteresseerde deelnemers.

 

 

Simonne Bogaerts

Tel.:

0032(0)3.296.28.54
Gsm:
0032(0)473.21.46.26


De Lichtcirkel

 

Simonne Bogaerts
Spiritueel consulente, Gesprekstherapeute, Cosmic&Flower therapeute en Healer.

Ik mag sinds jaren als kanaal dienen voor de hogere bron waaruit ik kan putten namelijk de “Engelen en de Meesters” Zodoende is dit een hulp voor vele die het effen heel moeilijk hebben de juiste richting te vinden.

Mijn dankbaarheid gaat dan ook uit naar mijn Goddelijke helpers die mij dat mogelijk maken dit werk te doen.

Medeoprichtster vzw. “Platform voor nieuwe tijdskinderen”.

Mijn bedoeling is vooral kinderen en jongeren te begeleiden “nieuwetijdskinderen, indigo en kristalkinderen, sterrekinderen, e.a. alle kinderen met deze kenmerken, en deze die denken deze kenmerken niet te hebben zijn welkom, want weet dat alle kinderen nieuwetijdskinderen zijn.

Ik sta open voor een diepgaand gesprek met hen, zij krijgen vanuit de hogere bron de nodige richtlijnen voor hun leven zonder in toekomstvoorspellingen te gaan, want dat is heden ten dage uit den boze en niet meer van kracht in deze dimensionale veranderingen waarin de aarde zich bevindt.

Via de energie remedies de “Cosmic&Flower” waar ik consulente van ben kan ik een bijzondere ondersteuning bieden op allerlei geestelijke problemen, en hen bepaalde inzichten geven, b.v. waarom zij hier op aarde geincarneerd zijn, hen leren leven in het hier en nu, leren ongaan met hun gave, enz.

De “Cosmic&Flower“ brengen ook de kinderen met uiterlijke verschijnselen van ADD, ADHD en andere gedragsstoornissen weer terug in evenwicht. Ook bijzonder goed voor kinderen waarvan men denkt dat ze licht autistisch zijn.

Deze “Cosmic&Flower” zijn heel special ontworpen door de lichtmeesters om de kinderen en jongeren, en ook volwassenen in deze moeilijke tijden de ondersteuning te geven die we nodig hebben.

Ook volwassene kunnen een afspraak maken voor een privé sessie.
Met aansluitend een zieleboodschap dat hun levenspad in de juiste richting stuurt.

Duur van de sessie 1 uur 30 min.

Voor afspraken:
Op maandagen en donderdagen vanaf 10 uur tot 17 uur

En donderdag van 19 uur tot 20.30 uur

Voor afspraken jongeren:
Op woensdag vanaf 14 uur tot 17 uur

Duur van de sessie 1 uur ( kan langer duren indien nodig ) 

Yolande Lambrechts
Het Lichthuis 2000 vzw,
Spiritueel begeleidend centrum en Lichtschooltje
Tiensevest 55, 3000 Leuven BelgiŽ
Tel. 003216 482037
Website:
www.het-lichthuis.be.tf
Email:

yolande.son@skynet.be
Er werd me gezegd dat remedies op mijn weg zouden komen die voor heling, begeleiding en therapeutische hulp bij Nieuwe Tijd Kinderen een ondersteuning zouden zijn.

Vele bestaande alternatieve middelen blijken bij deze kinderen niet te werken. De Cosmic&Flower Energies doen dat wel.

Tijdens een zielenconsult achterhaal ik de oorzaak van zielenpijn. Door de kracht van de remedie wordt het helen met Licht ondersteunt. De ongemakken en de verschijnselen van het helingsproces worden verzacht. Het evenwicht keert vlugger terug. De ondersteuning werkt doeltreffend bij kinderen maar ook volwassenen hebben bij deze Energies verbluffende resultaten.

Jarenlange medicatie kan afgebouwd worden, emotie kunnen geleid worden, slaapproblemen, eetstoornissen, migraine, darmproblemen, allergieŽn, chronische verschijnselen, concentratie en gedragsstoornissen worden behandeld en geheeld.

 

Driekoningenweg 89
8310 St.Kruis (Brugge)

0032(0)50.364.366

0032(0)479.235.387

shagall@pandora.beShagall
Journey through your Soul

Holistic Pulsing
Bio-Energetische Massage
Reiki
Voetreflexologie

HOLISTIC PULSING

Holistic Pulsing is een behandelwijze waarbij het lichaam op een natuurlijke manier in beweging wordt gebracht. Door het pulsen wordt het lichaam in een stromende, golvende beweging gebracht. Door de ritmische bewegingen komt het lichaam snel tot rust en gaat zich ontspannen. Vanuit deze ontspanning wordt de klant zich steeds meer bewust van zijn eigen lichaam. De spanningen kunnen op steeds dieper niveau losgelaten worden.
Holistic Pulsing is een ogenschijnlijk eenvoudige techniek die op verrassende wijze alle stukjes weer op z’n plaats laat vallen.

(Tijdens een pulsingsessie lig je gekleed op een behandeltafel)

BIO-ENERGETISCHE MASSAGE

Massage waarbij op subtiele wijze contact gemaakt wordt zodat de klant terug dichter bij zichzelf en zijn zelfgenezend vermogen gebracht wordt.
De in het lichaam en geest vastgehouden spanningen worden vrijgemaakt, zodat de levensenergie terug in beweging wordt gebracht.


REIKI

Reiki is het Japanse woord voor Universele Levensenergie. Een behandeling gebeurt door een zachte aanraking, waarbij de Reiki door de therapeut naar de klant stroomt.
Een Reiki behandeling ontspant de spieren, verzacht de pijn en geeft een totale rust.
Een behandeling zorgt tevens voor een fysieke, emotionele, mentale en spirituele ondersteuning.

VOETREFLEXOLOGIE

Een voetmassage waarbij druk op bepaalde punten wordt uitgeoefend waardoor zenuwimpulsen worden opgewekt naar bepaalde organen zodat het orgaan terug in evenwicht wordt gebracht.
Voetreflexologie opent de energiebanen en geeft het lichaam fysiek, emotioneel en geestelijk energie.
Een behandeling is rustgevend, stimulerend en bezorgt je een vederlicht gevoel.


COSMIC & FLOWER ENERGIES

Indien gewenst worden de behandelingen ondersteund door de Cosmic & Flower Energies die geprepareerd werden met bloemen, edelstenen en kosmische trillingsfrequenties.
De energies herkennen emotionele onverwerkte ervaringen en daarmee samenhangende gedachtenpatronen en helpen deze los te laten.
Ze geven een beschermende, rustgevende, geestverhelderende en hoger bewustzijn activerende energetische toegevoegde waarde voor natuurlijke en evenwichtige gemoedstoestanden.
De Cosmic & Flower Energies zijn ook voor kinderen een vertrouwde resonantie: vb. bij overgevoeligheid voor indrukken, hoofd– of buikpijn, gedrags– en leerproblemen, ADHD of autisme.

 

Drie Veren
Lieve Van der Taelen
Bredabaan 734 2170 Merksem België
Tel. +32(0)475/904.762
Website:

www.drieveren.be

email:
lieve@drieveren.be
Het Centrum “Drie Veren” is een spiritueel centrum gewijd aan en beschermd door Aartsengel Michael.

Je kan bij ons terecht voor een consultatie, een gesprek, persoonlijke begeleiding en een chakra- en aurahealing, ondersteund met de Cosmic&Flower Energies, de LichtWezen Meesteressences, Edelstenen, Engelen en Tarotkaarten.

Bovendien wordt er een waaier aan cursussen, workshops, opleidingen, meditaties, weekends, uitstapjes en spirituele reizen georganiseerd.
Drie Veren is vooral een ontmoetingsplaats waar gelijkgestemden elkaar kunnen treffen in een serene, ontspannen sfeer.

De Gastvrouw
Mijn naam is Lieve; ik ben leerkracht en holistisch spiritueel therapeut, mijn zielentaak is “de priesteres”: zij die haar inzichten doorgeeft en zich openstelt voor nieuwe leerprocessen. Altijd én leraar én leerling.
Het grote aanbod aan verschillende activiteiten is de kracht van mijn centrum en de reden voor mijn snelle groei.

Spiritualiteit
Voor mij is spiritualiteit niets anders dan het proces van bewustwording.
Daarbij staat de overtuiging dat eenieder het recht heeft zijn/haar eigen inzichten op te doen centraal. Ik zie mezelf dan ook eerder als een spirituele begeleider dan als een medium. Leren gebeurt niet alleen vanuit de eigen beleving, maar ook vanuit het luisteren en observeren. Uitwisseling van ervaringen met respect voor elkaar is een belangrijk gegeven in alles wat ik doe.

13 Aquariuschakra´s en gezondheid
Het werken aan en met de 13 chakra´s van het Aquariustijdperk is voor mij een ware openbaring. Ik heb voor mezelf een aantal “chronische” aandoeningen kunnen ompolen en het geeft me een enorme voldoening mijn inzichten hierrond te kunnen doorgeven.
Ik geloof in het zelfhelende vermogen van ons lichaam en ik heb al me-nig staaltje van “wonderbaarlijke genezingen” mogen meemaken.
De Cosmic&Flower Energies vormen een mooie aanvulling bij de tools die ik vroeger reeds als ondersteuning hanteerde, met name de energie van edelstenen en kristallen, Bloesemtherapieën en de LichtWezen Meesteressences.

Geen steen, bloesem, Engel of Meester doet het in jouw plaats, maar wat een ondersteuning kunnen ze bieden! Niet alleen bij het proces van heling, maar vooral bij dat van de bewustwording: pas als je begrijpt en accepteert wat je lichaam je zeggen wil, dat je écht kan genezen.


 

Marina De Koning
Frans Huysmanslaan 10
2620 Hemiksem
België
gsm 0032/ 493-50-10-90


Website:

www.marinadekoning.be

email:
info@marinadekoning.be
Marina De Koning


Lifecoaching en H.U.E Master niveau 1,2,3,4 ondersteund met de Cosmic&Flower en Licht Wezen Essence.

Moeder Aarde en de mensheid ondergaat een enorme, nog nooit eerder plaatsgevonden, transformatie- en bewustwordingsproces. Veel zaken worden aan de oppervlakte gebracht die om herkenning en heling vragen.
Zo wordt de mensheid o.a. gestuurd om niet meer vanuit het ego te handelen, maar vanuit zijn Hogere Zelf.

Om vanuit het Licht en in Liefde te kunnen transformeren is het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen voor al wat men tegen komt op zijn levenspad.

Om de mens bewuster te maken om zijn emoties,gedachten woorden en daden zorgvuldiger te kiezen én er verantwoordelijkheid voor te nemen, zijn bepaalde Kosmische Natuurwetten werkzaam, zoals de wet: wat men eens gezaaid heeft word nu onvermijdelijk geoogst!
Dit is geen straf, maar aangezien alles uit energie bestaat komt datgene wat uitgezonden word terug bij de afzender.

De Cosmic&Flower Energies trillen als het ware de blokkades naar de oppervlakte om vlugger erkend en losgelaten te worden. Hierdoor kan men een beter zicht op zijn situaties krijgen. Doordat de vrijkomende kwaliteiten waarvoor een bepaalde Energie staat ook integreert, kan dit ook naar buiten toe gespiegeld worden. Zij zijn een geschenk aan de mensheid om sneller door het proces van transformatie heen te gaan en ook zeer geschikt voor kinderen, dieren en zelfs voor de natuur.

Men mag nog zoveel kennis bezitten maar het is mijn ervaring dat de grootste kennis is zelfkennis is, en dat alles wat op ons pad komt ons dichter brengt bij ons Hoogste Zelf!
Wat kan ons daarbij beter helpen dan het opnieuw verbinden met de pure Goddelijke Kern die in ons aanwezig is, en het te leren kennen, respecteren en toe te passen van de Universele Wetten die de natuur heeft? Om mensen daarbij te ondersteunen werk ik o.a met deze prachtige Cosmic&Flower Energies.

Wenst u deel te nemen aan lichtmeditatie die ik organiseer of heeft u interesse in een voordracht, kijk voor verdere info en data op de website.

Laat ons elkaars licht versterken, want iedereen heeft het geboorterecht om waarlijk gelukkig te zijn.

warme lichtgroeten MARINA.

 


 Hilde Van Daele
Verstocktstraat 15
2070 Zwijndrecht
België

e-mail: hild.vandaele@scarlet.be

website:
www.de-stille-kracht.be (vanaf 2010)Reeds van kindsbeen af ben ik gepassioneerd, geobsedeerd door Egypte. Na mijn eerste bezoek aan Egypte in 1997 kon ik hier, in België niet meer aarden. Ik heb gepakt en gezakt klaargestaan om naar Egypte te vertrekken maar kwam dan tot het besef dat ik niet naar Egypte moest gaan maar dat ik Egypte naar hier moest brengen. Maar hoe?

In 1999 kwam de grote ommekeer, ik ben dan te voet vertrokken van België naar Assisi in Italië. Ik wist eigenlijk niets over Franciscus, behalve dat hij met de vogeltjes kon praten. Gaandeweg kwam ik in contact met de energie, met de ware spiritualiteit van Clara en Franciscus. Sindsdien zijn zij dagelijks bij mij.

Door mijn weg naar bewustwording kwam ik ook te weten wat mijn taak is op aarde. Ik mag o.a. mensen die overgaan begeleiden, dit is een mooie en dankbare taak die ik samen met de lichtwereld mag vervullen.

10 jaar geleden kreeg ik de volgende boodschap: you are like a rolling Stone, touching so many, many lifes. En zo is het ook. Dit is vaak een eenzame weg, maar zeer intens.

4 jaar geleden ben ik begonnen met Egyptian healing, later kwam ik in contact met de Cosmic & Flower Remedies. Nu combineer ik deze twee. Tijdens de Egyptian healing maak ik gebruik van C&F.

Vanaf september heb ik thuis mijn eigen praktijkje waar ik naast de healings energetische dieptemassage doe, taroscopie en individuele begeleiding d.m.v. praatsessies. In groepsverband: reeds een viertal jaar heb ik een vrouwencirkel opgericht. Tijdens deze samenkomsten doen we meditaties, oefeningen en rituelen gebaseerd op de oude tempelrituelen. Verder geef ik autogene training en chakracursussen, waarin mensen vooral in het dagelijks leven leren omgaan met de chakra's d.m.v. eten en drinken, kleuren en geuren.
In 2010 plan ik een cursus Cosmic&Flower Remedies.