Cosmic&Flower Godsbewustzijn cursus

De Therapeuten opleiding docenten bieden ook de 14- daagse Cosmic&Flower therapeuten opleiding in een cursusvorm aan.  In deze Cosmic&Flower ontvangt men géén Cosmic&Flower producten, buiten de doseerfelsjes om die “voorgeschreven” worden en géén certificaat!

De Cosmic&Flower Godsbewustzijn cursus
is voor pure Godsbewustzijnsontwikkeling en omvat persoonlijke inwijdingen en inwijdende kennis omtrent het huidige Transmuterende evolutieproces.

De investering in jezelf is per cursusdag  €111,-
Incl. de informatieve cursus syllabus; gebruik van de gehele C&F productlijn; een 30 ml. flacon met daarin de benodigde C&F Energies/Zielsfrequenties, die persoonlijke verstoringen laten doorstromen, of Hogere Bewustzijn kwaliteiten helpen ontwaken/bekrachtigen. De lunchbehoeftes behoord men zelf mee nemen.

Zie voor meer informatie a.u.b. onder de linken opleidingen en docenten.


Cosmic&Flower Zelfhealing en Intuïtieve ontwikkelingscursus

Ook bieden wij vanuit het huidige  Cosmic&Flower concept een deeltijdmiddag/avond
Zelfhealing en Intuïtieve ontwikkelingscursus.

Deze cursusvorm is ontstaan
uit gedeeltes van de eerste 3 Cosmic&Flower therapeuten opleidingsdagen en leidt tot het ontwikkelen van zelfkennis, innerlijke kracht, zelfmeesterschap, het ontwikkelen van de intuïtieve- en paranormale gaven. Deze cursus kan leiden naar de Cosmic&Flower- Therapeutenopleiding of Godsbewustzijnscursus.

De investering in jezelf is per cursus middag of avond € 22, - incl. een doseerflesje dat “voorgeschreven” wordt tijdens de sessies, die afgestemd zijn op de redenen van persoonlijke verstoringen, en koffie of thee. 

Verder bieden sommigen deeltijddocenten ook
meditatie- of Engelen  workshops; Mindfulness wandelingen; psychometrie en helderziende waarnemingsavonden en handmassages en energetische massages aan, die ondersteund worden met de Cosmic&Flower productlijn.Samen creëren en manifesteren we de Nieuwe Aarde,

May love and light surround the world,
In Lak'ech, IK BEN EEN ANDERE JIJ
Liefs, Donny Sternfeld

Cosmic&Flower Zelf-Healing en Intu
ïtieve Ontwikkelingscursus docenten