Brigitte L’hoëst

Mijn interesses in het mysterieuze, etherische en energetische begonnen al vrij vroeg.
Het mysterieuze rondom het zielewezen en het menselijke ego boeide me van kindsbeen af. Tevens vond ik het reuze fijn om aura’s van mensen te bekijken. Elk boek wat ik te pakken kreeg omtrent Egypte, Lemurië en  Atlantis  las ik in een mum van tijd uit. Mijn passie naar energetisch werk groeide en groeide. Een grote herkenning was ontwaakt en zo volgde ik de ene opleiding na de andere.

Als massagetherapeute ging ik vrij vroeg aan de slag, zo begon ik meer en meer het totaalpakket van ‘de mens’ te voelen en te begrijpen. Vrij vroeg ontdekte ik dat pijn en lichamelijke aandoeningen in verbinding staan met de manier van denken en leven. Hoe deze samenhangen met verdriet, angsten, emoties, blokkades en trauma’s.  Weer begon er een nieuwe zoek- en studie-tocht.

Om met de nieuwe tijd en trillingen mee te gaan in het Aquariustijdperk doopte ik m’n praktijk enkele jaren geleden om naar  praktijk ‘In Resonantie’. Waarmee resoneer jij en wat is je zieledoel? 

Als  full time transformatie coach ga ik te werk via de gekozen ziele-lessen om zo via  het onderbewustzijn stoornissen zoals emoties, blokkades en trauma’s vanuit dit en andere levens op te zoeken en los te koppelen uit het celgeheugen. Tevens brengt inzicht een gemakkelijker en gezonder leven! 

Daarnaast werk ik als hypnotherapeute en quantum hypnotherapeute.

Tevens werk ik met chakra- en planetaire therapeutische stemvorken, klankschalen,een theta klanktafel, de solfeggio stemvorken en de Asyra/Qest 4.

Sinds 2016 werk ik met vrouwencirkels en geef ik workshops in de Shamballa New Paradigm Multi Transformational Energy. Daarnaast tevens workshops ivm de Spiegels van de ziel en de ziele-levens-les-keuze/karma.

Door de dankbare herkenning van Donny mag ik mijn grenzen nogmaals verleggen en uitbreiden. Zo werk ik nu tevens als docente voor België tezamen met het Cosmic&Flower Team. Diverse verrijkende transformerende workshops in de steeds aangepaste nieuwe energetische trillingen worden met de Cosmic&Flower- productlijn en opleidingen en cursussen aangeboden.

Voor data Cosmic&Flower opleidingen en cursussen vindt je mij in:

Praktijk In Resonantie.
Adres: Beissstraat 10 B 3730 Alt Hoeselt.

Mijn email is: brigittelhoest@gmail.com
Mijn gsmnr is 0032 476 343922

Website: http://www.brigittelhoest.be

Close Menu