Netty

Netty van Rijckevorsel

Den Dogdreef 1, Breda

+ 31 (0)6 53 50 41 81 

www.ankhverbinding.nl • info@ankhverbinding.nl

Mijn Facebook Pagina

Hallo IK BEN Netty van Rijckevorsel,

Na werkelijk jaren lang op zoek te zijn geweest voor herstel van mijn ziekteproces mocht ik de Cosmic&Flower Energies ontdekken.

De C&F Energies hebben een grote ommekeer in mijn leven gegeven.

Na mijn herstel mocht ik mijn zelf-heling en ontwikkelingspad gaan bewandelen en ik ben nog steeds intens dankbaar, dat ik toen gekozen heb voor de Cosmic&Flower opleiding én mezelf te gunnen om samen met Donny Heuvelmans prachtige en tevens magisch transformatie reizen naar Egypte en het land van Avalon te maken.

Dankzij mijn juiste keuzes heb ik de kracht en mijn Zelfgenezend vermogen in mijzelf mogen vinden, waardoor al mijn kwaliteiten uitgedragen kunnen worden en kan ik zeggen IK BEN.

Met dankbaarheid en in liefde mag ik een ander aanreiken wat deze nodig heeft om zichzelf te Her-vinden, doormiddel van de Cosmic&Flower Docentenopleiding én mijn praktijk die de naam De Ankverbinding draagt.

De opledings- informatie kun je lezen op de websaite.

Tijdens consulten maak ik dankbaar gebruik van de Cosmic & Flower Energies en de Cosmic&Flower Egyptische Chakraoliën.

Vanuit mijn praktijk Heel ik tijdens stoel-hand en/of gezichtsmassage, met de Cosmic&Flower Egyptische Chakraoliën, waardoor alle chakra’s én organen kunnen uitzuiveren van emotionele ballast.

Met behulp van mijn helderwetende kwaliteit reik ik aan wat op dat moment aangereikt mag worden, betreffende inzichten in de psychische-emotionele verstoring en/of de fysieke klacht waarvoor men mijn ondersteuning/ begeleiding zoekt.

Het consult rond ik af door een doseerflesje samen te stellen, waarin de oorzaak opheffende Cosmic&Flower Energies zitten.

Deze behoort men dan in te nemen, zodat er een betere levenskracht doorstroming kan ontstaan en emotionele en psychische verstoringen opheffen, waardoor vervolgens weer ruimte ontstaat en het Zelfgenezend vermogen en de innerlijke kracht kan activeren, de reden waarvoor men kwam kan opheffen en de kwaliteiten die ik heb mogen aanreiken betreffende de bewustwording van zichzelf en het inzicht in persoonlijke mogelijkheden uitgedragen kunnen worden.  

Het geen ik doe, doe ik vanuit het vertrouwen dat het Universum je altijd geeft wat je nodig hebt op Zielsniveau.

Zodat je kunt zijn zoals je behoort te zijn, een Mens van Liefde die de Ik Ben kracht uitstraalt.

Indien je vragen hebt beantwoord ik deze graag.

In liefde Netty van Rijckevorsel.

Close Menu